Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ ΕΝΦΙΑ; ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ 27 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΝΕΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ! ("Καλορίζικα, πάντα τέτοια"...)

ΥΠΝΟΣ ΒΑΘΥΣ...
ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ...
Σιγά-σιγά,   Α Θ Ο Ρ Υ Β Α, στήνεται το "σκηνικό"...
Αρχή απο τα ΤΡΙΚΑΛΑ...

Σχετική εικόνα

Την ώρα που η κυβέρνηση της Αριστεράς στέλνει χιλιάδες σημειώματα για πληρωμή του ΕΝΦΙΑ στους Έλληνες πολίτες, χαρίζει δεκάδες διαμερίσματα σε ("φουκαριάρηδες") πρόσφυγες, που έχουν απλά ζητήσει άσυλο. 
Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΣΙΡΚΟ ΣΥΡΙΖΑ

Στα Τρίκαλα οι πρώτες οικογένειες “προσφύγων” αιτούντων άσυλο εγκαταστάθηκαν σε διαμερίσματα, την περασμένη εβδομάδα, στο πλαίσιο του προγράμματος στηρίξεως εκτάκτου ανάγκης για την ένταξη και την στέγαση «ESTIA». 

Συνολικά 27 άτομα μεταφέρθηκαν από τον προσωρινό χώρο διαμονής τους στα Τρίκαλα*, σε 8 διαμερίσματα μέσα στην πόλη των Τρικάλων. 
Μέσα σε λίγες ώρες, με τη συνεργασία του Δήμου Τρικκαίων, της e-Trikala AE, και της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, η εγκατάσταση είχε ολοκληρωθεί, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. 

Και για να μην ...ταλαιπωρηθούν (!) από την επομένη, κοινωνικοί λειτουργοί, συνοδοί και στελέχη, υπεύθυνα για την εξυπηρέτηση των πρώτων αναγκών των προσφύγων, επισκέπτονται τις κατοικίες, υποστηρίζοντας τους νέους ενοίκους και βοηθώντας τους να προσαρμοστούν στην νέα τους καθημερινότητα... 

Εσύ (ΜΕΓΑΛΟ-) ΚΟΡΟΪΔΟ ψηφοφόρε, πλήρωνε για να μην σου κατασχέσουν το σπίτι!


*Δυστυχώς, επειδή ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΟΝΤΑΙ τα κανάλια όπως και ραδιοσταθμοί σε πολύ μεγάλο βαθμό, οι πολλοί Έλληνες δεν γνωρίζουν, ότι στα Τρίκαλα πρωτοάνοιξε α-μι-γώς αλβανικό σχολείο με τις πλάτες και την αμέριστη συμπαράσταση της δημοτικής αρχής, πρό μερικών ετών... 
Κυριολεκτική ΠΑΡΕΛΑΣΗ Αλβανών πολιτικών που ήλθαν επί τούτου απο τα Τίρανα, όπως και Αλβανών διπλωματών απο την Αθήνα, έγινε στην πόλη αυτή, αλλά ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΑΥΤΑ; 
Αυτά απετέλεσαν ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ θέμα και κατετέθησαν πρό ετών ερωτήσεις στην Βουλή, αλλά 'φωνή βοόντος εν τη ερήμω'...

-----------------------------------------------------------

Σχετική εικόνα
ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 6 ..."ΛΙΜΟΚΤΟΝΟΥΝΤΕΣ" ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΩΣ  91 (!!!!!!!!!!!!!!)
ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ
. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΟΙ
"ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ" ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;
ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΩΣ...

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!