Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ & ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟ! ΟΔΗΓΟΙ προσοχή: Όταν ένα ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ όχημα τρακάρει, ακόμη καί σέ ένα ΜΙΚΡΟ ατύχημα, οι ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ εταιρείες θεωρούν ...ΑΧΡΗΣΤΟ (!) ΟΛΟΚΛΗΡΟ τό αυτοκίνητο, επειδή η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΟΥ πρέπει νά ΠΕΤΑΧΘΕΙ !!!!

 When an electric vehicle crashes, even in a minor accident, insurance companies junk the entire car because its battery has to be tossed!



Τα εταιρικά ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης επιστρέφουν επιτέλους (https://www.zerohedge.com/technology/not-esg-friendly-insurers-junk-entire-evs-minor-accidents) στην αποδοχή της αλήθειας για την επανάσταση των ηλεκτρικών οχημάτων (EV), η οποία δεν είναι καν κοντά στο να είναι τόσο φιλική προς το περιβάλλον, όσο ισχυρίζονται οι υποστηρικτές της.


Το Reuters δημοσίευσε ένα άρθρο αυτή την εβδομάδα αποκαλύπτοντας ότι ακόμη και τα μικρότερα ατυχήματα με ηλεκτρικά αυτοκίνητα, συμπεριλαμβανομένων των μικροατυχημάτων, σχεδόν πάντα έχουν ως αποτέλεσμα οι ασφαλιστικές εταιρείες να πρέπει να υπολογίσουν ως άχρηστο ολόκληρο το αυτοκίνητο. 

Ο λόγος για αυτό έχει να κάνει με τις μπαταρίες των ηλεκτρικών οχημάτων, οι οποίες είναι τόσο ακριβές για αντικατάσταση, που είναι πιο λογικό να αντικατασταθεί ...ολόκληρο το αυτοκίνητο.

«Αγοράζουμε ηλεκτρικά αυτοκίνητα για λόγους βιωσιμότητας», δήλωσε ο Matthew Avery, διευθυντής έρευνας στην εταιρεία πληροφοριών κινδύνου αυτοκινήτων Thatcham Research. 

"Ένα EV δεν είναι πολύ βιώσιμο εάν πρέπει να πετάξετε την μπαταρία μετά από μια μικρή σύγκρουση."

Η μπαταρία στο μέσο Tesla σας, για παράδειγμα, κοστίζει δεκάδες χιλιάδες δολλάρια για αντικατάσταση. 

Αποδεικνύεται, ότι η μπαταρία από μόνη της αντιπροσωπεύει ένα αρκετά μεγάλο μέρος της συνολικής τιμής του οχήματος.

Η Tesla και πολλοί άλλοι κατασκευαστές ηλεκρικών αυτοκινήτων έχουν κάνει τις μπαταρίες δομικό στοιχείο των αυτοκινήτων τους, προκειμένου να μειώσουν το κόστος για τους τελικούς καταναλωτές - αλλά με ποιο κόστος για το περιβάλλον; 

Εάν οι κατασκευαστές EV δεν αλλάξουν τους τρόπους με τους οποίους ενσωματώνουν μπαταρίες στα αυτοκίνητά τους, όλα αυτά τα περιττά απόβλητα θα συνεχίσουν να συσσωρεύονται.

«Ο αριθμός των κρουσμάτων πρόκειται να αυξηθεί, οπότε ο χειρισμός των μπαταριών είναι ένα κρίσιμο σημείο», δήλωσε ο Christoph Lauterwasser, διευθύνων σύμβουλος του Allianz Center for Technology, ενός ερευνητικού ινστιτούτου που ανήκει στην Allianz.

(Σχετικά: Δεν θα είναι ποτέ δυνατό (https://naturalnews.com/2022-08-26-california-electric-cant-charge-everybodys-electric-vehicles.html) για το ηλεκτρικό δίκτυο, όπως υπάρχει σήμερα, να φορτίζει τα ηλεκτρικά οχήματα όλων μόλις φύγουν τα οχήματα που κινούνται με φυσικό αέριο.)

Η κατασκευή μπαταριών EV είναι δαπανηρή, εκμεταλλευτική και επιβλαβής για το περιβάλλον

Σύμφωνα με τον Lauterwasser, η παραγωγή μπαταριών EV είναι κάθε άλλο παρά καθαρή και πράσινη. 

Σε σύγκριση με τα συμβατικά μοντέλα που κινούνται με ορυκτά καύσιμα, τα ηλεκτρικά οχήματα και οι μπαταρίες που περιέχουν παράγουν σημαντικά υψηλότερες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (CO2). 

Και όταν οι μπαταρίες απορρίπτονται πολύ νωρίς λόγω ατυχήματος, το περιβαλλοντικό κόστος είναι ακόμη μεγαλύτερο.

«Εάν πετάξετε το όχημα σε πρώιμο στάδιο, έχετε χάσει σχεδόν κάθε πλεονέκτημα όσον αφορά τις εκπομπές CO2», δήλωσε ο Lauterwasser.

Όσο για το Tesla Model Y, ο Sandy Munro, επικεφαλής της Munro &Associates με έδρα το Μίσσιγκαν, λέει ότι το συγκεκριμένο μοντέλο του στόλου του Έλον Μασκ έχει «μηδενική δυνατότητα επισκευής».

«Μια δομική μπαταρία Tesla πηγαίνει κατευθείαν στα σκουπίδια», δήλωσε ο Munro, ο οποίος αναλύει τα οχήματα και συμβουλεύει τις αυτοκινητοβιομηχανίες για το πώς να βελτιώσουν τη λειτουργικότητα και τη δυνατότητα επισκευής τους.

Έπειτα, υπάρχει το κοινωνικό κόστος της εξόρυξης όλων των μετάλλων που απαιτούνται για την κατασκευή αυτών των μπαταριών μίας χρήσης. 

Τα παιδιά στην Αφρική ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ να εργάζονται σαν ΣΚΛΑΒΟΙ για ψίχουλα την ημέρα, για να συγκεντρώσουν όλα τα υλικά που απαιτούνται, για την κατασκευή αυτών των «πράσινων» οχημάτων, προσθέτοντας σε αυτό τον τραυματισμό.

«Αυτά όσον αφορά την επανάσταση των EV και την πράσινη "κυκλική οικονομία" που διατυμπανίζουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες, οι πολιτικοί, οι ΜΚΟ και οι ακτιβιστές για το κλίμα», ανέφερε η Zero Hedge για το θέμα.

«Αυτά τα ηλεκτρικά οχήματα φαίνονται ακόμη χειρότερα για το περιβάλλον σε σύγκριση με τα παραδοσιακά βενζινοκίνητα οχήματα».

Στα σχόλια, κάποιος τόνισε το γεγονός ότι τα σύγχρονα σκουπίδια EVN είναι χειρότερα για το περιβάλλον από την τεχνολογία κινητήρων εσωτερικής καύσης 150 ετών - φανταστείτε το.

«Αλλά μην το πείτε στην Γκρέτα», αστειεύτηκε περαιτέρω αυτό το άτομο, αναφερόμενο στην ακτιβίστρια για την υπερθέρμανση του πλανήτη Γκρέτα Τούνμπεργκ, η οποία πιάστηκε να πετάει στα σκουπίδια το Tesla EV της με περιτυλίγματα πρόχειρου και γρήγορου φαγητού, κουτιά και άλλα σκουπίδια.

Ένας άλλος επεσήμανε ότι όλα τα ασφάλιστρα αυτοκινήτων αντικατοπτρίζουν τώρα αυτήν την ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ των ηλεκτρικών οχημάτων.

«Πληρώνετε για να καταργήσετε αυτά τα νέα ηλεκτρικά οχήματα», είπε αυτό το άτομο. "Η αλλαγή του πραγματικού ποσοστού για την ασφάλιση ενός EV θα οδηγούσε σε περαιτέρω "διστακτικότητα EV"».

Τα τελευταία νέα σχετικά με την απάτη EV μπορείτε να βρείτε στο GreenTyranny.news.

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

ZeroHedge.com

NaturalNews.com

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.newstarget.com/2023-03-23-ev-minor-accident-insurance-junk-totaled-battery.html

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ, ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ "ΑΦΗΓΗΜΑ" & ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ, ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΑΝ Α Μ Α Σ Η Τ Ο, ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΔΗΓΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΥΡΟΣ!
    Έχουμε βάλει σέ παλαιότερες αναρτήσεις μας στό ιστολόγιό μας αρκετές φωτογραφίες, γιά τό πώς καίγονται ...σταθμευμένα ιδίως στίς ΗΠΑ, τά αυτοκίνητα 'Tesla', μέχρι νά γίνουν ΚΑΡΒΟΥΝΟ!
    Ευτυχώς που συνήθως δέν είναι μέσα επιβάτες.
    Τό ίδιο συνέβη σέ περιστατικό ηλεκτρικού λεωφορείου στό Παρίσι πρό μηνών, όπως καί μέ ηλ. λεωφορεία στήν Κίνα, που ήταν σταθμευμένα δίπλα - δίπλα πέντε μαζί καί ξέσπασε η φωτιά στό πρώτο καί αμέσως μετά μεταδόθηκε καί στά υπόλοιπα τέσσερα....
    https://arc-anglerfish-washpost-prod-washpost.s3.amazonaws.com/public/RHGAGJHSAEI6ZLAWR67XDFGNPA.jpg
    https://www.flyingpenguin.com/wp-content/uploads/2022/06/tesla-fire-vancouver.png
    https://i.insider.com/5cc21de1b14bf46ae87b8a32?width=1000&format=jpeg&auto=webp
    https://images.drive.com.au/driveau/image/upload/c_fill,f_auto,g_auto,h_674,q_auto:eco,w_1200/cms/uploads/bmkllddeng1j0fr9eyw9
    https://cdn.arstechnica.net/wp-content/uploads/2016/08/tesla-p90-d-in-flames-800x400.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!