Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Είναι ακριβώς τά συναισθήματα που προκύπτουν στό Θ Υ Μ Α έπειτα από έναν Β Ι Α Σ Μ Ο !

Απόσπασμα από ένα πολύ εύστοχο κείμενο που βρήκα στο Διαδίκτυο.

… πράγματι, πλέον είναι ολοφάνερο: Βρισκόμαστε αντιμέτωποι, ως Ανθρωπότητα, με μια συμμορία άγριων εκβιαστών και βιαστών που ορέγονται να μας βιάσουν πείθοντας μας πως αυτό θα’ναι ‘για το καλό μας’

Από την σελίδα «Οι δούλοι»:


Εκείνο που βγαίνει μέσα από τα εμβολiαστικά κέντρα τις τελευταίες μέρες είναι ότι καταφθάνουν άνθρωποι κλαίγοντας, οι οποίοι δεν επιθυμούν να εμβολiαστούν, αλλά εξαναγκάζονται προκειμένου νά μήν χάσουν τήν δουλειά τους. 

Πολλοί τρέμουν μετά την ένεση και βρίσκονται σε φανερή κατάσταση 'σοκ', έχοντας ανέκφραστο πρόσωπο και ένα αχανές βλέμμα στο κενό.

Είναι ακριβώς τα συναισθήματα που προκύπτουν στο θύμα έπειτα από έναν βιασμό. Φόβος, οργή, ταπείνωση, αηδία, ντροπή και αυτο-ενοχοποίηση. 

Η βίαιη καταπάτηση της ιδιοκτησίας του σώματός αποτελεί ένα έγκλημα που στιγματίζει το θύμα και το ακολουθεί σε όλη του τη ζωή. 

Αυτό ακριβώς είναι ο υποχρεωτικός εμβολiασμός, μια πράξη βιασμού, όπου σε ρόλο θύτη είναι το κράτος και σε ρόλο διεστραμμένου ηδονοβλεψία όσοι το επικροτούν.

Οι σχέσεις εξουσίας-πολιτών έχουν φτάσει σε τέτοια ρήξη, όπου είναι αδύνατον να συνυπάρξουν ειρηνικά από εδώ και πέρα. 

Πως να συμβιώσεις με τον βιαστή σου; 

Πως να προσποιηθείς, ότι δεν έχει συμβεί τίποτα, όταν κατά βάθος γνωρίζεις ότι το κράτος ασέλγησε βάναυσα πάνω στο κορμί σου; 

Πως θα μπορέσεις να ξεπεράσεις την ταπείνωση που σου προκάλεσαν αυτοί, που εξέλεξες για να σε ....προστατεύσουν;

Ωστόσο, σε αντίθεση με τα θύματα βιασμού, εσύ ακόμα έχεις την επιλογή να ξεφύγεις, όσο και εάν σε έχει πείσει ο θύτης ότι ο βιασμός σου είναι μονόδρομος. 

Μην επιτρέψεις να σε βιάσουν και να σου σημαδέψουν την ψυχή. 

Μην ελπίζεις άδικα ότι υποκύπτοντας στις ορέξεις του βιαστή σου, αυτός θα σταματήσει και δεν θα ξαναεπιστρέψει για ακόμα περισσότερα.

Dimitri Lalushi

Προσκυνητής

https://tasthyras.wordpress.com/2021/09/07/%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%ce%ba%cf%81%ce%b9%ce%b2%cf%8e%cf%82-%cf%84%ce%b1-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%b9%cf%83%ce%b8%ce%ae%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%cf%80%cf%81%ce%bf/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!