Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Το αποκάλυψαν οι πρώην «σύντροφοι» του πρωθυπουργού: Ξένα Funds αρπάζουν σπίτια και αφελληνίζουν τις επιχειρήσεις


Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Και ο Λαφαζάνης , και η Κωνσταντοπούλου, και ο Καζάκης, και φυσικά ο Βαρουφάκης αποτελούν ‘’καβάτζες’’ του συστήματος των τοκογλύφων. Είναι ομοϊδεάτες με κοινές ιδέες και απόψεις (μασονία) και απλά τους έβγαλαν νωρίς από το ''κόλπο'' Axel Cipra με σκοπό να τους επαναφέρουν μόλις ‘’καεί’’ πολιτικά ο Axel. Η συγκεκριμένη ενέργεια του ψευτορωμαίικου (ΕΔΩ) είναι στοιχείο της ΑΤΖΕΝΤΑ 21 (ΕΔΩ) με σκοπό την φτωχοποίηση των πολιτών και τελική έκβαση την Παγκόσμια Διακυβέρνηση (ΕΔΩ). Πρόκειται για ένα είδος Υβριδικού πολέμου (δείτε ΕΔΩ) ενάντια στη χώρα μας.

 

Η «κόντρα» των πρώην συντρόφων Τσίπρα-Λαφαζάνη βγάζει ειδήσεις και μάλιστα πολύ σημαντικές, η οποία χρήζει μεγάλης προσοχής.
Δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα της ΛΑΕ, σε σχετική ανακοίνωσή του κόμματος, αποκαλύπτουν «εφιαλτική επιδρομή πλειστηριασμών» από τα (ξένα) funds, τα οποία έχουν αγοράσει δάνεια «πολλές φορές με 20% και 30% της αξίας του δανείου και ζητάνε από τους οφειλέτες να πληρώσουν το 100%».
«Τώρα παίρνουν πολύ μικρά σπίτια, να το ξέρετε αυτό, γιατί τα θεωρούν περισσότερο αξιοποιήσιμα […] Μιλάμε για άγριες καταστάσεις», είπε χαρακτηριστικά, ο κ. Λαφαζάνης.
  
«Φανταστείτε ληστεία που γίνεται, φανταστείτε την λεηλασία που γίνεται πανελλαδικά. Και αυτά τα fund έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν ταχύτατα σε αυτούς πλειστηριασμούς», τόνισε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και προσέθεσε:


«Επίσης, κινδυνεύουν και χιλιάδες επιχειρήσεις. Και εκεί έχουν κάνει επιδρομή τα fund. Να «αφελληνίσουν» αυτές τις επιχειρήσεις και να πετάξουν τους εργαζόμενους στον δρόμο. Πρόκειται για μια τραγωδία. Πρέπει να πληροφορηθεί ο κόσμος τι γίνεται. Τι τον περιμένει διότι αυτά που λένε περί μεταμνημονιακής εποχής είναι κουραφέξαλα. Τις ελληνικές επιχειρήσεις πάνε να τις κλείσουν, να διώξουν κόσμο και να τις μεταβιβάσουν σε ξένα χέρια».
Τι διαβάσαμε μόλις τώρα, σε μία είδηση που πέρασε στα ψιλά γράμματα;
Πλέον τα δανειακά χαρτοφυλάκια έχουν περάσει, κοψοχρονιά, στα χέρια των ξένων funds, τα οποία διεξάγουν απευθείας πλειστηριασμούς, ενώ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, όποιος αντιδρά σε όλα αυτά «θα διώκεται αυτεπάγγελτα», σύμφωνα με τις αποφάσεις της κυβέρνησης.
Οι κατοικίες των Ελλήνων περνούν σε ξένα χέρια, ενώ οι επιχειρήσεις αφελληνίζονται για τις αρπάξουν ΚΑΙ αυτές.

 Όλα αργότερα δεν αποκλείεται να συγκεντρωθούν σε ένα κέντρο εξουσίας και διαχείρισης, έτσι ώστε οι Έλληνες να είναι πλήρως εξαρτημένοι από την όποια εγχώρια ή παγκόσμια εξουσία, η οποία θα πρέπει να τους «σπιτώσει», φυσικά με το… αζημίωτο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!