Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Προφητεία του Αγίου Παϊσίου για τα νερά του Ευφράτη: Όταν ακούσετε ότι τα νερά του Ευφράτη τα κόβουν ψηλά οι Τούρκοι με φράγματα, να ξέρετε ότι έρχεται ο Πόλεμος!


Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Ρίχνουμε πάντα και μια γεωπολιτική ματιά στα ''μελλούμενα'' σύμφωνα με την ορθοδοξία ΕΔΩ


Δείτε και τα τρέχοντα γεωπολιτικά γεγονότα ΕΔΩ και ΕΔΩ 



 
«Όταν ακούσετε ότι τα νερά του Ευφράτη τα κόβουν ψηλά οι Τούρκοι με φράγματα, να ξέρετε ότι ήδη μπήκε στην προετοιμασία ο Αρμαγεδδών, και ότι διακόσια εκατομμύρια στρατός θα διαβεί τον Ευφράτη για την Μέση Ανατολή και ότι το ξανθόν γένος, δηλαδή οι Ρώσοι, θα πολεμήσουν εναντίον της Τουρκίας»



ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2017, ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 2014,  ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ  ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΚΕΙΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ !


"Όταν ακούσετε ότι τα νερά του Ευφράτη τα κόβουν από ψηλά οι Τούρκοι με φράγματα, και τα χρησιμοποιούν γιά αρδευτικά έργα, τότε να ξέρετε ότι ήδη έχουμε μπεί στην ετοιμασία του μεγάλου εκείνου πολέμου και ότι προετοιμάζεται ο δρόμος για τις μύριες μυριάδων στρατού των από ανατολών ηλίου, που αναφέρει η Αποκάλυψη.


Μέσα σε όλη την ετοιμασία είναι και τούτο: πρέπει να 'χει στερέψει ο ποταμός Ευφράτης, για να μπορέσει να περάσει έτσι ο πολυάριθμος στρατός. Αν και - γελούσε ο Γέροντας σ΄ αυτό το σημείο - διακόσια εκατομμύρια Κινέζοι, όταν φτάσουν εκεί, από ένα κύπελλο νερό να πιούν, πάει, τον άδειασαν τον Ευφράτη"! (από το "Σκεύος εκλογής" Ιερομονάχου Χριστοδούλου Αγιορείτου, Α΄ έκδοση, σελ. 63-64)



ΡΩΜΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!