Κυριακή 14 Ιουνίου 2020

Απύθμενο Μίσος Από Τούρκους Του Λιβάνου Προς Αρμένιους : ¨Σας Αξίζει Να Σας Σκοτώνουν Και Να Σας Σφάζουν¨…


Αντι-αρμενική διαδήλωση υπό τήν μορφή υποστήριξης του Ερντογάν σαρώνει τους δρόμους του Λιβάνου.

Οι Τούρκοι κραυγάζουν στους δρόμους του Λιβάνου “F*ck Armenia” και “F*ck Armenians”.
Όλα άρχισαν όταν ο Νεσχαν Ντερ Χαρουτουνιαν, καλεσμένος σε μία δημοφιλή εκπομπή του Λιβάνου δέχτηκε ένα tweet από έναν τηλεθεατή που τον αποκαλούσε ως “προσφυγικό μ@υνί”. 

Ως απάντηση αντιπαρατέθηκε σε αυτόν που το έστειλε και τόνισε ότι ο Ερντογάν, η Τουρκία και οι Οθωμανοί είναι ύπουλοι. 

Σε ένα βίντεο που έγινε viral, ο Μουνίρ Χασαν-πρόεδρος της οργάνωσης Mardalia, απεύθυνε άμεσες απειλές προς τον Νεσχαν Ντερ Χαρουτουνιαν και προς τις προσωπικότητες της λιβανο-αρμενικής κοινότητος. 

Απείλησε να σφάξει τους Αρμένιους στο Μπουρζ Χάνουν, αποκάλεσε τους Οθωμανούς ω¨προγόνους του ¨ και κήρυξε πώς “Είμαστε υπερήφανοι για την αρμενική γενοκτονία που συνέβη από την οθωμανική αυτοκρατορία γιατί εσείς το αξίζετε να σας σκοτώνουν και να σας σφάζουν”.

BREAKING NEWS: Anti-Armenian Sentiment In The Form Of Pro-Erdogan Protests Sweep Streets Of Lebanon.
604 people are talking about this

https://infognomonpolitics.gr

"Ιωάννης Καποδίστριας"

1 σχόλιο:

  1. Εδώ καθώς φαίνεται,δεν υπάρχει ρητορική μίσους!Σιγά -σιγά μόνοι τους αποκαλύπτουν όλα τα εγκλήματα που διέπραξαν κατά της ανθρωπότητας,κι ας ξεφωνίζει τελείως υποκριτικά η τουρκιά για το αντίθετο.Είναι σαν τις τάνες που θέλουν να κρυφτούν,αλλά η μοχθηρία δεν τις αφήνει.Η μογγολική καταγωγή μέρα με τη μέρα,βγαίνει στην επιφάνεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!