Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ α π ο σ τ ο μ ώ ν ε ι δημοσιογράφους: «Ε Σ Α Σ άκουγε η αδερφή μου και έχει 4 μήνες ΠΕΡΙΚΑΡΔΙΤΙΔΑ από το εμβόλιο...»
Στο 'Mega' μίλησε ο πρόεδρος Εργαζομένων του ΑΧΕΠΑ, Μπάμπης Κοροξένος, ο οποίος τέθηκε σε αναστολή εργασίας καθώς δεν εμβολιάστηκε.

«Το 80% των εργαζομένων που δεν εμβολιάστηκε έχουν νοσήσει και έχουν αντισώματα. Θεωρούν ότι κινδυνεύει η υγεία τους αν εμβολιαστούν. 

Άλλοι έχουν θρησκευτικές πεποιθήσεις που δεν μπορούν να παραβλέψουν. 

Κάποιοι δεν έχουν πειστεί» ανέφερε λέγοντας πώς αυτός δεν πείστηκε. 

Μάλιστα, είπε ότι η αδερφή του εμβολιάστηκε υπό  όλο αυτό το κλίμα των μέσων ενημέρωσης και έχει 4 μήνες περικαρδίτιδα.

Στο ίδιο σημείο αποκάλυψε πως: «Γνωρίζουμε τις παρενέργειες που προκαλούν τα εμβόλια. 

Είμαστε μέσα στους χώρους εργασίας και τα βλέπουμε».

Αυτή ήταν και η στιγμή στην οποία και οι δύο δημοσιογράφοι στο πάνελ παρενέβησαν, με επιχειρήματα που…«σκοτώνουν»: «Δεν τα ενστερνίζομαι όλα αυτά που λέτε. 

Έχουμε κάνει εμβόλια και δεν είχαμε καμμία παρενέργεια. 

Εάν πάντως εσάς σας φοβίζει η παρενέργεια περισσότερο από τον θάνατο, εγώ δεν θα πω κάτι άλλο». 

Το σόου συνεχίστηκε, με τους δημοσιογράφους αλλά και τους 2 «ειδικούς» που πλαισίωναν την κουβέντα να μην σέβονται ούτε την προσωπική καταγγελία του πρ. εργαζομένων του ΑΧΕΠΑ
:


2 σχόλια:


 1. - η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΞΕΚΝΗΣΕ - ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ -

  > Σύρος: Συνέλαβαν διευθυντή σχολείου μετά από μήνυση μητέρας-καθηγήτριας, αρνήτριας των σελφ τεστ και του εμβολιασμού

  Η καθηγήτρια - μητέρα προχώρησε σε μηνύσεις για «εσχάτη προδοσία» - Ο διευθυντής συνελήφθη και μετά αφέρηκε ελεύθερος - Για το θέμα ενημερώθηκε το υπουργείο Παιδείας

  Νέο περιστατικό, μητέρας αρνήτριας του σελφ τεστ και των εμβολίων σημειώθηκε αυτήν την φορά στη Σύρο, μετά τα Καμίνια. Μητέρα, η οποία είναι μάλιστα καθηγήτρια και αποσπασμένη σε φορέα του νησιού πήγε την αστυνομία σε συναδέλφους της εκπαιδευτικούς στα σχολεία του νησιού, που φοιτούν τα παιδιά της γιατί δεν τους επέτρεπαν την είσοδο, επειδή δεν φορούσαν μάσκα και δεν είχαν κάνει σελφ τεστ.

  Η καθηγήτρια - μητέρα προχώρησε σε μηνύσεις για «εσχάτη προδοσία» και για το θέμα ενημερώθηκε το υπουργείο Παιδείας.
  Η αστυνομία κατέφθασε στο σχολικό συγκρότημα και συνέλαβε τον διευθυντή του σχολείου, ο οποίος στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.
  Όπως είπε στο protothema.gr ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας Αλέξανδρος Κοπτσής «δεν πρόκειται να περάσει ο εκφοβισμός των εκπαιδευτικών από γονείς. Τους καλύπτουμε σε κάθε περίπτωση που γίνονται μηνύσεις, όλα τα δικαστικά έξοδα των εκπαιδευτικών». Ο γενικός γραμματέας, λέγοντας ότι ο διευθυντής του σχολείου αφέθηκε αμέσως ελεύθερος, επισημαίνει ότι το υπουργείο καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς να τηρούν τον νόμο και όλα τα προβλεπόμενα για τα λειτουργία των σχολείων με τα υγειονομικά μέτρα για την ασφαλή επιστροφή των μαθητών στα σχολεία.

  Την πλήρη στήριξη στους καθηγητές σε αρνητές γονείς μαθητών δίνει η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως που υπογράμμισε πως υπάρχει συνεργασία με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ενώ αναφερόμενη στο περιστατικό με τη μήνυση σε βάρος καθηγητών στα Καμίνια τόνισε πως «συγχαίρω τη διευθύντρια που έκανε τη δουλειά της. Θα είμαστε κοντά στους λειτουργούς.

  Εχει δοθεί οδηγία σε όλα τα Σώματα, να προστατεύουμε αυτούς τους ανθρώπους».
  Το ιδιαίτερα σοβαρό ζήτημα που έχει ανακύψει και αφορά στην ανάγκη νομικής θωράκισης και προστασίας από τους αρνητές των εκπαιδευτικών που εφαρμόζουν τον νόμο και δεν επιτρέπουν την είσοδο στο σχολείο των μαθητών που δεν φορούν μάσκα και δεν έχουν υποβληθεί σε σελφ τεστ ξεκίνησε την Παρασκευή στον Πειραιά με την προσαγωγή στο αστυνομικό τμήμα εκπαιδευτικών ύστερα από μήνυση αρνητών ,προκάλεσε οργή των καθηγητών του σχολείου στην κοινή γνώμη και την αντίδραση της ΕΛΜΕ που ζητεί προστασία.

  Συγκεκριμένα η ΕΛΜΕ Πειραιά με αφορμή τη μήνυση που κατέθεσε γονέας, αρνητής κορωνοϊού σε διευθύντρια και υποδιευθυντή Γυμνασίου στα Καμίνια, καταγγέλλει ότι τα σχολεία από τη μία είναι ανοχύρωτα απέναντι στην πανδημία και από την άλλη οι εκπαιδευτικοί «οδηγούνται με περιπολικό στο Τμήμα από τον κάθε ένα, που κάνει μηνύσεις, επειδή δεν θέλει το παιδί του να φοράει ούτε μάσκα».

  Μάλιστα η ΕΛΜΕ Περαιά τονίζει την ανάγκη να ληφθούν άμεσα μέτρα προστασίας στις σχολικές μονάδες και φυσικά να υπάρξει μέριμνα γα την προστασία και των ίδιων εκπαιδευτικών από τέτοιου είδους περιστατικά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ακούστε, δεν υπάρχει κανένας λόγος να παρακολουθούμε πλέον τις κοκορομαχίες και τα ξεμαλλιάσματα των τηλεμπουρδέλων.

  το παιχνίδι χάθηκε για πολλούς. δεν υπάρχει γυρισμός για όσους "αποφάσισαν" να δεχθούν την ένεση (μόνο, αναρωτιέται κανείς με ποιά (ευτελή) κριτήρια και (ανύπαρκτη) ενημέρωση πήραν αυτήν την απόφαση). ας κρατήσουμε έστω εμείς οι λίγοι ή πολλοί, θα δείξει. το οφείλουμε στον Θεό που μας χάρισε την ζωή και την ελευθερία και στην ανθρωπότητα.

  σήμερα ενημερώθηκα ότι άλλο ένα παιδί από την τάξη m-volιάστηκε. με ενημέρωσαν οι "γονείς" (...) ότι "δεν αισθανόταν πολύ καλά" και γι αυτό θα έπρεπε να απουσιάσει.
  όταν η πραγματικότητα εμφανίζεται μέσα από πρόσωπα γνωστά και αγαπητά, δεν αντέχεται πολύ εύκολα.
  δυστυχώς, όμως, και αυτό θα το συνηθίσουμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!