Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ & ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ! Τά διαβόλια ΑΛΛΑΖΟΥΝ καί τήν προσωπικότητα (!!!!!), καταγγέλει ο γνωστός Ιολόγους δρ. Σουγκαρίτ Μπαγκντί!

 


Ο Δρ Sucharit Bhakdi και η σύζυγός του Δρ Karina Reiss ανέφεραν νέα ευρήματα σχετικά με τις επιπτώσεις της τεχνολογίας εμβολίων mRNA.





Ο Δρ Sucharit Bhakdi και η σύζυγός του καθηγήτρια Dr. Karina Reiss ανέφεραν νέα ευρήματα σχετικά με τις επιπτώσεις των τεχνολογιών εμβολίων mRNA, οι οποίες σύμφωνα με το σχέδιο της αντίθετης πλευράς - δηλ. το σχέδιο του Mister Global - υποτίθεται ότι χρησιμοποιούνται για όλα τα λεγόμενα εμβόλια, συμπεριλαμβανομένων για παράδειγμα της ιλαράς, της γρίπης κ.λπ.

Δεν προκαλούν μόνο σωματική βλάβη αλλά και βλάβη στα μικροσκοπικά τριχοειδή αγγεία στον εγκέφαλο, παρακάμπτοντας τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό και οδηγώντας σε ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ.

Τσακίζοντας κυριολεκτικά τη θέληση κάποιων από αυτούς που εμβολιάζονται.

Η συγγραφέας και δημοσιογράφος Δρ. Naomi Wolf εξηγεί, πώς μοιάζει αυτό στην πραγματική ζωή
και ο ψυχίατρος Dr. Peter Breggin εξηγεί, πώς υπάρχουν ανησυχητικοί παραλληλισμοί με τις επιπτώσεις της λοβοτομής, τις οποίες οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν μόνο από την ταινία: 
"One Flew Over the Cuckoo's Nest" και η οποία είναι πέρα από κάθε αμφιβολία ένα από τα πιο ΒΑΝΑΥΣΑ, και ναι ΑΓΡΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ κατά της ανθρωπότητας, που διαπράχθηκαν ποτέ!!!...

Αυτή η συνεδρία που θα παρακολουθήσετε δεν είναι ευχάριστη, αλλά είναι πολύ σημαντικό για όλους μας να γνωρίζουμε και να καταλάβουμε τι κάνει αυτή η ένεση mRNA σε όσους κάνουν τα εμβόλια.

Μόνο τότε θα μπορέσουμε να καταλάβουμε γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι που έλαβαν αυτά τα εμβόλια, απλά δεν μπορούν να προσεγγιστούν από εμάς.


Αυτή η περίπτωση δείχνει μια ισχυρή αιτιώδη σχέση μεταξύ της ένεσης εμβολίου COVID-19 με βάση το mRNA και της εμφάνισης ψύχωσης:


ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Reiner Fuellmich - ΞΑΦΝΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ; Αλλαγές στην προσωπικότητα μετά από τις ενέσεις mRNA

https://rumble.com/v1ub5nk-reiner-fuellmich-suddenly-changed-personality-changes-after-mrna-injection.html

Σύνδεση με τη νέα μας ιστοσελίδα: https://icic.law/

Σύνδεση με το νέο κανάλι τηλεγραφήματος: https://t.me/ICICommittee

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://lionessofjudah.substack.com/p/changed-suddenly-massive-personality?utm_source=substack&utm_medium=email

2 σχόλια:

  1. Το εχω πει απο την αρχη οτι παρακαμπτη τον αιματολογικο φραγμο το γραφενειο και λογω των ηλεκτρομαγνητικων ιδιοτητων και μπορουν να επιρεαστουν απο εξωγενεις παραγοντες και να αλοιωθει η προσωπικοτητα τους να χασουν το αυτεξουσιο πραγμα που ειναι εμφανες η αλοιωση της προσωπικοτητας τους.Αυτος ηταν οσκοπος τωνκηβερνωντωνκαιγιαυτοτοεπεβαλαν με τη βια για να μας εξουσιαζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νά είστε πάντα καλά.
    Θερμή παράκληση, βάλτε ΤΟΝΟΥΣ όταν γράφετε.
    Μήν ρίξουμε άθελά μας "νερό στόν μύλο" των εχθρών του τόπου, που εδώ καί πολλές δεκαετίες ΛΥΣΣΑΝΕ νά βγάλουν τούς τόνους από τήν πανέμορφη ελληνική γλώσσα μας!
    Ε υ χ α ρ ι σ τ ο ύ μ ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!