Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ & ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! - Νεαροί άνδρες ΑΘΛΗΤΕΣ, αναπτύσσουν πλέον «turbo» ΚΑΡΚΙΝΟ των όρχεων!!! – Φταίνε τα «εμβόλια» covid; ; ;.....

 ΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ  Ι Δ Ι Α Ι Τ Ε Ρ Ω Σ   ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ 

ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΠΟΥ ΞΕΔΙΠΛΩΝΕΙ ΑΡΙΣΤΑ, ΟΣΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ, ΕΙΤΕ

ΣΤΙΣ "ΣΧΕΤΙΚΕΣ" ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ, ΟΥΤΕ - ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ -  ΣΤΑ ΜΜΕ....


ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΜΕΡΙΚΟΥΣ
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΤΥΧΟΥΣ
ΑΘΛΗΤΕΣ....


Ακριβώς επειδή οι τίτλοι ειδήσεων κατακλύζονται από κάλυψη για προβληματικές τράπεζες, φυσικές καταστροφές και πολιτικές αναταραχές, δεν σημαίνει ότι οι συνεχιζόμενες επιπτώσεις από την παγκόσμια εκστρατεία «εμβολιασμού» του κορωνοϊού της Γουχάν (Covid-19) είναι λιγότερο σοβαρές (https://sonsoflibertymedia.com/diagnosis-to-death-days-or-weeks-testicular-turbo-cancer-found-in-young-athletes/) από ό, τι ήταν το 2022. 


Στην πραγματικότητα, τα πράγματα είναι πιθανό να γίνουν πολύ, πολύ χειρότερα το 2023 και μετά, καθώς η ενίσχυση που εξαρτάται από αντισώματα (ADE) στερεί από τους «πλήρως εμβολιασμένους» την ανοσολογική τους ικανότητα, οδηγώντας τελικά σε πρόωρο θάνατο.

Ένα άλλο σοβαρό και αυξανόμενο πρόβλημα με τα εμβόλια covid, είναι όλος ο καρκίνος που προκαλούν, ιδιαίτερα στους νεαρούς αθλητές και ειδικά στους νεαρούς άνδρες αθλητές που τώρα πέφτουν νεκροί με εκπληκτικό ρυθμό από αυτό που ο Δρ William Makis περιγράφει ως «turbo» καρκίνο των όρχεων.

Ο Δρ. Makis προειδοποιεί τον κόσμο για τον αυξανόμενο αριθμό τραυματισμών και θανάτων που προέρχονται από την ένεση με δόσεις γρίπης Fauci. Στον Καναδά όπου ζει, ο Δρ. Makis παρακολουθεί όχι μόνο τους αθλητές που αρρώστησαν ή / και πέθαναν μετά την ένεση, αλλά και τους γιατρούς, τουλάχιστον 32 από τους οποίους πέθαναν ξαφνικά αφού εμβολιάστηκαν!!!...

Τώρα, ο Δρ. Makis κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τους δεκάδες νεαρούς αθλητές που πέθαναν μέσα σε μήνες ή και ημέρες αφού διαγνώστηκαν με καρκίνο των όρχεων μετά τον «εμβολιασμό». Η ταχέως εξαπλούμενη έκδοση της νόσου τείνει να κοστίζει την ζωή σε νέους άνδρες πολύ πιο γρήγορα από τον παραδοσιακό καρκίνο των όρχεων.

(Σχετικά: Είναι πραγματικά τα πεδία δολοφονίας (https://naturalnews.com/2021-11-12-dozens-athletes-confirmed-dropped-dead-covid-vaccines.html) για αθλητές που πέφτουν νεκροί αφού εμβολιάστηκαν για τη γρίπη Fauci.)

 

Νεαροί άνδρες πεθαίνουν με απίστευτη ταχύτητα, συγχαρητήρια στις ενέσεις covid

Η Belfast Telegraph ανέφερε πρόσφατα τον ξαφνικό θάνατο του Ιρλανδού παίκτη του κρίκετ Daniel Donnan, 21 ετών, ο οποίος χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Ulster για θεραπεία κατά εγκεφαλικής αιμορραγίας. 


Οι ιατρικές εξετάσεις αποκάλυψαν περαιτέρω ότι ο Donnan είχε όγκους στους όρχεις του που είχαν επίσης εξαπλωθεί στον εγκέφαλο και τους πνεύμονές του.

Μόλις λίγες ημέρες αργότερα, ο Donnan ήταν νεκρός από την ταχέως εξελιγμένη ασθένεια, η οποία εξαπλώθηκε σε όλο του το σώμα και του στέρησε τη ζωή ασυνήθιστα γρήγορα, πιθανώς λόγω του ότι είχε προηγουμένως εμβολιαστεί για τον κινεζικό ιό.

«Όλοι είναι εντελώς συντετριμμένοι», δήλωσε ο γραμματέας του Bangor Bowling Club Thomas Cannavan για τον ξαφνικό θάνατο του Donnan. «Ακόμα δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Όλα αυτά συνέβησαν μέσα σε λίγες μέρες».

Ο Donnan δεν είναι ο μόνος νεαρός αθλητής που τις τελευταίες ημέρες διαγνώστηκε με turbo καρκίνο των όρχεων. 

Ένας άλλος είναι ο πρώην Νορβηγός 'σταρ' του 'σκι' Aksel Svindal, ο οποίος την ώρα που γράφεται αυτό το άρθρο, είναι ακόμα ζωντανός μετά από μια επιτυχημένη επέμβαση - επειδή προφανώς διαγνώστηκε για καρκίνο νωρίς.



Στη συνέχεια, υπάρχει ο Jean-Paul Boëtius της Hertha Berlin, ο οποίος διαγνώστηκε με καρκίνο των όρχεων μετά από ουρολογική εξέταση


Τον Boëtius συνόδευαν ο Timo Baumgartl, ο Marco Richter και ο Sebastien Haller της VBV, ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ είναι ΚΑΤΩ των 30 ΕΤΩΝ και ΔΙΑΓΝΩΣΤΗΚΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΩΝ ΟΡΧΕΩΝ ΠΕΡΥΣΙ.


Άλλοι νεαροί άνδρες αθλητές που εμφάνισαν καρκίνο των όρχεων είτε φέτος είτε πέρυσι είναι:

  • Ο προπονητής τερματοφυλάκων της MK Dons και πρώην παίκτης Lewis Price, 38 ετών, στον οποίο χορηγήθηκε επ' αόριστον άδεια από το πρωτάθλημα μετά τη διάγνωσή του



  • Ο επιθετικός της ευρύτερης περιοχής του Δυτικού Σίδνεϋ, Bobby Hill, 22 ετών, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για καρκίνο των όρχεων και έμεινε «επ' αόριστον ανίκανος»



  • Ο νεαρός τερματοφύλακας της Norwich, Dan Barden που διαγνώστηκε πρόσφατα με καρκίνο των όρχεων



Το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Ενεργειών Εμβολίων (VAERS) περιλαμβάνει επίσης μια αναφορά για έναν 32χρονο στρατιωτικό που ανέπτυξε πόνο στους όρχεις τέσσερις ημέρες μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης της ένεσης mRNA (αγγελιαφόρου RNA) των Pfizer - BioNTech. Είκοσι ημέρες αργότερα, ο στρατιωτικός διαγνώστηκε με καρκίνο των όρχεων που είχε κάνει μετάσταση στους οπισθοπεριτοναϊκούς λεμφαδένες του.

«Ως ογκολόγος, ρωτάω πώς και γιατί», έγραψε ο Δρ. Makis. «Ναι, η πρωτεΐνη ακίδα του εμβολίου COVID-19 εντοπίζεται στους όρχεις, σύμφωνα με την ιαπωνική μελέτη βιοδιανομής οργάνων της Pfizer που έγινε με αρουραίους. 

Αλλά στις 48 ώρες, οι ωοθήκες παίρνουν 40 φορές περισσότερο LNP-mRNA από τους όρχεις».

Τα τελευταία νέα σχετικά με τον αυξανόμενο αριθμό θανάτων από εμβόλια covid μπορείτε να βρείτε στο ChemicalViolence.com.

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

SonsOfLibertyMedia.com

NaturalNews.com


METAΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.newstarget.com/2023-03-23-young-male-athletes-developing-turbo-testicular-cancer.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!