Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

Το 'GoFundMe' ΑΚΥΡΩΝΕΙ τήν συγκέντρωση χρημάτων του ΤΡΑΓΙΚΟΥ πατέρα από το Τέξας, για τον 16χρονο γιό του που Π Ε Θ Α Ν Ε 5 ημέρες ΜΕΤΑ τήν ένεση από μ υ ο κ α ρ δ ί τ ι δ α ! Λ ο γ ο κ ρ ί ν ο υ ν τόν πατέρα η (ΚΑΡΓΑ "δημοκρατική" καί "αντικειμενική") 'Google', M.M.E. καί μέσα κοινωνικής δικτυώσεως!!!!!!

 



Το 'GoFundMe'  α κ υ ρ ώ ν ε ι   τήν συγκέντρωση χρημάτων του ΤΡΑΓΙΚΟΥ πατέρα Ernest Ramirez από το Τέξας, για τον 16χρονο γιο του Ernesto Jr., που πέθανε από 5 ημέρες μετά το εμβόλιο από μυοκαρδίτιδα!







Ο πατέρας αποφάσισε να διηγηθεί την ιστορία του αλλά τα médias, 'Google' και μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον λογοκρίνουν για ....άγνωστους λόγους.



Σ’ έναν άνδρα από το Τέξας απαγορεύτηκε να συλλέγει δωρεές αφού το έφηβο αγόρι του ανοσοποιήθηκε θανάσιμα ενάντια στήν θανατηφόρα ασθένεια.

Το 'GoFundMe'  α π α γ ό ρ ε υ σ ε   τον Έρνεστ Ραμίρεζ για κοινή χρήση «απαγορευμένης συμπεριφοράς» στην πλατφόρμα crowdfunding. 

Η δήθεν απαράδεκτη συμπεριφορά του ήταν η συγκέντρωση χρημάτων για τον εκλιπόντα γιο του, Ernesto Jr., ο οποίος πέθανε από το εμβόλιο Pfizer στις 25 Απριλίου.

Ο πατέρας χρησιμοποίησε τη σελίδα για να εξηγήσει πώς ο μόλις 16χρονος γιος του ήταν καλά στην υγεία του και έπαιζε τακτικά 'μπέιζμπολ' από την ηλικία των 7 ετών. 

Η διαφήμιση ισχυρίστηκε ότι το εμβόλιο είναι ....ασφαλές για εφήβους και τον έπεισε να κάνει κράτηση στον Ερνέστο Τζούνιορ για εμβολιασμό στις 19 Απριλίου. 

Πέντε ημέρες αργότερα ο έφηβος πέθανε από διασταλμένη καρδιά...

“Ο γιος μου έλαβε το εμβόλιο και πέθανε λίγες ημέρες αργότερα, και η μόνη εξήγηση που μου δόθηκε ήταν μια διευρυμένη καρδιά”, είπε ο Ramirez σύμφωνα με το Life Site News. 

«Λατρεύω την κόλαση της χώρας μου, αλλά δεν εμπιστεύομαι πια την κυβέρνησή μου».

Πολλοί άνθρωποι άρχισαν να κάνουν δωρεές στον θλιμμένο Τεξανό. 

Ωστόσο, ο πατέρας εξοργίστηκε όταν έμαθε ότι το GoFundMe έκλεισε τη σελίδα και επέστρεψε όλα τα έσοδα πίσω σε δωρητές.

«Πρέπει να φωνάξουμε, πρέπει να πολεμήσουμε, πρέπει να κάνουμε κάτι – η ζωή του άξιζε πολύ περισσότερο από ό, τι νομίζει η κυβέρνηση ή οποιοσδήποτε άλλος», είπε σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Η ανεξάρτητη δημοσιογράφος Ivory Hecker μοιράστηκε την τραγική ιστορία με τους ακολούθους της στο κοινωνικό δίκτυο.




«Ο 16χρονος Ερνέστο Ραμίρεθ πέθανε από διευρυμένη καρδιά πέντε ημέρες μετά το τρύπημα, σύμφωνα με την νεκροτομή του που έδειξε ότι η καρδιά του ήταν διπλάσια από το κανονικό μέγεθος», ανέφερε στο Twitter. 

«Αυτή η ιστορία τεκμηριώνει τον αγώνα ενός πατέρα για απαντήσεις και δικαιοσύνη».

Η 'Texans for Vaccine Choice' κάλεσε ξεχωριστά τον Ramirez να εκφωνήσει μια προσκεκλημένη ομιλία στις 21 Αυγούστου. 




Ο πατέρας μίλησε επίσης σε αρκετές συγκεντρώσεις κατά των υποχρεωτικών εμβολίων σε όλη την πολιτεία του Lone Star. 

Τώρα προσπαθεί να πιέσει (...) την Ουάσινγκτον να είναι πιο διαφανής για τους θανάτους που σχετίζονται με το εμβόλιο.

Μια άλλη εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων ξεκίνησε στη συντηρητική πλατφόρμα Life Funder, η οποία είχε ήδη προσελκύσει περισσότερα από 4.080 δολλάρια τήν στιγμή της δημοσίευσης.

Ο ιστότοπος του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) ισχυρίζεται ότι τα εμβόλια COVID-19 είναι αποτελεσματικά και ασφαλή. 
Ωστόσο, έχουν αναφερθεί σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες, ακόμη και σε νέους.

mRNA και σχετιζόμενη μυοκαρδίτιδα.

Η τεχνολογία του ριβονουκλεϊκού οξέος του αγγελιοφόρου (mRNA) χρησιμοποιείται σε εμβόλια COVID από τα εργαστήρια Pfizer, Moderna και Johnson & Johnson.


Το CDC είχε προηγουμένως αναγνωρίσει μια σχέση μεταξύ εμβολίων mRNA και καρδιακής φλεγμονής, η οποία εμφανίζεται κυρίως σε νέους. Η ομοσπονδιακή χρηματοδοτούμενη υπηρεσία συνέστησε επίσης ότι οι δόσεις πρέπει να φέρουν προειδοποιητική δήλωση.

Πάνω από 1.200 περιπτώσεις φλεγμονής της καρδιάς αναφέρθηκαν σε ασθενείς ηλικίας μεταξύ 16 και 24 ετών, οι οποίοι έλαβαν το εμβόλιο Pfizer ή Moderna με πειραματική τεχνολογία mRNA.

Ο προγραμματιστής τεχνολογίας mRNA Robert Malone εξέφρασε σοβαρή αμφιβολία για τον εμβολιασμό ατόμων κάτω των 18 ετών. 



Χρησιμοποίησε μια συνέντευξη στο «Tucker Carlson Tonight» του 'Fox News' για να ερωτήσει πώς το CDC μπορεί να ενημερώσει αποτελεσματικά το κοινό για τους κινδύνους των εμβολίων χωρίς επαρκή, ή σωστά οργανωμένα δεδομένα.


10/9/21 m.thebl

dimpenews.com


1 σχόλιο:

  1. Καλά ωρέ παθόντα Πατέρα δεν είδες ούτε άκουσες τίποτα για αυτά τα μπόλια του έξω απο εδώ;;;;μα τίποτα απολύτως;;;
    Πώς επέτρεψες να τρυπήσουν τον γιό σου ενώ τόσοι θάνατοι έχουν φανερωθεί;;;;;
    Αιωνία του η μνήμη του γιού σου παθόντα Πατέρα.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!