Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021

Πέθανε από ανακοπή 2 ημέρες μετά τον εμβολιασμό του, (υγιέστατος κατά τά άλλα) 25χρονος φοιτητής στην Ιταλία!!!.....


Το όνομά του ήταν Αλεσσάντρο Κάμπο και ήταν από το Παλέρμο φοιτητής της Νομικής, πέθανε 2 ημέρες μετά τον εμβολιασμό του. 
Ο εισαγγελέας του Τράπανι διέταξε τη διενέργεια νεκροψίας. 
Μόλις είχε εμβολιαστεί κατά του Covid.



Αλεσσάντρο Κάμπο ήταν το όνομα του 25χρονου από το Παλέρμο που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στη Φαβινιάνα, στην επαρχία Τράπανι. 

Έτσι γράφει ο δημοσιογράφος Riccardo Lo verso για το 'Livesicilia.it'.

Ο Αλεσσάντρο βρέθηκε νεκρός στο κρεββάτι στο διαμέρισμα που μοιραζόταν με έναν φίλο του. 

Εκεί τον βρήκαν οι υγειονομικοί του 118 όταν ειδοποιήθηκαν από τον εργοδότη του Κάμπο.

Δεν υπήρχε τίποτα άλλο να γίνει όταν ήρθαν οι διασώστες. 

Η σορός μεταφέρθηκε στο Τράπανι, όπου θα διενεργηθεί νεκροψία τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με εντολή της Εισαγγελίας του Τράπανι. 

Οι έρευνες διεξάγονται από τους καραμπινιέρους. Κατά την εξέταση του πτώματος από τον ιατροδικαστή, δεν βρέθηκαν σημάδια βίας, οπότε αυτή τη στιγμή πιστεύεται ότι είναι άρρωστο.

«Σήμερα είναι μια πολύ θλιβερή μέρα για τη Νομική Σχολή. 

Χθες ο συνάδελφός μας Alessandro Campo πέθανε μετά από καρδιακή ανακοπή – διαβάζουμε στη σελίδα του συνδέσμου Contralmente στο Facebook... 

Τον θυμόμαστε σήμερα για την επιμονή του, για την οξυδέρκεια του, για το ότι ήταν Αλέξανδρος. 

Δεν υποχώρησε ποτέ βοηθώντας τους συναδέλφους του και σε κάθε θέμα έδωσε τον καλύτερό του εαυτό με εξαιρετικά αποτελέσματα...

Σήμερα το ContrariaMente και ολόκληρος ο φοιτητικός πληθυσμός θυμούνται έναν συνάδελφο και έναν φίλο. Συμμετέχουμε στα συλλυπητήρια της οικογένειας ».

Γίνονται έρευνες για να εξακριβωθεί οποιαδήποτε χρήση ναρκωτικών, αλλά αντίθετα είναι βέβαιο ότι πριν από δύο ημέρες ο Αλεσσάντρο εμβολιάστηκε κατά του Covid. Το εμβόλιο θα παραμείνει επίσης μια πιθανή αιτία θανάτου.alqamah

Στους πόσους θανάτους αποσύρεται ένα φάρμακο;; 

Mόνο στην Ε.Ε. 22.000 θάνατοι μετά τον εμβολιασμό οι επίσημα καταχωρημένοι σε καθεστώς απόλυτης συγκάλυψης και τρομοκρατίας αποσιώπησης λογοκρισίας οι πραγματικοί θα είναι πολλαπλάσιοι!!!ΧΗΜΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!