Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ & ΚΟΡΥΦΑΙΟ - Ονομάστε τόν Παγκόσμιο Πόλεμο της Οικονομίας (World War E(conomy))! [ Γιά ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΥΣ αναγνώστες! ]


«Είμαστε ευγνώμονες στην 'Washington Post', τους 'New York Times', το Περιοδικό 'Time' και άλλες μεγάλες εκδόσεις, των οποίων οι διευθυντές παρευρέθηκαν στις συναντήσεις μας και τήρησαν τις υποσχέσεις τους για διακριτικότητα για σχεδόν 40χρόνια...... 

Θα ήταν αδύνατο για εμάς να αναπτύξουμε το σχέδιό μας για τον κόσμο αν είχαμε υποβληθεί στα φώτα της δημοσιότητας εκείνα τα χρόνια. Όμως, ο κόσμος είναι πιο εξελιγμένος και έτοιμος να βαδίσει προς μια παγκόσμια κυβέρνηση. 
Η υπερεθνική κυριαρχία μιας πνευματικής ελίτ και παγκόσμιων τραπεζιτών είναι σίγουρα προτιμότερη από την εθνική αυτοδιάθεση που ασκήθηκε τους προηγούμενους αιώνες».

 

Το «Ε» είναι για τα Οικονομικά. Επίσης, το "World War WTF" παίζει μόνο εκτός του mainstream, αλλά και του alt-mainstream (αυτό είναι ένα πράγμα, τώρα).

Η οικονομία είναι τελικά αυτό που αφορούν όλοι οι άλλοι πόλεμοι (https://www.campfire.wiki/doku.php?id=rounding_the_earth), με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Elon Musk @elonmusk

Ο πόλεμος είναι το απόλυτο Ανώτατο Δικαστήριο

4:37 ΠΜ ∙ 6 Οκτωβρίου 2022

 

 

Ο πόλεμος είναι το απόλυτο τέλος όλων των συγκρούσεων που δεν μπορούν να διευθετηθούν διαφορετικά στην πολιτική αρένα, και γίνεται ευρύτερα και αυξανόμενα κατανοητό ότι οι πολιτικές αρένες είναι στημένες. Δεν φαίνεται να υπάρχει Φυλή Άλφα στη Φυλή των Φυλών που να βγαίνει μπροστά για να ξεμπερδέψει αυτό το χάος, και έτσι εδώ παρακολουθούμε καλά χρηματοδοτούμενους συμπεριφορικούς οικονομολόγους να σπρώχνουν με επιταχυνόμενο ρυθμό τους διανοητικά εύκαμπτους από τους βράχους (https://sheldonyakiwchuk.substack.com/p/heading-to-very-dark-places?utm_source=post-email-title&publication_id=447842&post_id=76650895&isFreemail=true&utm_medium=email).

Ίσως αυτός να είναι ο αναπόφευκτος σεισμός στο τέλος της εποχής του δολλαρίου, που προανήγγειλε ο Robert Triffin (https://www.investopedia.com/financial-edge/1011/how-the-triffin-dilemma-affects-currencies.aspx), και που πριν από δεκαετίες συγκλόνισε την σχιζοφρενική, αλλά κατά τα άλλα κομψή φαντασία του John Nash (https://www.britannica.com/biography/John-Nash), ο οποίος σηκώθηκε από το γραφείο του και κατέφυγε στην Ελβετία μόλις κατάλαβε τις επιπτώσεις (https://bitcoinmagazine.com/culture/bitcoin-and-mathematician-john-nash) – πανικόβλητος σαν να επρόκειτο να σκάσει η φούσκα του δολλαρίου μέσα στο δεκαπενθήμερο.

 

Ποιος είναι φίλος και ποιος εχθρός στον Οικονομικό Παγκόσμιο Πόλεμο;

Είναι περίπλοκο. Υποψιάζομαι ότι οι δυνάμεις στις ΗΠΑ, μαζί με τις εταιρείες που παίζουν σε παγκόσμια κλίμακα, κάνουν στην Ευρώπη αυτό που έκαναν κάποτε οι Ευρωπαίοι πρώτες μεγαεταιρείες (megacorps) στην Αφρική, την Ασία, τη Νότια Αμερική και αλλού, δηλαδή να επιβάλουν την πλήρη οικονομική υποταγή.

(RTE : Συνθλίβοντας πρώτα την οικονομία της Ευρώπης - https://rumble.com/v1miel6-rte-raw-crushing-the-european-economy-first.html)

Ωστόσο, αν θέλετε να μάθετε ποιοι είναι οι φίλοι σας, σας συνιστώ να εξετάζετε τί αντίδραση θα έχει μια ενέργεια.

Ανακοινώθηκε επίσημα ο Παγκόσμιος Πόλεμος;

Ανακοινώθηκε πρόσφατα ένας Παγκόσμιος Πόλεμος από τον Πούτιν;

Ιστολόγιο του Δρ. John

Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος σχεδόν ανακοινώθηκε

Πολίτες της Μέσης Γης, επρόκειτο να γράψω ένα επεξηγηματικό δοκίμιο για αυτή τη στιγμή στην ιστορία, αλλά μετά από απόσπασμα της ομιλίας του Πούτιν από χθες, ο άνεμος έχει φύγει από τα πανιά μου. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν απευθύνθηκε στους Ρώσσους και στον κόσμο χθες, τελευταία ημέρα του Σεπτεμβρίου, σε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον από το διάγγελμα του Τζο Μπάιντεν προς τους Αμερικανούς και τον κόσμο...

Ή συμβαίνει ήδη εδώ και χρόνια;

Πόσο δύσκολο είναι να συζητηθεί αυτό το θέμα μεταξύ φίλων, δεδομένης της στάσης οκτώ διαφορετικών φορέων κομματικής προκατάληψης σε ο,τιδήποτε ρωσικό; 

Είναι η δυσκολία που σχετίζεται με τη συζήτηση για τη Ρωσσία πραγματικά απλώς ένα στημένο εμπόδιο για τη συζήτηση του Οικονομικού Παγκοσμίου Πολέμου; 

Ίσως αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να πουλήσετε την παραίτησή σας από την εθνική κυριαρχία σε μια ΜΚΟ που χρηματοδοτείται από εταιρείες;

 

ΠΟΥ - Ο σύμβουλος covid του Μπάιντεν περιγράφει ότι οι ΗΠΑ θα εγκαταλείψουν τη συνταγματική κυριαρχία στον Π.Ο.Υ.

Η ξεμωραμένη παιδόφιλη εγκληματική μαριονέτα διατάχθηκε από τους χειριστές της παγκόσμιας κυβέρνησης να παραδώσει τα τελευταία απομεινάρια κυριαρχικών δικαιωμάτων στις οντότητες του Π.Ο.Υ., του Ο.Η.Ε. και του W.E.F.

Επικεντρώνοντας στην οικονομία των τροφίμων

Εάν είστε αναγνώστης του RTE, πιθανότατα δεν χρειάζεται να παρουσιάσω το θέμα. Αλλά εξελίσσεται σε κάτι πολύ άσχημο, οπότε δώστε προσοχή.

Ο Tim Truth που κατέγραψε αυτό που φαινόταν να είναι η δηλητηρίαση ενός καναδικού ποταμού από την κυβέρνηση αναφέρει για μαζικό θάνατο ψαριών στον δεύτερο μεγαλύτερο ποταμό της Πολωνίας. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Πολωνία έρχεται σε αντίθεση με το μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης με ποικίλλους πολιτικούς και ιδεολογικούς τρόπους.

(https://odysee.com/@TimTruth:b/100-ton-dead-fish-poland:b)

Οι συντεχνίες των ψυχοπαθών έχουν κάθε λόγο να περιορίζουν τις επιλογές σας, δεδομένου ότι για αυτούς είστε μόνο ένα μέσο για την εξυπηρέτηση ενός σκοπού. Δεδομένης της εξάρτησής τους από το σχέδιο της ολοκληρωτικής καταστροφής των δρόμων προς την κατεύθυνση της μεγαλύτερης εκπαίδευσης (https://roundingtheearth.substack.com/p/why-the-star-trek-future-isnt-what) που θα οδηγούσε στην τεχνολογική διαδικασία (https://roundingtheearth.substack.com/p/the-monetary-wars-part-ii) που μετατρέπεται σε υγιή (αποκεντρωμένη) οικονομική ανάπτυξη (https://roundingtheearth.substack.com/p/the-monetary-wars-part-iv?s=w), η μόνη τους επιλογή για ένα ΣΥΝΕΧΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΕΡΔΟΥΣ είναι η ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΣΠΑΝΙΟΤΗΤΑ.

Robert Lufkin MD @robertlufkinmd


Αυτές οι 11 εταιρείες, ελέγχουν το 70% των επεξεργασμένων τροφίμων που τρώτε. Όταν επιλέγετε να καταναλώσετε τα προϊόντα τους, τους αφήνετε να καθορίσουν την υγεία και τη μακροζωία σας.

Επικεντρώνοντας στην οικονομία της υγείας

Δεν χρειάζεται να εξηγήσω τη βασική αρχή. Η ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ, ή για να το θέσουμε διαφορετικά, προηγείται. Όταν κάτι πάει στραβά με εσάς ή σε άλλους γύρω σας, δεν μπορεί παρά να το προσέξετε.

Uncensored Vaccine Injured Newsletter

Θέλω την αλήθεια! Αξίζουμε απαντήσεις.

Θα υποστηρίξω και θα υπερασπιστώ το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών έναντι όλων των εχθρών, ξένων και εγχώριων· θα φέρω αληθινή πίστη και υποταγή στο ίδιο... Αξίζω απαντήσεις. Θέλετε απαντήσεις; 

Θέλω την αλήθεια. Δεν μπορείς να χειριστείς την αλήθεια. Διάσημες ατάκες από το "A Few Good Men" μια αμερικανική στρατιωτική νομική δραματική ταινία του 1992. Αυτές οι λίγες λέξεις ποτέ δεν ...


Και όσο η σκακιστική σας κίνηση σας οδηγεί σε αναγκαστική προσοχή, έχετε λιγότερο χρόνο για να προετοιμαστείτε σε οποιοδήποτε είδος πολέμου. Ο μόνος τρόπος για να κερδίσετε δεν ήταν να παίξετε το παιχνίδι της υποστήριξης του κράτους Λεβιάθαν, αλλά αυτό το πλοίο απέπλευσε εδώ και πολύ καιρό.

(David Rockefeller: "Bρισκόμαστε στα πρόθυρα ενός παγκόσμιου μετασχηματισμού. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι μια μεγάλη κρίση και όλα τα έθνη θα αποδεχτούν τη νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων".)

Ας συνοψίσουμε

Ο Οικονομικός Παγκόσμιος Πόλεμος είναι η Λέσχη εναντίον όλων των άλλων.

(βίντεο: George Carlin - «Είναι μια μεγάλη λέσχη ... Και εσύ δεν ανήκεις μέσα σε αυτή!» https://youtu.be/OkdfhBghVAE)


Αν θέλετε να μάθετε ποιοι είναι όλοι σε αυτήν την Λέσχη, δεν θα μπορούσα να σας πω ακόμη και αν ήξερα. 

Ο καθένας μας μπορεί να εντοπίσει μερικά προφανή μέλη, αλλά ας το παραδεχτούμε: δεν γνωρίζουμε καν πόσο μεγάλο μέρος της τάξης των Μανδαρίνων ανήκει στο Club. 

Δεν γνωρίζουμε ποιος έχει λάβει μια νέα γενετική μετάγγιση και ποιος όχι. 

Υπάρχουν πολλά για τα οποία μπορούμε μόνο να κάνουμε εικασίες. 

Ακόμα και τα περισσότερα μέλη της Λέσχης μπορεί να μην γνωρίζουν. 

Το όλο θέμα είναι ότι η ιεραρχία είναι πολύ υψηλή για να είναι εύκολα ορατή από οπουδήποτε.

Τίποτα από αυτά δεν θα είναι εύκολο, οπότε δοκιμάστε τους, όταν οι πραγματικοί σας φίλοι χτυπήσουν την πόρτα.

METAΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://roundingtheearth.substack.com/p/call-it-world-war-e

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!