Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

ΕσεIς που ήδη τό κάνατε (κακώς!), ή σκέφτεστε νά τό κάνετε, γιά διαβάστε εδώ νά δεiτε, ΤΙ ΕΠΑΘΑΝ όσοι τό έκαναν στό Ισpαήλ....

Δ  ι  ά  β  α  σ  ε...

Κι ΑΝ έχεις μυαλό και κρίση, σκέψου καί....

ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ! ! !



Ο εμβολιασμός στο Ισραήλ δεν έφερε το τέλος της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά το μετέτρεψε «στο τεράστιο Βατερλώ του υπερεμβολιασμού», όπως σχολίασε ο διδάκτωρ Καρδιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Κωνσταντίνος Αρβανίτης.


Με ανάρτησή του στο Facebook και σχολιάζοντας της εξελίξεις με την απόφαση Σουηδίας και Πορτογαλίας να κλείσουν τα σύνορα ακόμη και με τους εμβολιασμένους Ισραηλινούς τουρίστες, ο κ. Αρβανίτης επισήμανε πως ο υπερεμβολιασμός… τους έκαψε.



Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«ΙΣΡΑΗΛ - ΤΟ ΒΑΤΕΡΛΩ ΤΟΥ ΥΠΕΡΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥΗΔΙΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!

Η πιο υπερεμβολιασμένη χώρα σε Ευρώπη και Μεσόγειο και από τις πιο εμβολιασμένες στον κόσμο, είναι συγχρόνως και η χώρα με τον μεγαλύτερο αριθμό "κρουσμάτων".

Εχουν ξεπεράσει τα 8.000 "κρούσματα" την ημέρα!

Μετά την Πορτογαλία, τώρα και η Σουηδία απαγόρευσε τα ταξίδια προς και από το Ισραήλ!

Το τραγελαφικό είναι που η Σουηδία, η χώρα που δεν έβαλε σχεδόν καθόλου απαγορεύσεις και σκληρά λοκντάουν, αλλά μόνο συστάσεις (χωρίς απαγορεύσεις και πρόστιμα), είναι αυτή που επιβάλει αποκλεισμό στο Ισραήλ!

Αν ίσχυαν όσα προπαγανδιστικά μεταδίδουν τα μεγάλα ελληνικά Πετσοταϊσμένα κανάλια, θα έπρεπε να είχε γίνει ακριβώς το αντίθετο:

- δηλαδή η Σουηδία τώρα να είχε γίνει ένα απέραντο νεκροταφείο και το Ισραήλ ένας παράδεισος!

Ομως, είναι το Ισραήλ που έχει μετατραπεί στο τεράστιο Βατερλώ του υπερεμβολιασμού!

Ολος ο πλανήτης βλέπει ότι ο υπερεμβολιασμός τους έκαψε... (Μήπως να τους στείλουμε τον Βασιλακόπουλο, να τους πείσει ότι ευτυχούν αλλά δεν το ξέρουν, απλά χρειάζονται περισσότερους εμβολιασμούς; Μόνο οι γάτες και τα σκυλιά διαφεύγουν ακόμη...)

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Το Ισραήλ, μία χώρα με πληθυσμό λίγο πάνω από 9 εκατομμύρια, έχει καταναλώσει 14.100.000 δόσεις!».

πηγη 

https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2021/09/i-on-on-i-ovo-pn.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!