Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Μία ...Εβραία ψ υ χ α ν α λ ύ τ ρ ι α (!) και μία κομμουνίστρια (!!!) ΕΠΗΡΕΑΣΑΝ την ζωή του Πάπα!!! ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ;

Αποτέλεσμα εικόνας για pope
"ΑΚΟΥΕΙ"  - ΜΙΑ ΖΩΗ! - ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ!
ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΔΕΝ
"ΣΥΜΦΕΡΕΙ" ΕΧΕΙ ...ΒΑΡΥΚΟΪΑ!
















(ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΕΝΑΣ ΚΛΗΡΙΚΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ ΣΕ ...ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ; ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΡΩΜΑΙΟΚΑΘΟΛΙΚΙΣΜΟ; ΠΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΣΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΠΑΠΙΚΟΙ;)
Ένα νέο (λίαν αποκαλυπτικό) βιβλίο για τον Πάπα Φραγκίσκο, με τίτλο «Πολιτική και κοινωνία» του Γάλλου κοινωνιολόγου Ντομινίκ Βολτόν, πρόκειται να κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες στην Γαλλία.

Σχετική εικόνα

Στην «εξομολόγησή» του στον Βολτόν ο Ποντίφικας μιλά για πρώτη φορά για κάποιες   ά γ ν ω σ τ ε ς    πτυχές του παρελθόντος του. 
Μία εξ’ αυτών, ήταν οι επισκέψεις του σε μία ...Εβραία ψυχαναλύτρια – ενώ το Βατικανό είχε ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ το 1960 στους κληρικούς να υποβάλλονται σε ψυχαναλυτική θεραπεία:

Αποτέλεσμα εικόνας για pope

«Επί έξι μήνες (!) επισκεπτόμουν μια Εβραία ψυχαναλύτρια, μια φορά την εβδομάδα. Ήθελα να ...
αποσαφηνίσω (;;;) κάποια πράγματα. 
Η εμπειρία αυτή με βοήθησε και ότι «ήταν μια ιδιαίτερα ικανή επαγγελματίας... 
Η γυναίκα αυτή, λίγο πριν πεθάνει, με κάλεσε στο σπίτι της, όχι για να την μεταλάβω, αλλά για έναν πνευματικό διάλογο».

Σχετική εικόνα

Επιπροσθέτως, ο Πάπας αναφέρθηκε και στις γυναίκες που είχαν μεγάλη επίδραση στη ζωή του. Την μητέρα του, τις δύο γιαγιάδες του και μια ...κομμουνίστρια, ονόματι Έσθερ (...) Μπαλεστρίνο ντε Καρεάγκα.

ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ;

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΔΙΟΛΟΥ, «Τον Πάπα να καταράσθε, διότι αυτός θα είναι η αιτία!» (τόνιζε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός).

Σχετική εικόνα

[Πηγή:'πασπαρτού']

"Π  Α  Π  Α  Φ  Λ  Ε  Σ  Σ  Α  Σ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!