Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Εντοπίστηκε δυσλειτουργία στό 'τζέτ', που ΣΚΟΤΩΣΕ πρώην αξιωματούχο της κυβέρνησης Ομπάμα.... [ ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΕΠΑΘΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ....]

ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΑ "ΤΡΑΝΤΑΓΜΑΤΑ" ΚΑΙ ΟΙ "ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ", ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 'ΤΖΕΤΣ', ΣΑΝ ΝΑ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ, ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ;

ΠΟΣΩ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ, ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.....Ένα επιχειρηματικό τζετ που πετούσε πάνω από τη Νέα Αγγλία στις 3 Μαρτίου, αντιμετώπισε δυσλειτουργία στο σύστημα αυτόματου πιλότου του, με αποτέλεσμα τον ΘΑΝΑΤΟ μιάς πρώην αξιωματούχου της κυβέρνησης Ομπάμα, σύμφωνα με έκθεση έρευνας μεταφορών των ΗΠΑ που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή.


Σύμφωνα με την έκθεση, το 'τζετ' είχε προειδοποιήσεις πιλοτηρίου, που οδήγησαν τους πιλότους να απενεργοποιήσουν ένα σύστημα που βοηθά στη διατήρηση της σταθερότητας του αεροσκάφους. 

Το 'τζετ' άρχισε να κινείται βίαια προς τα πάνω και στη συνέχεια προς τα κάτω, τραυματίζοντας την Dana Hyde, 55 ετών, από το Cabin John του Μέρρυλαντ, η οποία πέθανε από τραύματα που προκλήθηκαν από αμβλύ αντικείμενο αργότερα σε νοσοκομείο....Η Hyde υπηρέτησε σε κυβερνητικές θέσεις κατά τη διάρκεια των κυβερνήσεων Κλίντον και Ομπάμα και ήταν σύμβουλος της Επιτροπής 9/11, επίσημα γνωστής ως Εθνική Επιτροπή τρομοκρατικών επιθέσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Κανείς άλλος στο αεροσκάφος δεν τραυματίστηκε, συμπεριλαμβανομένου του πιλότου, του συγκυβερνήτη, του συζύγου και του γιου της Hyde.

Το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών δεν διευκρίνισε την αιτία της δυσλειτουργίας και περιέγραψε μόνο τι πήγε στραβά.

(περισσότερα στον σύνδεσμο)

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

 https://www.theepochtimes.com/jet-malfunction-that-killed-former-obama-administration-official-identified_5150099.html?utm_source=morningbriefnoe&src_src=morningbriefnoe&utm_campaign=mb-2023-03-27&src_cmp=mb-2023-03-27&utm_medium=email&est=ZWWU8uhHUA%2BF2OkFzlqHzC7xpXhMdTDyMhk2wv6Cx5tRtl5PNSi3SZam0HU%3D


2 σχόλια:

  1. Σοκαριστικό γερμανικό ρεπορτάζ για το νερό: Μυστικές συμφωνίες Ελλάδας-Ευρωπαϊκής επιτροπής και 400% αυξήσεις!(βίντεο)
    https://primenews.press/sokaristiko-germaniko-reportaz-gia-to-nero-mystikes-symfonies-elladas-evropaikis-epitropis-kai-400-afxiseisvinteo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://lixnari.wordpress.com/2023/03/30/%ce%b1%ce%bd%ce%b8%cf%81%cf%89%cf%80%ce%bf%ce%ba%cf%84%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1-%cf%83%cf%85%cf%81%cf%81%ce%bf%ce%b7-%ce%bc%ce%b5-%ce%b5%ce%bd%ce%b4%ce%b5%cf%87%cf%8c%ce%bc/?fbclid=IwAR25eCui05OPkORkJpktIlw3GtozVmEHtZhW_OXWYbgwcQA_WnlscTaHmnQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!