Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Μεγάλη ΤΡΑΓΩΔΙΑ του 'Covid-19' στό Τέξας! - Οι νοσηλείες καί οι ΘΑΝΑΤΟΙ, συνέβησαν λόγω ΕΛΛΕΙΨΕΩΣ πρωΐμων θεραπευτικών μέσων καί ΟΧΙ λόγω των ποσοστών εμβολιασμού 'COVID-19'.....

 

Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ
ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ.

Peter A. McCullough, MD, MPH™

Από τον Peter A. McCullough, MD, MPH

Πρόσφατα εμφανίστηκε ένα 'tweet', που υπονοούσε ότι τα χαμηλότερα ποσοστά εμβολιασμού του Τέξας ήταν υπεύθυνα για θανάτους με COVID-19 έως το 2021 και τα μέσα του 2022. 

Ζω στο Τέξας και θεραπεύω ασθενείς με COVID-19 υψηλού κινδύνου από την αρχή της κρίσεως.

Παρά τις ελπίδες και τις προσδοκίες για όσους προωθούν την ιδεολογία του εμβολίου, οι προοπτικές, οι τυχαιοποιημένες, διπλά τυφλές ελεγχόμενες με εικονικό φάρμακο δοκιμές το 2020 δεν έδειξαν ποτέ μειώσεις στη νοσηλεία και τον θάνατο. 

Ως αποτέλεσμα, κανένας θεραπευτικός ισχυρισμός επιβίωσης δεν μπορεί να γίνει από κανέναν. 

Η μείωση του κινδύνου θανάτου παρατίθεται στην ενότητα «όφελος» του εντύπου συγκατάθεσης εμβολίου. 

Τα ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ 'COVID-19', ΔΕΝ ΕΣΩΣΑΝ ΠΟΤΕ ΖΩΕΣ.


Από τους ~90.000 θανάτους έως την 1η Σεπτεμβρίου 2022 και ~40.000 μετά την 1η Μαΐου 2022, όταν τα εμβόλια είχαν αναπτυχθεί ευρέως για πέντε μήνες, κανένας από αυτούς δεν αποτράπηκε από τον εμβολιασμό COVID-19. 

Μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021, η αποτυχία των εμβολίων COVID-19 ήταν πολύ εμφανής με την επιδημία της Όμικρον, η οποία ήταν σε μεγάλο βαθμό μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων.

Η πραγματική τραγωδία στο Τέξας και σε όλο τον κόσμο ήταν η απόλυτη ή σχετική έλλειψη πρώιμων συνδυαστικών θεραπευτικών μεθόδων στο σπίτι σε COVID-19 υψηλού κινδύνου. 

Οι Gkioulekas et al κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι μέχρι τον Δεκέμβριο του 2020, είχαμε σαφείς και πειστικές αποδείξεις (P<0.01) ότι η έγκαιρη θεραπεία ήταν αποτελεσματική στη μείωση του θανάτου από νοσηλεία, ένας ισχυρισμός που δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει για τα εμβόλια COVID-19. 

Οι Verkerk et al κατέδειξαν ότι η συντριπτική πλειονότητα των νοσηλειών και των θανάτων συνέβησαν ως αποτέλεσμα της ελάχιστης, ή καθόλου πρόσβασης σε πρώϊμη συνδυαστική θεραπεία. 

Η αποτυχία θεραπείας που οδηγεί σε θάνατο που μπορεί να αποφευχθεί, είναι πάντα μια τραγωδία.

Συμπερασματικά, οι αναγνώστες της βιβλιογραφίας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που έχουν αξιολογηθεί από ομοτίμους θα πρέπει να είναι προσεκτικοί με την ιδεολογία των εμβολίων, όπως προωθείται από εκείνους που έχουν έννομο συμφέρον για την ανάπτυξη εμβολίων, τη χρηματοδότηση του NIH ή τους στενούς δεσμούς με το βιοφαρμακευτικό σύμπλεγμα. 

Οι πρώτες θεραπείες ήταν ένα φωτεινό σημείο στην πανδημία. 

Τα κρούσματα υψηλού κινδύνου μεταξύ των εμβολιασμένων και των ανεμβολίαστων επωφελήθηκαν από τη συμπονετική φροντίδα, που ήταν η καλύτερη ευκαιρία να επιβιώσουν από την ασθένεια και να αποφύγουν τη νοσηλεία και το θάνατο.

Hotez PJ (2022) The great Texas COVID tragedy. PLOS Glob Public Health 2(10): e0001173. https://doi.org/10.1371/journal.pgph.0001173

Verkerk, R., Kathrada, N., Plothe, C., & Lindley, K. (2022). Self-Selected COVID-19 “Unvaccinated” Cohort Reports Favorable Health Outcomes and Unjustified Discrimination in Global Survey. International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research, 2(2), 321–354. https://doi.org/10.56098/ijvtpr.v2i2.43

Gkioulekas, Eleftherios & McCullough, Peter & Zelenko, Vladimir. (2022). Statistical analysis methods applied to early outpatient COVID-19 treatment case series data. 10.22541/au.164745391.17821933/v4.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!