Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

Μία εθιμοτυπική επίσκεψη... αξίας 800.000.000 ευρώ! Ο (Ύπατος Αρμοστής) πρέσβης Πάϊατ "ε ξ ή γ η σ ε" στόν Θεωδορικάκο την δυσαρέσκεια του "Θείου Σαμ", αν δεν ΠΑΡΟΥΝ την δουλειά με τις ταυτότητες οι Αμερικανοί... άσχετα που έχουν ΗΔΗ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ οι 2 εταιρείες τους.....!

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΤΟΥ ΤΑΚΗ
ΣΤΗΝ ΚΝΕ;
ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, ΘΑ
ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΤΗΣ "ΔΕΞΙΑΣ", ΑΛΛΑ ΚΑΙ
ΘΑ ΔΕΧΟΤΑΝ
ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΕΣΒΥ
ΓΙΑ 'ΜΠΙΖΝΕΣ'....


Του Άρη Σπίνου

Μπορεί να φεύγει (;) από την Ελλάδα σε λίγες εβδομάδες, αλλά είναι προφανές ότι δεν πρέπει να αφήσει πίσω του ανυπόγραφα επιχειρηματικά συμβόλαια δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ. 

Η εθιμοτυπική επισήμως πρώτη επίσκεψη Πάϊατ, του πρέσβη των ΗΠΑ στον νέο υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο, φέρεται να έλαβε χώρα και για… επιχειρηματικούς λόγους!



Οι πληροφορίες του 'edolio5' αναφέρουν, ότι ο κ. Τζέφρι Πάιατ συζήτησε με τον κ. Τάκη Θεοδωρικάκο σχετικά με ανοιχτά επιχειρηματικά θέματα, με πιο ουσιαστικό τον διαγωνισμό των ταυτοτήτων!

Υπενθυμίζεται ότι στην διαγωνιστική διαδικασία έχουν πάρει μέρος δύο αμερικανικών συμφερόντων επιχειρήσεις που μετέχουν σε σχετικές κοινοπραξίες: η Idemia, και αποκαλείται Ferrari του κλάδου, και η γαλλοαμερικανική Thales!


Η σύμπτωση την ώρα τούτη είναι πως και η Idemia, που κόπηκε από την επιτροπή αξιολόγησης των τεχνικών προδιαγραφών (!!!), αλλά και η Thales, που πέρασε στην τελική τριάδα και θα υποβάλει οικονομική προσφορά, έχουν προσφύγει στο ΣτΕ, για διαφορετικούς η κάθε μία λόγους!


Σχετικό ρεπορτάζ

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!