Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Video 'ΣΟΚ': Ρώσοι στρατιώτες δηλώνουν, ότι η Ουκρανία ΕΚΤΡΕΦΕΙ ΠΑΙΔΙΑ (!!!!!) σέ ....εργοστάσια, γιά «ελίτ παιδεραστές»! Ο ΥΠΟΠΤΟΣ ρόλος των Μ.Μ.Ε. της Ευρώπης και Αμερικής καί η παγκόσμια προσπάθεια ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΣ της παιδεραστίας...

 Ο Πούτιν καταγγέλλει τα εγκλήματα της παγκοσμιοποιητικής 'ελίτ' κατά των παιδιών εδώ και δεκαετίες, προειδοποιώντας ιδιαίτερα τη Δύση, ότι οι 'ελίτ' διεξάγουν μια ενεργή εκστρατεία για την ομαλοποίηση της παιδεραστίας!


Τα μέσα "ενημερώσεως", που ενδιαφέρονται περισσότερο να προωθήσουν τα προϊόντα 'Big Pharma' και να ενεργούν ως τμήμα δημοσίων σχέσεων του Δημοκρατικού Κόμματος και των λοιπών Νεοταξικών κομμάτων παγκοσμίως, εμφανίζονται εντελώς αδιάφορα για τα ζητήματα του πραγματικού κόσμου που έχουν άμεση επίδραση στη ζωή των παιδιών μας.


 

Πηγή: News Punch

Απόδοση & Σχολιασμός: Ελλήνων Αφύπνιση

Ρώσοι στρατιώτες ισχυρίζονται ότι έκαναν μια φρικτή ανακάλυψη εντός της Ουκρανίας, κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής επιχείρησης. Δηλώνουν σε video ότι παιδιά ηλικίας μεταξύ 2 και 7 ετών μεγαλώνουν σε συνθήκες «φάρμας εργοστασίων» και στη συνέχεια τα πιο «ελκυστικά» από αυτά πωλούνται ως σκλάβοι του σεξ σε ελίτ παιδεραστές, ενώ εκείνα για τα οποία δεν βρίσκονται αγοραστές για να τα πάρουν «υπόκεινται σε διαλογή σαν να είναι πεταμένα απόβλητα» καθώς τα όργανά τους συλλέγονται και πωλούνται για χρήση σε ευρωπαϊκά και ισραηλινά κέντρα μεταμόσχευσης.

Σε βίντεο από την πρώτη γραμμή του Ρωσο-Ουκρανικού Πολέμου, ένας εμφανώς σοκαρισμένος Ρώσος αξιωματικός περιγράφει ότι τα παιδιά αντιμετωπίζονται σαν να είναι «ζώα, χοιρίδια ή κουνέλια» από τους Ουκρανούς απαγωγείς τους γύρω από την πόλη Izium, όπου ανακαλήφθηκε ένα τέτοιο εργοστάσιο συγκομιδής παιδικών οργάνων.

«Είχαν πάρει όργανα [από τα παιδιά]», εξήγησε ο Ρώσος αξιωματικός.

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω», είπε. «Μέχρι να τα δει κανείς όλα αυτά με τα μάτια του, δεν μπορεί να τα καταλάβει. Αλλά όταν το δεις, δεν θα το συγχωρέσεις».

Δείτε το video...

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και αναδημοσιεύστε το ΠΑΝΤΑ με ενεργό αναφορά στη πηγή: https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2023/03/Video-sok-rwsoi-stratiwtes-dhlwnoun-oti-h-oukrania-ektrefei-paidia-se-ergostasia-gia-elit-paiderastes-o-ypoptos-rolos-twn-MME-europhs-kai-amerikhs-kai-h-pagkosmia-prospatheia-apopoinikopoihshs-ths-paiderastias.html

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!