Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑΝΕ; ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ» ΣΤΗΝ ΠΡΩΪΝΗ (πλέον!) ΒΑΡΔΙΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ… ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ! (Πώς είπατε;)
(ΕΝΤΕΛΩΣ άλλα ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ... ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΑΝ!)
6.000 «εμβολιασμένα προσφυγόπουλα», τα οποία πέρυσι «φοίτησαν» στις Δ.Υ.Ε.Π. (Δομές Υποδοχής Εκπαίδευσης Προσφύγων), θα ενταχθούν σε τάξεις υποδοχής, που θα λειτουργήσουν στην ΠΡΩΪΝΗ (!) βάρδια σχολικών μονάδων. Μάλιστα οι περισσότερες τάξεις υποδοχής, ξεκινούν τα μαθήματα αμέσως, σήμερα Δευτέρα.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΕΤΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

«Τα περισσότερα προσφυγόπουλα εφέτος θα πάνε σε πρωϊνές τάξεις (ΘΥΜΑΣΘΕ; ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ...) υποδοχής, οι οποίες ξεκινούν στην πλειοψηφία τους σήμερα Δευτέρα. 
Αν δει κανείς και τους διορισμούς που κάναμε στην πρώτη φάση, είχαμε προβλέψει 211 εκπαιδευτικούς για τις τάξεις υποδοχής που ξεκινούν αυτή την Δευτέρα», δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων του ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Γιώργος Αγγελόπουλος, υποσχόμενος πως -κλιμακωτά - ο συνολικός αριθμός των τάξεων υποδοχής θα ξεπεράσει τις 600 πανελλαδικά.

Μάλιστα, εφέτος θα υπάρχουν και διερμηνείς (!!!) –ένας ή και δύο σε κάθε περιφερειακή διεύθυνση εκπαιδεύσεως - για να ...μεταφράζουν στα «προσφυγόπουλα» στα αραβικά και τα 'ούρντου' – γλώσσα του Πακιστάν!

Εις ό,τι αφορά τα νηπιαγωγεία ο συριζοκαμμένος γενικός γραμματέας ανέφερε πως τα περισσότερα «προσφυγόπουλα», εφ΄όσον ζουν σε διαμερίσματα, θα γραφτούν στα νηπιαγωγεία της γειτονιάς τους. Μαζί με τα παιδιά μας!

Χαρές που θα κάνει ο "Σόρος"! Ε;

[Πηγή:'εθνικισμός']

-----------------------------------------

ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ...ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ;

ΚΑΙ ΑΡΑΒΟΜΑΘΕΙΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΣ;

ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΛΕΚΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ 'ΟΥΡΝΤΟΥ'; ; ;

ΜΗΠΩΣ ..."ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ";ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!