Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

Νέες εικόνες 'Σ-Ο-Κ' γιά τά συστατικά του εμβολίου! Επιστήμονας βάζει «μ π ο υ ρ λ ό τ ο»!!! Δείτε τό Β Ι Ν Τ Ε Ο!

 

Β   Ι   Ν   Τ   Ε   Ο


Χρησιμοποίησε όλα τα «εργαλεία» της τεχνολογίας για να δείξει όσα θα δείτε! 

Στην Ελλάδα θα γίνει αντίστοιχη έρευνα;;; 

Ο κόσμος δεν οφείλει να ξέρει τι ισχύει και τι όχι;;; 

«Είναι άλλη μια βόμβα!... 


Το θέμα είναι καυτό, επειδή οι εταιρείες  έχουν αποτύχει ξανά και ξανά, να αποκαλύψουν όλα όσα περιέχουν τα εμβόλια.  

Στην πρώτη αποκάλυψη, όπως γνωρίζετε, είδαμε από το La Quinta Columna θυμηθείτε,- έδειξαν  οπτικά στοιχεία από το τοξικό οξείδιο του  γραφενίου, και από τότε είχαμε αναφορές από ξένες ύλες ξένων ουσιών όπως τα μέταλλα, και είδαμε οπτικά κατεστραμμένα ερυθρά αιμοσφαίρια από το Ηνωμένο Βασίλειο κι από τη Γερμανία.   

Tώρα έχουμε ένα εκπληκτικό σύνολο αποτελεσμάτων από έναν ειδικό στη μικροσκόπηση, τον dr Robert Young, ο οποίος μας ενημέρωσε ότι έχει εξετάσει το περιεχόμενο -πολλαπλών φιαλιδίων και από τις τέσσερις εταιρείες οι οποίες είναι η pfizer, η moderna, η j&j and η astrazeneca.  

Χρησιμοποίησε ένα κανονικό μικροσκόπιο, το οποίο θα λέγατε οπτική μικροσκόπηση. 

Χρησιμοποίησε φωτεινό πεδίο και φάση, ph φάση, συγκριτική μικροσκόπηση σκοτεινού πεδίου, για τα οποία έχουμε δείξει στοιχεία άλλων, από άλλους γιατρούς, εδώ στην εκπομπή. 

Χρησιμοποίησε απορρόφηση UV στη φασματοσκοπία φθορισμού, χρησιμοποίησε έναν αριθμό διαφορετικών μικροσκοπικών ηλεκτρονίων, όχι μόνο ένα, αλλά διαφορετικούς τύπους αυτών, είτε το πιστεύετε είτε όχι. 

Και χρησιμοποίησε επίσης, πυρηνικό μαγνητικό συντονισμό, όπως την προσέγγιση τύπου mri».  Αυτά αναφέρει αμερικανικό ρεπορτάζ!  

Παρατίθεται δημοσιογραφικά το βίντεο, στο οποίο θα δείτε φωτογραφίες του εν λόγω επιστήμονα σε σχέση με τα συστατικά του εμβολίου!  

ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ;;;

2 σχόλια:

  1. Avαδημoσιευση από το site Greek News on demand17 Σεπτεμβρίου 2021 στις 7:02 μ.μ.

    Όπως ήδη έχουμε αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ έχασε τη μάχη με τη ζωή ο 60χρονος Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών και ποιητής , Γιώργος Τσιρώνης . Εδώ και μήνες αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε κώμα σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).Σύμφωνα με πληροφορίες από το συγγενικό του περιβάλλον , ο Τσιρώνης είχε εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού με το εμβόλιο της AstraZeneca . Δύο εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό του , στις 2 Απριλίου 2021 , εισήχθη σε ιδιωτική κλινική της Πάτρας με πνευμονική εμβολή . Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του υπέστη καρδιακή ανακοπή και εισήχθη στη ΜΕΘ.
    Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι τα τηλεφωνήματα που γίνονται από κυβερνητικά στελέχη στα ελεγχόμενα ΜΜΕ για να μ η παιχτεί η είδηση ! Η"ανεξάρτητη" δημοσιογραφία … πάλι"μεγαλουργεί".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πήγε καί σέ ιδιωτική κλινική σκέψου νά πήγαινε καί σέ νοσοκομείο θάφευγε πιό γρήγορα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!