Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΤΑΡΑΧΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΚΑΛΑ! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ!



Όχι μόνο χειραγωγούν τους δήθεν «εξεγερμένους» οι νεοταξίτες αντίπαλοι του Τραμπ, για να τον ρίξουν από την εξουσία, αλλά στέλνουν στις ταραχές και τα ....παιδιά τους, προφανώς για να τις οργανώσουν καλά!
Ships Ahoy! De Blasio Fam Headed to Italy

Συνελήφθη, λοιπόν, από την αστυνομία της Νέας Υόρκης η 25χρονη Κιάρα Ντε Μπλάζιο, κόρη του «δημοκρατικού» δημάρχου της πόλεως, Μπιλ Ντε Μπλάζιο, που ήταν επικεφαλής των ταραχοποιών.

Inside the weird world of Bill de Blasio, the latest Democrat to ...

Και για όσους καλόπιστους σκεφτούν πως αυτό δε σημαίνει πως υπάρχει οικογενειακή ευθύνη, ο νεοταξίτης δήμαρχος δήλωσε μεν πως δεν την έστειλε ο ίδιος εκεί («δεν μου ζήτησε την άδεια προτού πάει για να διαδηλώσει»), αλλά πως είναι «υπερήφανος για εκείνη, που νοιάζεται τόσο πολύ και είναι διατεθειμένη να βγει εκεί έξω και να κάνει κάτι για αυτό».

Why the De Blasio Family Matters: Meet the 'Boring White Guy' of ...

Κι αν αυτή η ιστορία σας θυμίζει τα τέκνα των βουλευτών του "ΞΥΡΙΖΑ", υπουργών και λοιπών, που συμμετείχαν στις συγκεντρώσεις των παρακρατικών, καλώς σας τήν θυμίζει!


"Iωάννης Καποδίστριας"

1 σχόλιο:

  1. Το φρικιό της πάνω εικόνας-κόρη θα γίνει μια εκ των γραμματέων-συμβούλων του μπαμπά δημάρχου. Γιατί να ψάχνει για δουλειά όταν την έχει όποτε θέλει;(φωτό_1)
    Η οικογένεια των ατλάντιων και ο δήμαρχος Σπάροου.(φώτο_2)
    Στήριξη στους ΛΟΑΤΚΙ όλης της οικογένειας, αυτά είναι αμοιβαία(φωτό_3)
    Τα καταφέραμε όλοι μαζί σαν οικογένεια, βγήκα Δήμαρχος(φωτό_4)αριστεροί οικογένεια=και μαζί και χώρια ίδιος είναι ο στόχος. πχ Ο γιος μπορεί να θέλει να γίνει ο νέος Ομπάμα, έτσι ήταν και αυτός με αφάνα και περίεργα γούστα. Θα το παίξει και λίγο αντί_του_μπαμπά του, καλή ώρα ΓΑΠ VS Ανδρέα Παπανδρέου. Το έχουμε ξαναδεί το έργο, για τους αμερικάνους του USA δεν ξέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!