Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΤΑ ..."Μ Ο Υ Λ Ω Χ Τ Α" βεβαίως - βεβαίως! Επικυρώνουν την συμφωνία ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ της Σούδας!


ΦΩΝΑΖΑΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΦΩΝΑΖΑΝ, ΟΛΑ ΤΑ 'ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ' (ΠΡΑΣΙΝΑ & ΚΟΚΚΙΝΑ, ΔΙΠΛΑ-ΔΙΠΛΑ ΑΝΕΚΑΘΕΝ!) ΠΡΟ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ, "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ"!


ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ...
Μά, άσχετοι κύριοι του Μαξίμου και της λοιπής πλατείας Κουμουνδούρου, ΠΩΣ τάχα ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ τα ελληνικά συμφέροντα με την έγκριση παραμονής της Σούδας;

Αποτέλεσμα εικόνας για σουδα

Αποτέλεσμα εικόνας για σουδα

Όσοι παρακολουθούν ΣΤΕΝΑ πρόσεξαν ότι αναρτήθηκαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως οι ρηματικές διακοινώσεις μεταξύ του υπουργείου Εξωτερικών και της αμερικανικής πρεσβείας και ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες ...για την ανανέωση της «Συμφωνίας Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας» μεταξύ της Ελλάδας και των ΗΠΑ ('MDCA' – 'Mutual Defense Cooperation Agreement'), που διέπει το καθεστώς χρήσεως της ναυτικής βάσεως της Σούδας μέχρι και τις 6 Νοεμβρίου του 2018.

Αποτέλεσμα εικόνας για σουδα


Η ανανέωση έγινε στα ...απολύτως ΜΟΥΛΩΧΤΑ και για έναν χρόνο, ενώ ο 'his master voice' υπουργο-Καμμένος είχε προτείνει να έχει ...5ετή διάρκεια, διότι για να εγκριθεί η παράταση της συμφωνίας πάνω από ένα έτος, απαιτείται η έγκριση της Βουλής...

(ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ.
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΙ, ΑΛΛΑ ΣΚΕΤΟΙ ΙΑΝΟΙ !
ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΝΟΥΝ ΘΟΡΥΒΟ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΥΣ...)

[Πηγή: 'πασπαρτού']

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ" 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!