Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

"Η" ΕΙΔΗΣΗ της Δ Ι Ε Τ Ι Α Σ ! Πορτογάλος Δικαστής μ ή ν η σ ε Πρωθυπουργό καί Πρόεδρο της χώρας, γιά ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ πολέμου κατά της ανθρωπότητος, σε σχέση με διαχείριση υγειονομικής κρίσεως 'covid19'!!! Bρίσκεται σέ δ ι α θ ε σ ι μ ό τ η τ α, γιατί άσκησε κ ρ ι τ ι κ ή!!! Τον περνάνε από πειθαρχικά καί τόν μηνύει καί η αστυνομία γιατί α ν τ ι π α ρ α τ έ θ η κ ε σέ αστυνομικούς, λέγοντας: είμαι ΠΑΝΩ από εσάς, ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕΤΕ τούς ανθρώπους! ( β ί ν τ ε ο )


Στήν Πορτογαλία ένας ψυχωμένος κι

 ακατάβλητος δικαστής κατέθεσε μήνυση

 κατά Προέδρου της χώρας και

 Πρωθυπουργού για εγκλήματα κατά της

 ανθρωπότητος, ενώ προηγουμένως είχε

 τεθεί σε διαθεσιμότητα για επικριτικές

 δηλώσεις του για μέτρα της υγειονομικής

 διαχείρισης της κρίσεως. 


Χθες είχε έντονη λογομαχία με αστυνομικούς έξω από το κτίριο του ανώτερου δικαστικού συμβουλίου, όπου θα εξεταζόταν η υπόθεση του και πειθαρχική δίωξη εις βάρος του.

Η έντονη αντιπαράθεση με αστυνομικούς έγινε μπροστά στην κάμερα και προειδοποιεί τους αστυνομικούς, ότι ως δικαστής μπορεί να διατάξει τήν σύλληψή τους!

Ο δικαστής μου λέει είμαι πάνω από εσάς! 


Δεν πρόκειται να πειράξετε κανέναν εδώ! 

Είναι ντροπή να συλλαμβάνετε ανθρώπους γιατί δεν φορούν μάσκα! 

Γυρίστε σπίτια σας και κοιτάξτε τα παιδιά σας στα μάτια και πείτε τους τι κάνατε τι είναι κρίμα !!!


Τους λέει δηλ. ότι αυτοί δεν μπορούν να συλλάβουν κανέναν από τους υποστηρικτές του, που ήρθαν να του συμπαρασταθούν γιατί διώκεται επειδή μήνυσε για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας Πρόεδρο και Πρωθυπουργό.

Ένας εναντίον όλων …

Σύμφωνα με το portugalresident χθες ο δικαστής Rui Fonseca e Castro αντιμετώπισε τη ρυθμιστική αρχή του μετά από μήνες αναστολής, λόγω των πολλών δημόσιων απόψεών του σχετικά με την προσέγγιση των αρχών στον Covid-19.

Υποστηριζόμενος από ένα πλήθος ανθρώπων που φυλάσσονταν πίσω από ένα μεταλλικό φράγμα, έφτασε στο Ανώτερο Συμβούλιο της Δικαιοσύνης (CSM) για αυτό που χαρακτηρίστηκε ως η «τελευταία ευκαιρία» πριν ληφθεί απόφαση για την πειθαρχική διαδικασία εναντίον του.

Ο επιθεωρητής που καθοδηγεί τη διαδικασία συνιστά τη διαγραφή του από το δικαστικό κλάδο, η οποία, λέει η τηλεόραση SIC, “είναι η ισχυρότερη κύρωση που μπορεί να εφαρμόσει η ρυθμιστική αρχή”.

Αλλά δεν υπήρχε καμμία ένδειξη χθες, ότι ο κ. Fonseca e Castro ήταν έτοιμος να κάνει πίσω ούτε ένα εκατοστό.

Αντέδρασε αμέσως όταν ένας αστυνομικός του PSP του ζήτησε να φορέσει μάσκα (λόγω της εγγύτητάς του με τους υποστηρικτές του, που ήταν και όλοι χωρίς μάσκα), και στη συνέχεια ακολούθησε μια περίεργη λογομαχία μπροστά στην κάμερα όπου κατηγόρησε την αστυνομία ότι πρόκειται να «πυροβολήσει τους ανθρώπους»..

Το μόνο που θα μπορούσε κανείς να πει με ειλικρίνεια είναι ότι υπήρξε ασυνήθιστα μεγάλος αριθμός αστυνομικών εκεί χθες, δεδομένης της κατάστασης.

Η κουβέντα άναψε όταν ο ακατάβλητος δικαστής ο κ. Fonseca e Castro είπε στους αστυνομικούς ότι βρίσκονται από κάτω του ήταν «από πάνω τους» (υπό την ιδιότητα του δικαστή, αν και με αναστολή …) Τους είπε να «μείνουν στη θέση τους … είστε κάτω από εμένα … δεν πρόκειται να πυροβολήσετε εναντίον κανενός …»

Κατά την ακρόαση είπε στους δικαστές ότι οι πειθαρχικές διαδικασίες εναντίον του ήταν «μια υπόθεση σιωπής.

«Δεν είμαι εδώ για να επιτρέψω στους παιδόφιλους να αφεθούν ελεύθεροι, κάτι που κάνουν κανονικά οι αριστοί σας. Είμαι εδώ για να υψώσω τη φωνή μου… »είπε στην αίθουσα.

Η ακρόαση διήρκεσε μια ώρα – και, σύμφωνα με το SIC, ο κ. Fonseca e Castro επανέλαβε τη «αρνητική» του στάση – κατηγορώντας ακόμη και μέλη της δικαστικής αρχής θεωρώντας ότι η υπόθεσή του ανήκε σε μυστικές υπηρεσίες.

Ο κ. Fonseca e Castro βγήκε από την ακρόαση που χαρακτηρίστηκε ως «ήρωας» από τους υποστηρικτές του, ενώ οι ηχογραφήσεις της φραστικής αντιπαράθεσης του με την αστυνομία τα έλεγαν σχεδόν όλα.

Αυτή η πειθαρχική ακρόαση δεν είναι η μόνη που διατάχθηκε εναντίον του. Υπάρχει η δυνατότητα μιας άλλης, λόγω κατηγοριών που διατυπώθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης .

Σήμερα, η συνδικαλιστική ένωση Πορτογάλων δικαστών (ASJP) επέκρινε τη συμπεριφορά του συναδέλφου τους, παραδεχόμενη ότι τους φάνηκε «περίεργη» και αποκήρυξαν ότι «απροκάλυπτα αψήφισε τις δυνάμεις της εξουσίας».

Η συμπεριφορά του Fonseca e Castro «δεν συμμορφώνεται με τις αρχές που αναφέρονται στην ηθική δέσμευση των Πορτογάλων δικαστών, ούτε συμβάλλει στην εμπιστοσύνη των πολιτών στη δικαιοσύνη», ανέφεραν σε δήλωσή τους.

«Το PSP προχωρά σε ποινική καταγγελία εναντίον του αρνητή δικαστή», γράφει η Expresso, προσθέτοντας ότι η αστυνομική δύναμη πρόκειται επίσης να εντοπίσει τα άτομα που συμμετείχαν στη διαδήλωση έξω από το Ανώτερο Συμβούλιο Ειρηνοδικείων, ώστε να κατηγορηθούν για μη συμμόρφωση με κανονισμούς δημόσιας υγείας.

Σύμφωνα με το PSP, ο «προφανής στόχος» του Fonseca e Castro στην προσβολή τους ήταν να προκαλέσει. Ωστόσο, οι πράκτορες «κράτησαν μια επαγγελματική στάση, ήρεμοι και γαλήνιοι, έχοντας υπόψη την αποστολή τους». (σσ Ναι επειδή είναι δικαστής)

Ο Δικαστής διώκεται από το σαθρό κατεστημένο της χώρας του αφού πριν ορισμένο χρονικό διάστημα κατέθεσε στη Γενική εισαγγελία (25/8/21) μήνυση κατά του Προέδρου και του Πρωθυπουργού της χώρας του για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας αναφορικά με την διαχείριση της υγειονομικής κρίσης κόβιντ.

Ο δικαστής Rui Fonseca e Castro έφθασε στο PGR για να κατθέσει τη μήνυση επικεφαλής μιας πορείας που άρχισε στο πάρκο Eduardo VII, στη Λισαβόνα.Οι διαδηλωτές κρατούσαν λευκά μπαλόνια..

Ένα πανό έγραφε ” υπάρχουν στιγμές που πρέπει να είμαστε σε ανυπακοή». Ο κόσμος φώναζε το όνομα του και ”Ελευθερία”, ενώ αποκαλούσαν Δολοφόνους τους δημοσιογράφους.

Κατηγορούμενος ότι έκανε κάλεσμα πολιτικής ανυπακοής κατά των μέτρων του lockdown τέθηκε σε διαθεσιμότητα από τον Μάρτη του 2021 από το Ανώτερο Συμβούλιο της Εισαγγελίας (CSM).

Τον Μάρτιο του 2021, η CSM ανέστειλε ως προληπτικό μέτρο τον δικαστή Rui Fonseca e Castro, του δικαστηρίου Odemira, ο οποίος προέβη σε δηλώσεις άρνησης σχετικά με τη χρήση μάσκας και το lockdown στο πλαίσιο της κρίσης του covid-19. 

Στην απόφαση του CSM, λέγεται ότι ο δικαστής, ο οποίος εξέφρασε δημόσια αρνητικές θέσεις σε σχέση με την πανδημία, αποδείχθηκε ότι είναι επιβλαβής και ασυμβίβαστος με το κύρος και την αξιοπρέπεια του δικαστή. 

Εκτός από την προληπτική αναστολή, το CSM αποφάσισε επίσης, τότε, να κινήσει πειθαρχική διαδικασία κατά του δικαστή. 

Ο Rui Fonseca e Castro, ο οποίος άσκησε το επάγγελμα του δικηγόρου ανήκε στην ομάδα “Juristas por Verdade” και τώρα εκφράζει τις απόψεις του σε μια σελίδα στο Facebook που ονομάζεται Habeas Corpus. 

Για το CSM, οι αρνητικές θέσεις για την πανδημία του covid-19 που παρουσίασε ο δικαστής «υποστηρίζονται από αυτόν από τα τέλη Ιουλίου, η CSM παραδέχτηκε ότι άνοιξε νέα πειθαρχική διαδικασία κατά του δικαστή Rui Fonseca e Castro, αφού δημοσίευσε ένα βίντεο που περιείχε δηλώσεις για τον Πρόεδρο της Βουλής, Eduardo Ferro Rodrigues, τις οποίες θεωρεί «επίθεση στην τιμή του».

moveaveiro.pt

dimpenews.com

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/09/covid19-b.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!