Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Ἡ Ἰταλία ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ τήν χρῆσι ΕΝΤΟΜΩΝ σέ ζυμαρικά καί πίτσα! Οἱ Ἰταλοί δέν θά φᾶνε ΕΝΤΟΜΑ καί θά εἶναι χαρούμενοι!

 



Οι Ιταλοί δεν θα φάνε έντομα και θα είναι χαρούμενοι.

Η ιταλική κυβέρνηση έχει ανακοινώσει αρκετά διατάγματα για την πάταξη της χρήσης ...εντόμων και ζωϋφίων στην ιταλική κουζίνα.


Μην τα βάζετε με τους Ιταλούς και το φαγητό τους. Δεν θα είναι ευχαριστημένοι.

Παίρνουν το φαγητό τους πολύ σοβαρά. Και δικαιολογημένα. Έχω πάει εκεί πολλές φορές και το φαγητό είναι εκπληκτικό.

Απλά ένα κανονικό είδος διατροφής όπως το ψωμί με ζαμπόν και τυρί έχει πολύ καλύτερη γεύση από ό, τι σε άλλες χώρες. Δεν ξέρω τι είναι, αλλά σίγουρα κάνουν κάτι σωστό. Υποψιάζομαι ότι έχει να κάνει με τα φρέσκα υλικά χωρίς χημικά πρόσθετα.

Η Ιταλία θέλει να καταστήσει πολύ σαφές ότι η κατανάλωση εντόμων δεν έχει καμμία σχέση με την πραγματική ιταλική κουζίνα.

Αυτό έρχεται λίγο μετά την έγκριση από την ΕΕ τροφίμων που παρασκευάζονται από γρύλους, ακρίδες και προνύμφες σκουληκιών μεταξύ άλλων εντόμων.

Μμμμ, πεντανόστιμο. Σίγουρα θα ήθελα να τσιμπήσω μερικές προνύμφες και ακρίδες ως μεσημεριανό σνακ...

Οι νέοι κανόνες απαιτούν τα τρόφιμα που περιέχουν έντομα να επισημαίνονται με μεγάλα γράμματα και να εμφανίζονται σε ξεχωριστά ράφια από τα υπόλοιπα τρόφιμα, έτσι ώστε οι άνθρωποι να μην καταναλώσουν κατά λάθος τα έντομα. Η τροφή των εντόμων θα επισημαίνεται επίσης με προειδοποιήσεις σχετικά με τους κινδύνους που σχετίζονται με την κατανάλωσή της.

Και τα παραδοσιακά ιταλικά τρόφιμα όπως τα ζυμαρικά και η πίτσα θα ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ να περιέχουν αλεύρι από έντομα.

«Αυτό που προβλέπουν τα διατάγματα είναι μια ετικέτα με την προέλευση του προϊόντος, τους κινδύνους που συνδέονται με την κατανάλωση και την ποσότητα των εντόμων, αλλά έχουμε επίσης προβλέψει ειδικά ράφια όπου μπορούν να εκτεθούν μέσα στα καταστήματα. Όσοι θέλουν να επιλέξουν γρύλους, προνύμφες και ακρίδες μπορούν να πάνε εκεί και όσοι δεν θέλουν, όπως φαντάζομαι θα κάνουνν οι περισσότεροι Ιταλοί, μπορούν να μείνουν μακριά», δήλωσε ο (https://tg24.sky.it/salute-e-benessere/2023/03/23/farina-insetti-italia) Francesco Lollobrigida, Υπουργός Γεωργίας

Η Ιταλία δεν είχε βέβαια κανένα πρόβλημα να εγκλωβίσει τους ανθρώπους μέσα και να εκδώσει εντολές εμβολιασμού. Αλλά το μπέρδεμα με το φαγητό τους πηγαίνει ένα βήμα μακριά και τους έχει ξυπνήσει τί σημαίνει η ατζέντα της Μεγάλης Επαναφοράς. Επιτέλους λένε όχι!

Έχουμε δει μια μεγάλη ώθηση τον τελευταίο καιρό για την κατανάλωση εντόμων. Για κάποιο λόγο μας λένε ότι η κατανάλωση εντόμων θα συνεισφέρει κάνοντας κάπως και τον καιρό καλύτερο.

Σκεφτείτε το για μια στιγμή. Φάτε έντομα για να βελτιώσετε τον καιρό. (!!!!!!!!) Πόσο τρελλό ακούγεται όταν συνειδητοποιείτε πραγματικά τι προωθούν πιεστικά;

Και μην σκεφτείτε ούτε στιγμή ότι αυτό που βλέπουμε στην Ολλανδία δεν παίζει ρόλο σε αυτό. Θέλουν να καταλάβουν τις γεωργικές εκμεταλλεύσεις προκειμένου να μειώσουν τις κλιματικές εκπομπές. Τι θα φάνε οι άνθρωποι αντ 'αυτού; Φυσικά τα φυτικά τρόφιμα και τα έντομα θα προωθηθούν στη θέση του.

Πρόσφατα μετέβην στις Κάτω Χώρες για να μάθω τι συνέβαινε και να σταθώ στο πλευρό των ολλανδών αγροτών για την ελευθερία. Μπορείτε να διαβάσετε την ιστορία μου από τη διαμαρτυρία των Ολλανδών αγροτών παρακάτω.

ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΩ ΕΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ.

ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ

Αυτή τη στιγμή συμβαίνει κάτι στην Ευρώπη που θα πρέπει να σας προκαλέσει ρίγη. Κάτι που δεν πιστεύαμε ότι θα μπορούσε να συμβεί. Κι όμως, εδώ είμαστε.

Βλέπετε, στην Ολλανδία, η κυβέρνηση σχεδιάζει ουσιαστικά να κατασχέσει χιλιάδες αγροκτήματα , αγροκτήματα που βρίσκονται στην ίδια οικογένεια για γενιές, όλα προκειμένου να επιτευχθούν νέοι κλιματικοί στόχοι για το 2030.

Λένε ότι τα αγροκτήματα εκπέμπουν πάρα πολύ άζωτο και έτσι μολύνουν το τοπίο (αλλά ας αγνοήσουμε όλα τα δισεκατομμύρια μάσκες προσώπου που πέταξαν οι άνθρωποι).

Φυσικά, οι αγρότες δεν είναι πολύ ευχαριστημένοι με αυτήν την κατάσταση. Θα χάσουν τα προς το ζην όταν η κυβέρνηση τους αναγκάσει να πουλήσουν τη γη τους στο κράτος. Σίγουρα, παίρνουν λίγα χρήματα για τη γη. Χάνουν όμως τις δουλειές τους και χάνουν το εισόδημά τους. Τι πρέπει να κάνουν;

Αφαιρούν από τους νέους αγρότες το μέλλον τους, ώστε το κράτος να μπορέσει να πάρει τη γη τους και να χτίσει σπίτια σε αυτήν. Για το «περιβάλλον» φυσικά!

Λοιπόν, ήξερα ότι τα κύρια μέσα ενημέρωσης δεν το καλύπτουν δίκαια. Στην πραγματικότητα, τα κύρια μέσα ενημέρωσης φαίνεται να αγνοούν ως επί το πλείστον όλα αυτά. Ή αν το κάνουν, προσπαθούν πάντα να παρουσιάσουν τους αγρότες από ένα αρνητικό πρίσμα.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΟ.

Είναι ουσιαστικά αυτό που έκαναν υπό τον Κομμουνισμό στη Σοβιετική Ένωση. Έκλεψαν τη γη και μαντέψτε τι συνέβη τότε; Ο λαός λιμοκτονούσε.

Έτσι, αποφάσισα να πάω στις Κάτω Χώρες για να δω τι πραγματικά συμβαίνει και να συναντήσω τους αγρότες και να μιλήσω μαζί τους.

Πέρασα αρκετές ημέρες εκεί και συμμετείχα σε μια μαζική διαμαρτυρία αγροτών για την ελευθερία. Ήταν μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ.

Αυτό κατέστη δυνατό μόνο χάρη σε όλους τους συνδρομητές επί πληρωμή εδώ στο Substack που υποστηρίζουν τη δουλειά μου. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους, καθώς χωρίς την υποστήριξή σας δεν θα μπορούσα να αντέξω οικονομικά να ταξιδέψω εκεί.

Εάν δεν είστε ήδη συνδρομητής επί πληρωμή, παρακαλώ σκεφτείτε να γίνετε ένας, καθώς αυτό θα μου επιτρέψει να κάνω ακόμη περισσότερα επί τόπου αναφορές όπως αυτό. Τα mainstream μέσα ενημέρωσης δεν κάνουν τη δουλειά τους, οπότε την κάνω εγώ για αυτούς. Αλλά χρειάζομαι την υποστήριξή σας για να μπορέσω να το κάνω!

Και θα έχετε αποκλειστικό περιεχόμενο όπως αυτό και πολλά άλλα. Κάνω επίσης μηνιαίες βιντεοσυσκέψεις με όλους εσάς που εγγραφείτε με το επίπεδο "Freedom Member" ως ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ!

Εδώ είναι η ιστορία του ταξιδιού μου στην Ολλανδία και τι συνέβη στη διαμαρτυρία των αγροτών που καλύπτουν τα κύρια μέσα ενημέρωσης - Με πολλά αποκλειστικά πλάνα.

Και δεν θέλετε να χάσετε την ιστορία που μου είπαν πώς έχουν "μυστική αστυνομία" ντυμένοι με απλά ρούχα για να προσπαθήσουν να υποκινήσουν μάχες μεταξύ διαδηλωτών.

Νομίζω επίσης ότι ανακάλυψα τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ λόγο για τον οποίο η κυβέρνηση στοχεύει τους αγρότες... Και δεν είναι λόγω της κλιματικής αλλαγής!

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!