Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

ΠΙΛΟΤΟΣ ΠΑΘΑΙΝΕΙ Ε Γ Κ Ε Φ Α Λ Ι Κ Ο ΚΑΤΑ τήν ΔΙΆΡΚΕΙΑ της πτήσεως ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ !!! ( Μέχρι τώρα έχουν "ΦΥΓΕΙ" 15 συνολικώς πιλότοι.... )

 

https://simpleflying.com/biman-bangladesh-pilot-dies/

Οι εμβολιαστές έχουν δώσει κάποιες οδηγίες στους πιλότους, που δεν δίνονται σε άλλους πολίτες!

Συνιστάται λοιπόν, στους πιλότους, να μην πετούν για δύο έως τρεις ημέρες μετά το εμβόλιο κατά του αοράτου εχθρού-19. 



Αυτό γίνεται για να αποφευχθεί η εμφάνιση παρενεργειών σε μεγάλα υψόμετρα, σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ασφάλειας της Αεροπορίας (EASA).

Τα περιστατικά συμβαίνουν όλο και πιο συχνά. 

Στις 27 Αυγούστου, ο πιλότος (κάτω φωτο) Nawshad Quaiyum της Biman της Bangladesh Airlines αρρώστησε κατά τήν διάρκεια πτήσεως από το Μουσκάτ του Ομάν στήν Ντάκα.

...ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ....

Το αεροπλάνο έπρεπε να κάνει μια αναγκαστική προσγείωση. 

Έπαθε εγκεφαλικό, έπεσε σε ...κώμα και πέθανε στο νοσοκομείο.

Καλή δύναμη σε όλους τους πιλότους και τους αεροσυνοδούς που ζαλίζουν τους ανθρώπους να φοράνε τις μάσκες τους για να μην τους χτυπήσει στον αέρα ο αόρατος και ανύπαρκτος ιός.

Εχουν πεθάνει ήδη 11 Ινδοί και 4 Βρετανοί πιλότοι για να συμπληρώσουμε την λίστα με 1 ακόμη...κάντε και όλα εμβόλια ανόητοι!!!!

Η ηλιθιότητα της μάζας είναι η μισή αρχοντιά και είναι όντως δολοφονική, η ανθρωπότητα έγινε πιο ηλίθια και απο τα όρια της έννοιας "ηλιθιότης", γι αυτό τον λόγο μην σας εκπλήσει το μέλλον της.

'KORAKAS NEWS'

https://greek-dutch-truth.blogspot.com/2021/09/pilotos-pathainei-egkefaliko-kata-tin-diarkeia-tis-ptisis-kai-pethainei.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!