Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

Εδώ μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ! MIA ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΑΝΑΣΤΟΛΗ; ΤΙ ΚΑΛΑ! ΘΑ Κ Α Θ Ε Σ Τ Ε ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ…


Σαν να μας έχουν παραπρήξει οι σατανοφούφουτοι με τις ασυλίες και τα ακαταδίωκτα όλους εμάς που έχουμε τη στοιχειώδη λογική, να μη γίνουμε τα πειραματόζωα της ΝΤΠ και όσων τσιρακίων της έχουν βαλθεί, να μας μετατρέψουν από ανθρώπους του Δημιουργού σε ανθρώπους του Εωσφόρου κάνοντας κοπτοραπτική στο γενετικό μας υλικό, όπως υποστηρίζει και ο μέγιστος και πλέον ειδικός επιστήμων, ο Νομπελίστας Ιολόγος Λύκ Μοντανιέ!


Τη μία θέλουν, να μας αποκλείσουν από ταξίδια και διασκεδάσεις, την άλλη από την πρόσβαση σε νοσοκομεία και θεραπείες, την τρίτη να μας αφαιρέσουν κάθε δυνατότητα εργασίας και επιβίωσης! 

Στα πλαίσια αυτά και οι αναστολές εργασίας των υγειονομικών (και θα ακολουθήσουν και άλλοι κλάδοι βεβαίως βεβαίως), οι οποίοι υπέπεσαν στο μέγα ατόπημα… ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ! Oh my God!

Γίνεται όμως η αλεπού εκατό και τα αλεπουδάκια εκατόν ένα; Εμ, δε γίνεται! Οπότε ανοίγουν μεν τις παγίδες, πέφτουν όμως μέσα! 

Τι θέλει, να πει ο ποιητής; Οέο; Μαζευτείτε, θα απαγγείλω…


Υπάρχει λοιπόν, που λέτε, η υπ’ αριθ. 244/2015 Γνωμοδότηση του Ε’ τμήματος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, που λέει ξεκάθαρα, ότι κατά τη διάρκεια αναστολής των καθηκόντων του εργαζομένου, αυτός δικαιούται το σύνολο των αποδοχών του!!!


Αναλυτικά εδώ:
https://www.ypes.gr/apodoches-kata-ti-diarkeia-anastolis-askisis-kathikonton/

Τι σημαίνει αυτό σε απλά Ελληνικά; ΄Οτι όσοι έχουν τεθεί σε αναστολή είτε ανήκουν στο δημόσιο είτε στον ιδιωτικό τομέα δικαιούνται, να … κάθονται και να πληρώνονται… Τι λες τώρα! Προσέξτε όμως! Για να ισχύσει αυτό για τον οποιονδήποτε εργαζόμενο αυτός οφείλει, να κάνει το εξής:

ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΝΟΣ ΜΗΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ!!!

Αν δεν το κάνει, κατά πάσα πιθανότητα θα λάβει μόνο το μισθό του Σεπτεμβρίου και στη συνέχεια finito la musica e passato la fiesta! 

Στην ανεργία και στην πείνα ενώ οι ακατανόμαστοι θα γλεντάνε και θα πίνουν εις υγείαν του κορόιδου! 

Αν όμως κάνει την προσφυγή, τότε θα γελάσει καλύτερα όποιος θα γελάσει τελευταίος!!!

Επειδή, ως γνωστόν, δεν είμαι νομικός αλλά οδοντίατρος, είμαι πάρα πολύ προσεκτική, όταν καταπιάνομαι με θέματα νομικής φύσεως. 

Για το λόγο αυτό, τα γραφόμενα στο παρόν άρθρο τα έχω διασταυρώσει από τρεις πηγές, πριν αποφασίσω, να τα δημοσιεύσω. Δεν έχετε παρά να το ερευνήσετε και να βεβαιωθείτε για την αλήθεια όλων αυτών!

΄Εχω πολλά να γράψω, για ποικίλα θέματα αλλά δεν έχω χρόνο! Ελπίζω όμως, να τα καταφέρω εντός των επόμενων ημερών, γιατί είναι πολύ σημαντικό αφενός να δίνουμε τον καθημερινό μας αγώνα για όλες τις ύπουλες και άνανδρες επιθέσεις που δεχόμαστε από το σάπιο σύστημα, αφετέρου να είμαστε προετοιμασμένοι συν Θεώ ακόμα και για τα χειρότερα σενάρια, που δυστυχώς βλέπω, να καταφθάνουν. Τα λέμε! Φιλιά!

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
annapan1966@hotmail.com

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

ΥΓ. ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ, ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΝΟΜΟΥ:

ΝΟΜΟΣ 4808/2021

Άρθρο 62

Άδεια άνευ αποδοχών

1. Εργαζόμενος πλήρους ή μερικής απασχόλησης δύναται, κατόπιν ατομικής έγγραφης συμφωνίας με τον εργοδότη, να λάβει άδεια άνευ αποδοχών για χρονικό διάστημα που δεν υπερβαίνει το ένα (1) έτος, η οποία δύναται να παραταθεί με νεότερη συμφωνία των μερών. Κατά τη διάρκεια της άδειας η σύμβαση εργασίας τίθεται σε αναστολή και δεν οφείλονται ασφαλιστικές εισφορές. Η έγγραφη συμφωνία αναρτάται στο Πληροφοριακό Σύστημα (Π/Σ) «ΕΡΓΑΝΗ» και αντίγραφό της γνωστοποιείται στον e-Ε.Φ.Κ.Α..

2. Μετά τη λήξη της άδειας άνευ αποδοχών αναβιώνουν τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις των μερών εκ της σύμβασης εξαρτημένης εργασίας.


(Συμπέρασμα: Ο εργοδότης ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ μονομερώς να βάλει τον εργαζόμενο σε άδεια άνευ αποδοχών.)


https://www.triklopodia.gr/mia-%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%80%cf%84%ce%bf%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%b7-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%b4%ce%b1-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%b7-%cf%84%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%ce%bb/

1 σχόλιο:

  1. Προσοχή! σ'αυτά πού έρχονται σέ λίγο,στό τόπο μας,...θά ανατριχιάσουν καί τά ποντίκια
    Ετοιμαστήτε,γιά μαύρες μέρες
    πού δέν τίς είδε κανείς Ελληνας από ιδρύσεως τού Ελληνικού κράτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!