Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ: ΘΑΝΑΤΟΙ Κινέζων ειδικών στίς μεταμοσχεύσεις, ρίχνουν ΦΩΣ στήν αναγκαστική συγκομιδή οργάνων!

 


Τουλάχιστον οκτώ ειδικοί στις μεταμοσχεύσεις οργάνων στην Κίνα πέθαναν το 2023. 

Έξι ήταν επιφανείς γιατροί στο Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα (ΚΚΚ) και αρκετοί ήταν ύποπτοι για συμμετοχή σε αναγκαστική αφαίρεση οργάνων. 


Οι θάνατοί τους αναδεικνύουν την αναπτυσσόμενη βιομηχανία μεταμοσχεύσεων της Κίνας, η οποία κατηγορείται ότι χρησιμοποιεί διωκόμενες ομάδες όπως το Φάλουν Γκονγκ ως ζωντανές τράπεζες οργάνων.

Στις 7 Μαρτίου, η He Jieqing, πρώην διευθύντρια του ουρολογικού τμήματος του Επαρχιακού Λαϊκού Νοσοκομείου Jiangxi και μέλος του ΚΚΚ, πέθανε στο νοσοκομείο όπου είχε εργαστεί σε ηλικία 85 ετών.

Γεννήθηκε το 1938, αποφοίτησε από την ιατρική σχολή το 1961 και τοποθετήθηκε στο νοσοκομείο Jiangxi, όπου εργάστηκε τόσο στη γενική χειρουργική όσο και στην ουρολογική χειρουργική, και έγινε διευθύντρια ουρολογίας στο νοσοκομείο το 1986. 

Κατά τη διάρκεια της μακράς καριέρας της, έλαβε πολλά βραβεία, μέλος της Διεθνούς Ουρολογικής Εταιρείας και διοικητικό μέλος του Επαρχιακού Ιατρικού Συλλόγου Jiangxi.

Σύμφωνα με την επίσημη νεκρολογία της, η He Jieqing έγινε διευθύντρια ουρολογίας στο Επαρχιακό Λαϊκό Νοσοκομείο Jiangxi το 1986. Τον Ιούλιο του 1994, προήδρευσε του πρώτου αλλομοσχευμάτων νεφρού του νοσοκομείου και υποστήριξε το πρωτοποριακό έργο των χειρουργών μεταμόσχευσης Meng Dongliang και Li Xinchang.

Τόσο το Επαρχιακό Λαϊκό Νοσοκομείο Jiangxi όσο και η He Jieqing συμπεριλήφθηκαν (https://www.zhuichaguoji.org/node/110118) στον κατάλογο των νοσοκομείων και των ατόμων που ήταν ύποπτα για συμμετοχή σε αναγκαστική αφαίρεση οργάνων από τον Παγκόσμιο Οργανισμό για τη Διερεύνηση της Δίωξης του Φάλουν Γκονγκ (WOIPFG).

Σύμφωνα με την έκθεση WOIPFG, το Επαρχιακό Λαϊκό Νοσοκομείο Jiangxi είναι ένα κορυφαίο δημόσιο νοσοκομείο γνωστό για μεταμοσχεύσεις ήπατος, νεφρών, παγκρέατος και λεπτού εντέρου. Το νοσοκομείο έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 600 μεταμοσχεύσεις νεφρού, περισσότερες από 100 μεταμοσχεύσεις ήπατος και 500 επεμβάσεις κερατοπλαστικής. 

Το 2006, πραγματοποίησε την πρώτη συνδυασμένη μεταμόσχευση ήπατος-νεφρού της επαρχίας. Το νοσοκομείο πραγματοποιεί μεγάλο αριθμό μεταμοσχεύσεων οργάνων: μια έκθεση από το Ερευνητικό Κέντρο Συγκομιδής Οργάνων της Κίνας (https://www.chinaorganharvest.org/hospitals/jiangxi-provincial-peoples-hospital/) υποδηλώνει ότι το τμήμα μεταμοσχεύσεων μπορεί να πραγματοποιήσει έως και οκτώ μεταμοσχεύσεις ταυτόχρονα.

Εμπειρογνώμονες μεταμόσχευσης οργάνων του CCP και τα μέλη υψηλού προφίλ πεθαίνουν κατά τη διάρκεια της επιδημίας COVID

Από τότε που ξεκίνησε η πρόσφατη επιδημία COVID-19 της Κίνας στα τέλη του περασμένου έτους, οι θάνατοι υψηλόβαθμων μελών του ΚΚΚ, καθώς και διασημοτήτων, εμπειρογνωμόνων και μελετητών που συνδέονται με το ΚΚΚ σε διάφορους τομείς, έχουν γίνει πρωτοσέλιδα. 

Πολλοί από τους εξέχοντες θανάτους προέρχονται από τον ιατρικό, φαρμακευτικό και βιοτεχνολογικό τομέα.

Μεταξύ αυτών, οι θάνατοι ορισμένων ειδικών στη μεταμόσχευση οργάνων είναι αξιοσημείωτοι.

Ο Zhang Xizeng, καθηγητής και πρώην διευθυντής του τμήματος θωρακικής ογκολογίας στο Ιατρικό Πανεπιστημιακό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Tianjin, πέθανε στις 26 Φεβρουαρίου σε ηλικία 90 ετών. 

Ο Zhang πρωτοστάτησε στην αφαίρεση κακοήθων όγκων από το στέρνο, καθώς και στην αλλογενή μεταμόσχευση ισχίου.

Στις 8 Φεβρουαρίου, ο Zhang Xiaobin, μέλος του ΚΚΚ και ειδικός στην ουρολογία και την ανδρολογία και ιδρυτής του ουρολογικού τμήματος του Επαρχιακού Λαϊκού Νοσοκομείου Hubei, πέθανε από ασθένεια στη Γουχάν σε ηλικία 79 ετών. 

Ως ένας από τους ιδρυτές του ουρολογικού τμήματος του νοσοκομείου, ο Zhang συμμετείχε στο πρώτο αλλομόσχευμα όρχεων στον κόσμο το 1985 και στην πρώτη μεταμόσχευση επινεφριδίων εμβρυϊκού δότη στον κόσμο για τη θεραπεία της νόσου του Άντισον το 1987, σύμφωνα με την επίσημη νεκρολογία του.

Στις 30 Ιανουαρίου, ο Li Jieshou, ένα «εξαιρετικό μέλος του ΚΚΚ», σύμφωνα με την επίσημη νεκρολογία του, πέθανε στη Nanjing σε ηλικία 98 ετών. 

Ο Li ήταν μέλος της Κινεζικής Ακαδημίας Μηχανικών, στη Σχολή της Κινεζικής Ακαδημίας Ιατρικών Επιστημών, και πρώην Αντιπρόεδρος του Γενικού Νοσοκομείου Nanjing της Στρατιωτικής Διοίκησης Nanjing.

Ο Li και το Γενικό Νοσοκομείο Nanjing της Στρατιωτικής Περιφέρειας Nanjing, όπου εργαζόταν, έχουν συμπεριληφθεί στη λίστα παρακολούθησης του WOIPFG για την ύποπτη συμμετοχή τους στην αναγκαστική αφαίρεση οργάνων. 

Ο Λι ήταν επικεφαλής του Βασικού Εργαστηρίου Μεταμόσχευσης Οργάνων του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού. Ήταν το πρώτο άτομο που ξεκίνησε την «ασιατική αλλομεταμόσχευση του λεπτού εντέρου». Τον Απρίλιο του 2003, πραγματοποίησε την πρώτη ανθρώπινη ηπατική και ηπατο-εντερική αλλομεταμόσχευση στην Ασία.

Στις 29 Ιανουαρίου, ο Ren Jishuquan, αιματολόγος, πρωτοπόρος της μεταμόσχευσης απλοειδών αιμοποιητικών βλαστοκυττάρων στην Κίνα, πρώην διευθυντής και επικεφαλής ιατρός του αιματολογικού τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου της Πολεμικής Αεροπορίας της Κίνας, πέθανε (https://www.daopei.net/news/1634) στο Πεκίνο σε ηλικία 86 ετών. 

Ο Ren έχει ασχοληθεί με την αιματολογική ογκολογία και τη μεταμόσχευση αιμοποιητικών βλαστοκυττάρων και του απονεμήθηκε (https://baike.baidu.com/item/%E7%BA%AA%E6%A0%91%E8%8D%83/1004305) έπαινος από τον τότε ηγέτη του ΚΚΚ Hu Jintao το 2005. 

Η νεκρολογία του σημειώνει ότι συνέχισε να βλέπει ασθενείς παρά την επιδημία COVID-19 και την προχωρημένη ηλικία του.

Στις 20 Ιανουαρίου, ο Zhang Yangde, καθηγητής χειρουργικής και βιοϊατρικής μηχανικής στο Πανεπιστήμιο Central South και μέλος του ΚΚΚ, πέθανε (https://www.epochtimes.com/gb/23/1/21/n13912137.htm) σε ηλικία 68 ετών. Σε μια ασυνήθιστη κίνηση, η επίσημη νεκρολογία του αποκάλυψε ότι πέθανε από επιπλοκές από το COVID-19, αν και η έκθεση αποσιωπήθηκε γρήγορα.

 

Το κινεζικό καθεστώς έχει μια πολιτική συγκάλυψης των θανάτων από COVID και τιμωρεί τους αξιωματούχους που τους αναφέρουν.

 

Αναγκαστική αφαίρεση οργάνων

Ο Zhang ήταν ύποπτος για συμμετοχή σε αναγκαστική μεταμόσχευση νεφρού και εντοπίστηκε από το WOIPFG.

Στις 8 Ιανουαρίου, ο Yang Chenyuan, ένας πρωτοπόρος καρδιοχειρουργός, πέθανε σε ηλικία 86 ετών. Το 1970, ο Yang και δύο άλλοι καθηγητές ολοκλήρωσαν την πρώτη εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς εξωσωματικής κυκλοφορίας στο Νοσοκομείο Union Medical College, στη Γουχάν. Στη δεκαετία του 1990, ο Yang ήταν ο πρώτος που χρησιμοποίησε την τεχνική Cabral για να πραγματοποιήσει εκτομή ανευρύσματος αορτής στην Κίνα και επίσης ο πρώτος που πραγματοποίησε ορθοτοπική μεταμόσχευση καρδιάς στην κεντρική και νότια Κίνα.

Το 1994, ο Yang προήδρευσε της πρώτης επέμβασης μεταμόσχευσης καρδιάς στο Νοσοκομείο Wuhan Union Medical College - μία από τις πρώτες επιτυχημένες μεταμοσχεύσεις καρδιάς στην Κίνα.

Οι τιμές του Yang από το ΚΚΚ περιελάμβαναν τους τίτλους του «Μοντέλου Κομμουνιστή», του «Εξαιρετικού Μέλους του ΚΚΚ» και ενός μεταλλίου για «50 χρόνια ένδοξης υπηρεσίας στο κόμμα».

Στις 4 Ιανουαρίου, ο Ren Zhenyuan, μέλος του ΚΚΚ και πρώην πρόεδρος του νοσοκομείου Chaoyang του Πεκίνου, πέθανε σε ηλικία 92 ετών. Ο Ren διορίστηκε Πρόεδρος του Νοσοκομείου Chaoyang του Πεκίνου το 1984. Η επίσημη νεκρολογία σημειώνει ότι πραγματοποίησε την πρώτη του επιτυχημένη μεταμόσχευση νεφρού το 1991.

Η ασυνήθιστη μακροζωία υψηλόβαθμων στελεχών του ΚΚΚ και μελών της ιατρικής και επιστημονικής κοινότητας της Κίνας είναι γνωστό ότι συνδέεται με (https://www.theepochtimes.com/death-of-chinese-official-amid-covid-wave-casts-spotlight-on-forced-organ-harvesting_4969198.html) την άμεση πρόσβασή τους σε μεταμοσχεύσεις οργάνων.

Ο θάνατος του Ren εν είναι σημαντικός επειδή, σύμφωνα με έκθεση (https://www.zhuichaguoji.org/node/130747) του WOIPFG του 2021, το νοσοκομείο Chaoyang του Πεκίνου είναι το κέντρο μεταμόσχευσης οργάνων του Πεκίνου. Σύμφωνα με την έρευνα του WOIPFG, ο διευθυντής μεταμόσχευσης ήπατος του νοσοκομείου και οι γιατροί παραδέχονται ότι χρησιμοποίησαν θεραπευτές του Φάλουν Γκονγκ ως δότες.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.theepochtimes.com/deaths-of-chinese-transplant-specialists-shine-a-light-on-forced-organ-harvesting_5146707.html?utm_source=morningbriefnoe&src_src=morningbriefnoe&utm_campaign=mb-2023-03-27&src_cmp=mb-2023-03-27&utm_medium=email&est=Xor1m%2BYYhnYFb%2FsiASNHZtGSgUIG6tH%2FG3qd7eoHxYwre4fnbQeRapzs0b4%3D


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!