Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Μετά από 116 χρόνια ο Τιτάνας πάει... Βρυξέλλες - ΥΒΡΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ


Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Η χωρα δέχεται Υδρικό Πόλεμο (ΕΔΩ) πολλά χρόνια τώρα.. Θέλουν να καταστρέφουν οικονομικά εντελώς τη χώρα και να αναγκάσουν τους Έλληνες είτε σε φυγή στο εξωτερικό είτε εντελώς φτωχοποιημένους και με τσακισμένο ηθικό πλήρως υποταγμένους. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ. . Είναι μια ενέργεια της  ΤΖΕΝΤΑ 21 (ΕΔΩ) με τελικό σκοπό την Παγκόσμια Διακυβέρνηση (ΕΔΩ)

https://www.newmoney.gr/media/k2/items/cache/a71445b6f34fd72445f7bc39b9b58f92_XL.jpg?t=1539891814«Ένας ακόμα σταθμός σε μια εκατονταετή πορεία ανάπτυξης, που αντανακλά το διεθνή προσανατολισμό του Ομίλου ΤΙΤΑΝ - Η δέσμευση του Ομίλου ΤΙΤΑΝ στην Ελλάδα παραμένει σταθερή και η λειτουργία του αμετάβλητη», σχολιάζει ο Όμιλος

Στο Βέλγιο μεταφέρεται η έδρα του Τιτάνα μετά από 116 χρόνια, καθώς οι οικογένειες-βασικοί μέτοχοι του εγχώριου κολοσσού ίδρυσαν εταιρεία με έδρα τις Βρυξέλλες, υπό την επωνυμία TITAN Cement International.


Όπως ανακοίνωσε η TITAN Cement International, η εταιρεία υποβάλλει προαιρετική δημόσια πρόταση ανταλλαγής για την απόκτηση του συνόλου των κοινών ονομαστικών και προνομιούχων μετοχών ονομαστικής αξίας €3,45 έκαστη, τις οποίες έχει εκδώσει η «Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ».
Ταυτόχρονα η εταιρεία υποβάλει αίτηση για πρωτογενή εισαγωγή των μετοχών της προς διαπραγμάτευση στο χρηματιστήριο Euronext Βρυξελλών, συμπεριλαμβανομένων των Μετοχών του Ανταλλάγματος, καθώς και αίτηση για τη δευτερογενή εισαγωγή προς διαπραγμάτευσή τους στο Χρηματιστήριο Αθηνών και το Euronext Παρισίων.

«Ένας ακόμα σταθμός σε μια εκατονταετή πορεία ανάπτυξης, που αντανακλά το διεθνή προσανατολισμό του Ομίλου ΤΙΤΑΝ - Η δέσμευση του Ομίλου ΤΙΤΑΝ στην Ελλάδα παραμένει σταθερή και η λειτουργία του αμετάβλητη», σχολιάζει ο Όμιλος ο οποίος τονίζει πως η παραγωγή διατηρείται στην Ελλάδα.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!