Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Ποινές, ΖΗΜΙΕΣ από εμβόλια! – Η Κάτω Αυστρία, πληρώνει 30.000.000 ευρώ, στά ΘΥΜΑΤΑ των ενέσεων!!!! [ Μπά, δέν τό είπαν ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ οι ..."ειδήσεις"; ]

 



Κορωνοϊός στην Κάτω Αυστρία! 

Η χώρα δεν θα διαφημίζει πλέον τον εμβολιασμό και θα δημιουργήσει επίσης ένα ταμείο αποζημιώσεως.


Όπως αναφέρθηκε λεπτομερώς (https://www.heute.at/s/schwarz-blau-in-noe-das-sind-die-neuen-gesichter-der-fp-100260941), το ÖVP και το FPÖ συμφώνησαν σε μια συμφωνία εργασίας στην Κάτω Αυστρία. Ένα κεντρικό σημείο: 

Τα δύο κόμματα θέλουν να διαθέσουν επιπλεόν 30 εκατομμύρια ευρώ για να καλύψουν τη ζημιά από τον κορωνοϊό. 

Συγκεκριμένα: 

συνολική αποζημίωση και επιστροφή των προστίμων για τον κορωνοϊό – δηλαδή γενική αμνηστία, ξεχωριστό ταμείο 30 εκατομμυρίων ευρώ για αποζημίωση, μη γραφειοκρατική παραπομπή στις ποινές που καταργήθηκαν από το Συνταγματικό Δικαστήριο, στήριξη των οικογενειών που αποφάσισαν να εκπαιδεύσουν τα ίδια τα παιδιά στο σπίτι, τερματισμός των διακρίσεων σε βάρος των ανεμβολίαστων σε όλους τους τομείς και πολλά άλλα μέτρα επανόρθωσης....

Έληξε η υποχρέωση εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού

Αυτό περιλαμβάνει, για παράδειγμα, ότι η επαρχία της Κάτω Αυστρίας έχει άρει την υποχρέωση κορωνοϊού για τους εργαζόμενους και ως εργοδότης είναι και πάλι ανοιχτή σε όλους εκείνους τους πρώην εργαζόμενους που δεν μπορούσαν να συνεχίσουν την εργασία τους λόγω της εισαγόμενης υποχρέωσης εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού. Επιπλέον, δεν θα υπάρχουν πλέον αιτήσεις για εμβολιασμό στην Κάτω Αυστρία.

Επιπλέον, οι γονείς που έβγαλαν τα παιδιά από το σχολείο και τα δίδαξαν στο σπίτι θα πρέπει να αποζημιώνονται.

Η Johanna Mikl-Leitner τόνισε ότι καλύφθηκε το 65% των ψήφων. Δεν είναι μια σχέση αγάπης, αλλά ένας γάμος ευκαιρίας. 

Ο αντιπρόεδρος είχε ήδη παραδεχθεί την Τρίτη ότι η απαίτηση εμβολιασμού ήταν λάθος. 

Δεν έλειπε η πρώτη κριτική για το σύμφωνο μαύρου-μπλε. Το SP μίλησε για ένα ανέντιμο σύμφωνο, οι Πράσινοι για ένα σύμφωνο με τους χαιρετισμούς του Χίτλερ, τους αρνητές του κλίματος και τους ταραχοποιούς - περισσότερα για αυτό εδώ (https://www.heute.at/s/kritik-an-vp-fp-pakt-hitlergrusszeiger-kunstfeinde-100260874).

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!