Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Λαθρομετανάστες απέκλεισαν την εθνική Λάρισας-Τρικάλων και πέταξαν πέτρες σε φορτηγό – Απειλήθηκαν ζωές


Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Από τότε που ξεκίνησε το τουρκικό  γεωτρύπανο Barbaros να πλέει στο Αιγαίο με κατεύθυνση την Κύπρο, η Τουρκία έχει εντείνει τον Υβριδικό Πόλεμο (ΕΔΩ) με κάθε μέσο. 500.000 Αφγανοί είναι στα τουρκικά σύνορα του Έβρου και περιμένουν να περάσουν στην Ελλαδα. Η Τουρκία έχει καταργήσει κάθε φύλαξη των συνόρων της στα ελληνικά σύνορα προκειμένου να μας στέλνει τα καραβάνια των λαθρομεταναστών για να δημιουργήσουν αστάθεια. Τα είχαμε αναλύσει όλα ΕΔΩ αλλά και ΕΔΩ. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι ετοιμάζονται για θερμό επεισόδιο προκειμένου να εγγράψουν υποθήκες για μελλοντική απόβαση όπως αναλύσαμε ΕΔΩ
αλλά και ΕΔΩ
Ένταση προκλήθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης στην εθνική οδό Λάρισας – Τρικάλων, στο ύψος του κόμβου του Κουτσόχερου, εκεί όπου για μία ακόμη φορά πρόσφυγες από τον παρακείμενο καταυλισμό απέκλεισαν πεζή για περίπου μία ώρα το δρόμο.

Ο αποκλεισμός προκάλεσε ένταση και νεύρα με οδηγούς διερχόμενων οχημάτων, ενώ φορτηγό δέχθηκε πέτρες στην προσπάθειά του να περάσει, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Οπως γράφει το onlarissa.gr  χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για την εκτόνωση της κατάστασης.



Οι πρόσφυγες θέτουν μετ’ επιτάσεως μία σειρά ζητημάτων που αφορούν τις συνθήκες διαβίωσής τους στον καταυλισμό.
 larisa7



larisa6

 larisa5

 larisa3

1 σχόλιο:

  1. Τό ΞΕΡΟ μας το κεφάλι!
    Πότε θα κατανοήσουμε ΑΠΑΝΤΕΣ, ότι όλα αυτά τα "κλεισίματα" Εθνικών μας οδών και σημαντικών αρτηριών, είναι προΐμια και προανακρούσματα ΑΛΛΩΝ εξελίξεων, αλλά με τους ΙΔΙΟΥΣ πρωταγωνιστές ; ; ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!