Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

Η αντίθεση στον Σιωνισμό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ρ α τ σ ι σ μ ό ς, αποφάσισε Σκωτικό Δικαστήριο...


Ακτιβιστές από την Καμπάνια Αλληλεγγύης Σκωτίας Παλαιστίνης, διαμαρτύρονται για τις παραβιάσεις των Παλαιστινιακών δικαιωμάτων από το Ισραήλ, έξω από το δικαστήριο της Γλασκώβης στη Σκωτία στις 10 Ιουλίου 2017 [Scottish Palestine Solidarity Campaign/Facebook].

(ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ...)
Μια φιλοπαλαιστινιακή οργάνωση στην Σκωτία έχει επιτύχει μια νίκη ορόσημο σε ένα δικαστήριο του Ηνωμένου Βασιλείου που αποφάσισε υπέρ των μελών της, τα οποία κατηγορήθηκαν για ρατσισμό επειδή συμμετείχαν σε διαμαρτυρία εναντίον του Ισραήλ, πριν από τρία χρόνια.

Το δικαστήριο της Γλασκώβης ανακοίνωσε την Παρασκευή 14η Ιουλίου 2017, την ετυμηγορία του υπέρ δύο μελών της Εκστρατείας Αλληλεγγύης Σκωτίας Παλαιστίνης (SPSC), η οποία υποστηρίζει Παλαιστινιακά ζητήματα στην Βρετανία.

Τα μέλη του SPSC, Mick Napier και Jim Watson, αντιμετώπισαν κατηγορίες ρατσισμού και επιβαρυντικών παραβάσεων για διαμαρτυρία κατά μιας Ισραηλινής επιχειρήσεως τον Σεπτέμβριο του 2014.



Οι δύο συνελήφθησαν σε ένα εμπορικό κέντρο, όταν αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν την διαδήλωση που διεξήχθη κατά της Ισραηλινής εταιρείας καλλυντικών 'Jericho' που δραστηριοποιείται στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη και είχε εμπλακεί στη στρατιωτική επίθεση του Ισραήλ το 2014 κατά των Παλαιστινίων στην Λωρίδα της Γάζας.

Ο Napier είπε ότι «κατηγορούνται ότι έχουν κίνητρο από μίσος για τους Ισραηλινούς και όχι από την αντίθεσή τους στις επαναλαμβανόμενες σφαγές του Ισραήλ, το 'απαρτχάϊντ' σε ολόκληρη την Παλαιστίνη και την γενοκτονική βία στην Γάζα».

Ο εισαγγελέας στη Σκωτία ισχυρίστηκε ότι οι δύο ανακυκλώνουν έναν αρχαίο αντισημιτικό «εβραϊκό λίββελο αίματος» μιλώντας για την δολοφονία των Παλαιστινίων από το Ισραήλ.

Ο Napier δήλωσε ότι οι ισχυρισμοί αυτοί έγιναν υπέρ του Ισραηλινού καθεστώτος, ενώ οι κάτοικοι της Γάζας “αναζητούσαν ακόμα  κ α τ α ψ ύ κ τ ε ς   παγωτού και  ψ υ γ ε ί α    λαχανικών για να αποθηκεύουν τα ΣΩΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΩΝ που σκοτώθηκαν από το στρατό του Ισραήλ”.

“Όταν η κυβέρνηση της Σκωτίας προσχώρησε αποκηρύσσοντας την «βαθιά απάνθρωπη» σφαγή του Ισραήλ”, δήλωσε ο Napier, οι Σκωτσέζοι εισαγγελείς “εργάζονταν χέρι-χέρι με τις φιλο-ισραηλινές ομάδες συμφερόντων για να σιωπήσουν τις φωνές αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη”.

Στο SPSC ασκήθηκε πίεση από φιλοισραηλινούς εκπροσώπους συμφερόντων και Σκωτσέζους εισαγγελείς που προσπαθούσαν να ποινικοποιήσουν τις ενέργειές τους για την υποστήριξη των Παλαιστινίων.

Πέρυσι, δύο υπάλληλοι του Κοινοπολιτειακού Κέντρου Ασφάλειας υπέρ του Ισραήλ υπέβαλαν καταγγελίες εναντίον των μελών του SPSC, αλλά αυτό απορρίφθηκε επίσης από ένα δικαστήριο.

[Πηγές:


http://www.offtherecord.net.gr/2017/07/16/%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%83%CE%B9%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%81%CE%B1%CF%84/]

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

2 σχόλια:

  1. Μπράβο! Ἀπόφασις - Κόλαφος κατά τῆς ἄκρως Δαιμονικῆς καί Βρωμερᾶς Σιωνιστικῆς "πολιτικῆς ὀρθότητος" πού ἔχει ἐπιβληθῆ ἀπό τά πολιτικά φίδια διεθνῶς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναί.
      Αλλά εσείς ή όποιοι άλλοι Έλληνες, ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ (ΑΛΛΟΥ) την ΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΗ;
      Το ξαναγράφουμε κι άς γινόμαστε αντιπαθείς: δεν έχουμε ούτε ειδησιογραφία ούτε (αληθινούς) δημοσιογράφους εν Ελλάδι.
      Κατά μεγάλο, σχεδόν συντριπτικό ποσοστό...

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!