Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ, εξέδωσε συμβόλαιο γιά τήν «Έρευνα COVID-19» στην Ουκρανία ....3 μήνες πριν (!!!!) ακόμη γίνει γνωστή η ύπαρξη του Covid!!!!!!! [ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ! Τελεία & παύλα! ]

 


Το Βιομηχανικό Συγκρότημα Πληροφοριών, είναι ο 4ος Κλάδος της κυβέρνησης που διευθύνει ολόκληρη την παράνομη Ομοσπονδιακή κυβέρνηση, που διεξάγει έναν ήπιο πόλεμο πλήρους φάσματος εναντίον του Λαού (We the People) από το ξένο έθνος της Ουάσιγκτον, DC. 

Διέπραξαν το PSYOP-19 προκειμένου να ελέγξουν μέσω εντολών άχρηστης επιστήμης και να προκαλέσουν ερήμωση μέσω των «εμβολίων». Είναι επίσης υπεύθυνοι για το PSYOP-ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ...


Από The Exposé (https://expose-news.com/2023/03/27/us-dod-created-covid-evidence-suggests/)


Ο κόσμος άρχισε να ακούει για έναν νέο κορωνοϊό στις αρχές Ιανουαρίου 2020, με αναφορές για μια υποτιθέμενη νέα πνευμονία, όπως μια ασθένεια που εξαπλώνεται στη Γουχάν της Κίνας.

 Ωστόσο, ο κόσμος δεν γνώριζε στην πραγματικότητα για τον Covid-19 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2020, επειδή μόλις στις 11 του ίδιου μήνα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ονόμασε επίσημα τη νόσο του νέου κορωνοϊού ως Covid-19.

Έτσι, με αυτή την ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, γιατί τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ των Ηνωμένων Πολιτειών δείχνουν ότι το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ των ΗΠΑ (DOD) ΑΝΕΘΕΣΕ σύμβαση στις 12 Νοεμβρίου 2019 στην Labyrinth Global Health INC. για την «ΕΡΕΥΝΑ COVID-19», τουλάχιστον ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ από την υποτιθέμενη ΕΜΦΑΝΙΣΗ του νέου κορωνοϊού και ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Covid-19;

Τα σοκαριστικά ευρήματα όμως δεν τελειώνουν εκεί. Η σύμβαση που ανατέθηκε τον Νοέμβριο του 2019 για την «έρευνα COVID-19» όχι μόνο έλαβε εντολή να πραγματοποιηθεί στην Ουκρανία, αλλά ήταν στην πραγματικότητα μέρος μιας πολύ μεγαλύτερης σύμβασης για ένα «πρόγραμμα μείωσης της βιολογικής απειλής στην Ουκρανία»..

Ίσως εξηγείται γιατί ο Λαβύρινθος Παγκόσμια Υγεία συνεργάζεται με τη Συμμαχία EcoHealth του Peter Daszak και το Metabiota του Ernest Wolfe από τη σύστασή του το 2017.

(αρχείο)

 

Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών διαθέτει έναν ιστότοπο που ονομάζεται «USA Spending» (https://www.usaspending.gov/), μια επίσημη πηγή ανοιχτών δεδομένων ομοσπονδιακών πληροφοριών δαπανών. Σύμφωνα με τον ιστότοπο από τις 12 Απριλίου 2021, η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει δαπανήσει 3.63 τρισεκατομμύρια δολλάρια "ως απάντηση στον COVID-19". Αλλά αυτή δεν είναι η μόνη πληροφορία για τον Covid που μπορεί να βρεθεί στον ιστότοπο.

 

(αρχείο)

 

Μέσα στην «Αναζήτηση Βραβείων» κρύβονται λεπτομέρειες σχετικά με μια σύμβαση που ανατέθηκε από το Υπουργείο Άμυνας σε μια εταιρεία με την επωνυμία «Black &Veatch Special Projects Corp» (https://www.bv.com/), η οποία φέρεται να είναι «μια παγκόσμια εταιρεία μηχανικής, προμηθειών, συμβούλων και κατασκευών που ειδικεύεται στην ανάπτυξη υποδομών».

Η επαφή βραβεύτηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 2012 και χαρακτηρίζεται ως «Επαγγελματικές, Επιστημονικές και Τεχνικές Υπηρεσίες». Προφανώς αυτό είναι πολύ ασαφές και πιθανότατα ελάχιστα ενδιαφέρει όποιον τυχαίνει να σκοντάψει επάνω του. Υπάρχει, ωστόσο, κάτι που περιέχεται βαθιά μέσα στις λεπτομέρειες που θα πρέπει να ενδιαφέρει τον καθένα και την καθεμία.

Το «Ιστορικό Βραβείων» για τη σύμβαση περιέχει μια καρτέλα για «Υπο-Αναθέσεις» που περιγράφει λεπτομερώς τους παραλήπτες, την ημερομηνία δράσης, το ποσό και πολύ σύντομη περιγραφή για 115 συναλλαγές Υπο-Ανάθεσης. Τα περισσότερα από τα Sub-Awards είναι εξαιρετικά κοσμικά για πράγματα όπως "εργαστηριακός εξοπλισμός για το Κίεβο" ή "έπιπλα γραφείου για το Κίεβο".

 

(εικ. κάντε 'κλικ' για μεγέθυνση)

 

Αλλά υπάρχει ένα υπο-βραβείο που ξεχωρίζει μεταξύ των υπόλοιπων, και απονεμήθηκε στο Labyrinth Global Health INC για "Τεκμηρίωση χειρογράφων ΜΜΕ και έρευνα COVID-19".

Ένα βραβείο για την έρευνα Covid-19 δεν είναι ακριβώς σοκαριστικό όταν ο κόσμος φέρεται να βρίσκεται στη δίνη μιας πανδημίας Covid-19, αλλά λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι η υπεργολαβία ανατέθηκε στις 12 Νοεμβρίου 2019, τουλάχιστον ένα μήνα πριν από την υποτιθέμενη εμφάνιση του νέου κορωνοϊού και τρεις μήνες πριν ονομαστεί επίσημα Covid-19, το βραβείο για την έρευνα Covid-19 θα πρέπει να προκαλέσει σοκ σε όλους.

 

(εικ. https://www.usaspending.gov/award/CONT_AWD_0004_9700_HDTRA108D0007_9700)

 

Αλλά το σοκ δεν τελειώνει εκεί, επειδή ο τόπος που δόθηκε εντολή να πραγματοποιηθεί η επαφή για την έρευνα covid-19 ήταν η Ουκρανία, όπως και ολόκληρη η σύμβαση που ανατέθηκε από το Υπουργείο Άμυνας (DOD) στην Black &Veatch Special Projects Corp (https://www.bv.com/).

 

(εικ.)

 

Οι λεπτομέρειες της σύμβασης που βρέθηκαν στον ιστότοπο «USA Spending» αποκαλύπτουν στην πραγματικότητα ότι το συγκεκριμένο τμήμα DOD που ανέθεσε την επαφή ήταν η Υπηρεσία Μείωσης Αμυντικών Απειλών (DTRA). Η σύμβαση ανατέθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 2012 και ολοκληρώθηκε στις 13 Οκτωβρίου 2020.

 

(εικ.)

 

Ενώ οι λεπτομέρειες είναι ασαφείς, ο ιστότοπος της κυβέρνησης των ΗΠΑ αποκαλύπτει επίσης ότι 21,7 εκατομμύρια δολλάρια από την επαφή ύψους 116,6 εκατομμυρίων δολλαρίων δαπανήθηκαν για ένα «Πρόγραμμα μείωσης της βιολογικής απειλής στην Ουκρανία».

 

(εικ.)

 

Γιατί το Υπουργείο Άμυνας πλήρωσε μια εταιρεία που φέρεται να είναι «μια παγκόσμια εταιρεία μηχανικής, προμηθειών, συμβούλων και κατασκευών που ειδικεύεται στην ανάπτυξη υποδομών», για να βοηθήσει στην εφαρμογή ενός «προγράμματος μείωσης της βιολογικής απειλής στην Ουκρανία»;

Και γιατί τόσο η DOD όσο και η εν λόγω εταιρεία πλήρωσαν τότε την Labyrinth Global Health INC για να πραγματοποιήσει έρευνα COVID-19 στην Ουκρανία τουλάχιστον ένα μήνα πριν από την υποτιθέμενη εμφάνιση του νέου κορωνοϊού και τρεις μήνες πριν ονομαστεί επίσημα Covid-19;

Ιδρύθηκε το 2017, η Labyrinth Global Health (https://www.labyrinthgh.com/team) φέρεται να είναι μια «μικρή επιχείρηση που ανήκει σε γυναίκες με βαθιά εμπειρία και αποδεδειγμένο ιστορικό που υποστηρίζει πρωτοβουλίες για επιστημονική και ιατρική πρόοδο».

Περιγράφουν τους εαυτούς τους ως «έναν πολυπολιτισμικό και διεθνή οργανισμό με γραφεία σε τέσσερις χώρες και μια ομάδα εμπειρογνωμόνων με διαφορετικό υπόβαθρο και ικανότητες, συμπεριλαμβανομένης της μικροβιολογίας, της ιολογίας, της παγκόσμιας υγείας, της νοσηλευτικής αναδυόμενων μολυσματικών ασθενειών, της ιατρικής ανθρωπολογίας, της επιδημιολογίας πεδίου, της κλινικής έρευνας και των συστημάτων πληροφοριών για την υγεία».

Ένα από αυτά τα γραφεία τυχαίνει να βρίσκεται στο Κίεβο της Ουκρανίας, το οποίο η εταιρεία αποκαλεί «πύλη προς την Ανατολική Ευρώπη».

 

(εικ. https://www.labyrinthgh.com/where-we-work)

 

Η ηγετική ομάδα της Labyrinth Global αποτελείται από την Karen Saylors, PHD, η οποία είναι η Διευθύνουσα Σύμβουλος. Mary Guttieri, PHS, η οποία είναι η Επικεφαλής Επιστημονικής Διευθύντριας. και ο Murat Tartan, ο οποίος είναι ο Οικονομικός Διευθυντής.

 

(εικ. https://www.labyrinthgh.com/team)

 

Η Karen Saylors, PhD, η οποία συνίδρυσε το Labyrinth Global Health, φέρεται να εργάστηκε στον διεθνή τομέα της δημόσιας υγείας για πάνω από μια δεκαετία και έχει περάσει πολλά χρόνια ζώντας στην Αφρική δημιουργώντας παγκόσμια δίκτυα παρακολούθησης, «συνεργαζόμενη με εταίρους για τη βελτίωση της πολιτικής παγκόσμιας υγείας για την ανίχνευση, την αντιμετώπιση και τον έλεγχο μολυσματικών ασθενειών».

Στο Labyrinth, ο Δρ Saylors ειδικεύεται σε μελέτες που στοχεύουν στην κατανόηση και τον μετριασμό του βιολογικού και συμπεριφορικού κινδύνου μετάδοσης ασθενειών. Ο Δρ Saylors συνεργάστηκε με το Δίκτυο Κλινικών Δοκιμών του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης στο Βιετνάμ στην έρευνα επιτήρησης ζωονόσων και συνεχίζει να συντονίζεται με περιφερειακούς εταίρους σχετικά με αναδυόμενες εστίες σε ζωικούς και ανθρώπινους πληθυσμούς.

Αλλά ποιοι είναι οι συνεργάτες με τους οποίους επιλέγουν να συνεργαστούν η Δρ Karen Saylors και ο Labyrinth Global Health; Δεν είναι άλλες από τη «Συμμαχία για την Οικολογική Υγεία» και τη «Metabiota».

Η Δρ Karen Saylors, η Eco Health Alliance και η Metabiota συνεργάστηκαν στο πρόγραμμα «PREDICT» του Οργανισμού Διεθνούς Ανάπτυξης των Ηνωμένων Πολιτειών (USAID) από το 2009, ενώ η Labyrinth Global Health συνεργάστηκε με την EHA και τη Metabiota στο πρόγραμμα PREDICT από το 2017.

Ξεκίνησε το 2009 και χρηματοδοτήθηκε από την USAID, το PREDICT ήταν ένα σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης για νέες και αναδυόμενες ασθένειες σε 21 χώρες. Καθοδηγήθηκε από το Ινστιτούτο Davis One Health (https://ohi.vetmed.ucdavis.edu/programs-projects/predict-project) του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια ("UC") και οι βασικοί εταίροι περιελάμβαναν τη Συμμαχία EcoHealth ("EHA") (https://www.ecohealthalliance.org/program/predict), τη Metabiota, την Εταιρεία Διατήρησης Άγριας Ζωής και το Ίδρυμα Smithsonian, και όπως μόλις αποκαλύψαμε. Λαβύρινθος Παγκόσμια Υγεία. Το PREDICT ήταν πρόδρομος του πιο φιλόδοξου Παγκόσμιου Προγράμματος Virome.

 

(αρχείο: https://www.researchgate.net/publication/351226088_Implementing_One_Health_approaches_to_confront_emerging_and_re-emerging_zoonotic_disease_threats_lessons_from_PREDICT)

 

Η PREDICT συνεργάστηκε με τη μη κερδοσκοπική Eco Health Alliance (EHA) για να πραγματοποιήσει την 9ετή προσπάθειά της να καταγράψει εκατοντάδες χιλιάδες βιολογικά δείγματα, «συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 10.000 νυχτερίδων» (https://www.latimes.com/science/story/2020-04-02/coronavirus-trump-pandemic-program-viruses-detection). Μια μελέτη που χρηματοδοτήθηκε από το PREDICT το 2015 (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/sites/ppmc/articles/PMC4416284/) σχετικά με την «ποικιλομορφία του κορωνοϊού στις νυχτερίδες» συμπεριέλαβε επίσης τον Peter Daszak, πρόεδρο της EHA, μεταξύ των συμμετεχόντων.

Η Eco Health Alliance αναφέρεται ως εταίρος του Ινστιτούτου Ιολογίας της Γουχάν ("WIV") σε αρχειοθετημένες σελίδες του ιστότοπού της και αναφέρθηκε ως ένας από τους «στρατηγικούς εταίρους» του ινστιτούτου από τον Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή του WIV το 2018.

Συγκεκριμένα, η σχέση μεταξύ του WIV και του αμερικανικού κατεστημένου βιοάμυνας προωθήθηκε από τον σύμβουλο πολιτικής της EHA, David R. Franz, πρώην διοικητή στο εργαστήριο βιολογικών όπλων των ΗΠΑ στο Fort Detrick.

H Δρ Shi Zhengli του WIV, γνωστός και ως "Batwoman", είχε επίσης συνεργαστεί με τον Daszak της EHA σε μελέτες που σχετίζονται με τις νυχτερίδες. Ήδη από το 2005, οι Daszak και Zhengli διεξήγαγαν έρευνα για κορωνοϊούς τύπου SARS σε νυχτερίδες. Αρκετές μελέτες που χρηματοδοτήθηκαν από το PREDICT σχετικά με τους κορωνοϊούς τύπου SARS και τον αριθμό της γρίπης των χοίρων με συνεισφορές τόσο του Zhengli όσο και του Daszak. Ίσως το πιο αξιοσημείωτο από αυτά είναι μια μελέτη του 2015 που χρηματοδοτήθηκε από το PREDICT και το NIH και συνέγραψε με τίτλο: «Ένα σύμπλεγμα νυχτερίδων που μοιάζει με SARS από κορωνοϊούς νυχτερίδων δείχνει δυνατότητες για ανθρώπινη εμφάνιση» (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26552008/).

Εν τω μεταξύ, ο Νathan Wolfe (https://en.wikipedia.org/wiki/Nathan_Wolfe) είναι ο ιδρυτής του Metabiota και του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Global Viral (https://www.globalviral.org/nathan-wolfe). Πέρασε πάνω από οκτώ χρόνια διεξάγοντας βιοϊατρική έρευνα τόσο στην υποσαχάρια Αφρική όσο και στη Νοτιοανατολική Ασία. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Wolfe είναι ένας νέος παγκόσμιος ηγέτης του (https://www.weforum.org/people/nathan-d-wolfe) Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Πιο συγκεκριμένα, από το 2008 ήταν μέλος του DSRC (https://explorecourses.stanford.edu/instructor/ndwolfe), του Συμβουλίου Έρευνας Αμυντικής Επιστήμης της DARPA, μέχρι τη διάλυσή (https://www.science.org/content/article/what-else-makes-darpa-tick) του.

Όλοι αυτοί οι άνθρωποι και οι οργανώσεις εργάζονται τουλάχιστον την τελευταία δεκαετία μελετώντας τους κορωνοϊούς και βοηθώντας στη δημιουργία βιολογικών εργαστηρίων στην Ουκρανία. Όλοι χρησιμοποιούν κονδύλια του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ για να το κάνουν. Μπορείτε να διαβάσετε πολλά περισσότερα σχετικά με αυτό εδώ https://expose-news.com/2022/03/17/metabiota-links-biolabs-to-the-pentagons-dtra/, εδώ https://expose-news.com/2022/03/18/ukraine-biolabs-and-connections-btw-metabiota-and-ecohealth/ και εδώ https://expose-news.com/2022/03/20/biolabs-who-are-metabiotas-investors/.

Αφήνοντας τo βιολογικά προϊόντα στην Ουκρανία προς το παρόν, ας επιστρέψουμε στο θέμα του Covid-19. Εάν η κυβέρνηση των ΗΠΑ χρηματοδοτούσε την έρευνα για τον Covid-19 πριν από τη δημόσια γνωστή ύπαρξη του Covid-19, τότε αυτό υποδηλώνει ότι είτε γνώριζαν ότι ο Covid-19 υπήρχε φυσικά είτε συμμετείχαν στην κατασκευή αυτού του ιού σε εργαστήριο.

Αλλά αν τα αποδεικτικά στοιχεία της σύμβασης δεν είναι αρκετά για να καταλήξετε σε αυτό το συμπέρασμα (θα έπρεπε να είναι), τότε ίσως να το συνδυάσετε με στοιχεία ότι το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων των ΗΠΑ (NIAID) και η Moderna είχαν υποψήφιο κοροναϊό τον Δεκέμβριο του 2019.

Μια εμπιστευτική συμφωνία που μπορεί να δείτε εδώ (https://s3.documentcloud.org/documents/6935295/NIH-Moderna-Confidential-Agreements.pdf) , αναφέρει ότι οι πάροχοι «Moderna» μαζί με το «Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων» (NIAID) συμφώνησαν να μεταφέρουν «υποψήφια εμβόλια κατά του κορωνοϊού mRNA» που αναπτύχθηκαν και ανήκουν από κοινού από τη NIAID και τη Moderna στους παραλήπτες «Το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας στο Chapel Hill» στις 12 Δεκεμβρίου 2019.

(εικ.)

Η συμφωνία μεταφοράς υλικού υπογράφηκε στις 12 Δεκεμβρίου 2019 από τον Ralph Baric, PhD, στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας στο Chapel Hill και στη συνέχεια υπογράφηκε από τη Jacqueline Quay, Διευθύντρια Αδειοδότησης και Υποστήριξης Καινοτομίας στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας στις 16 Δεκεμβρίου 2019.

Η συμφωνία υπογράφηκε επίσης από δύο εκπροσώπους του NIAID, ένας από τους οποίους ήταν η Amy F. Petrik PhD, ειδικός στη μεταφορά τεχνολογίας που υπέγραψε τη συμφωνία στις 12 Δεκεμβρίου 2019 στις 8:05 π.μ. Ο άλλος υπογράφων ήταν ο Barney Graham MD PhD, ερευνητής για το NIAID, ωστόσο αυτή η υπογραφή δεν είχε ημερομηνία.

(έγγραφο)

 

Οι τελικοί υπογράφοντες τη συμφωνία ήταν ο Sunny Himansu, Ερευνητής της Moderna, και ο Shaun Ryan, Αναπληρωτής Γενικός Σύμβουλος της Moderna. Και οι δύο υπογραφές έγιναν στις 17 Δεκεμβρίου 2019.

 

(έγγραφο)

 

Όλες αυτές οι υπογραφές μπήκαν πριν από οποιαδήποτε γνώση της υποτιθέμενης εμφάνισης του νέου κορωνοϊού. Μόλις στις 31 Δεκεμβρίου 2019 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) ενημερώθηκε για μια υποτιθέμενη συστάδα κρουσμάτων ιογενούς πνευμονίας στη Γουχάν της Κίνας. Αλλά ακόμη και σε αυτό το σημείο δεν είχαν διαπιστώσει ότι φταίει ένας υποτιθέμενος νέος κορωνοϊός, αντίθετα δήλωσαν ότι η πνευμονία ήταν «άγνωστης αιτίας».

 

(αρχείο)

 

Όλα αυτά απαιτούν πολύ περαιτέρω έρευνα για να χωρέσουν όλα τα κομμάτια του παζλ μαζί, αλλά εδώ είναι αυτό που σίγουρα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής -

  • Ένας νέος κορωνοϊός εμφανίστηκε στη Γουχάν τον Δεκέμβριο του 2019.
  • Ο κόσμος δεν πρόλαβε να ακούσει για αυτόν τον νέο κορωνοϊό μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου 2020.
  • Ο κόσμος δεν γνώριζε ότι αυτός ο νέος κορωνοϊός ονομαζόταν Covid-19 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2020, όταν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας τον ονόμασε επίσημα έτσι.
  • Το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ ανέθεσε σύμβαση για επαγγελματικές, επιστημονικές και τεχνικές υπηρεσίες στην Black &Veatch Special Projects Corp' (https://www.bv.com/), η οποία φέρεται να είναι «μια παγκόσμια εταιρεία μηχανικής, προμηθειών, συμβούλων και κατασκευών που ειδικεύεται στην ανάπτυξη υποδομών».
  • Αυτή η σύμβαση περιελάμβανε ένα πρόγραμμα μείωσης της βιολογικής απειλής στην Ουκρανία.
  • Ως μέρος αυτής της μεγαλύτερης σύμβασης, μια άλλη σύμβαση ανατέθηκε στη Labyrinth Global Health για την «Έρευνα COVID-19» στις 12 Νοεμβρίου 2019.
  • Αυτό απονεμήθηκε τουλάχιστον ένα μήνα πριν από την υποτιθέμενη εμφάνιση του νέου κορωνοϊού και τρεις μήνες πριν ονομαστεί επίσημα Covid-19.
  • Η Labyrinth Global Health συνεργάζεται με τη «Eco Health Alliance» και τη «Metabiota» και συμμετείχε στο πρόγραμμα USAID PREDICT. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι και οι οργανώσεις εργάζονται τουλάχιστον την τελευταία δεκαετία μελετώντας τους κορωνοϊούς και βοηθώντας στη δημιουργία biolabs στην Ουκρανία. Όλοι χρησιμοποιούν κονδύλια του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ για να το κάνουν.
  • Οι πληροφορίες που βρίσκονται εδώ (https://expose-news.com/2022/03/18/ukraine-biolabs-and-connections-btw-metabiota-and-ecohealth/) δείχνουν ότι η Eco Health Alliance συμμετέχει στη δημιουργία του ιού Covid-19.
  • Οι πληροφορίες που βρίσκονται εδώ (https://expose-news.com/2022/03/17/exhaustive-proof-moderna-made-covid-19/) δείχνουν ότι η Moderna συνέβαλε στη δημιουργία του ιού Covid-19.
  • Η «Moderna», μαζί με το «Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων» (NIAID) συμφώνησαν να μεταφέρουν «υποψήφια εμβόλια κατά του κορωνοϊού mRNA» που αναπτύχθηκαν και ανήκουν από κοινού στο NIAID και τη Moderna, στους παραλήπτες «Το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας στο Chapel Hill» στις 12 Δεκεμβρίου 2019.

Τι δείχνουν όλα αυτά; 

Αυτό είναι για να συλλογιστείτε και να αποφασίσετε. 

Σας υποσχόμαστε όμως ότι θα ακολουθήσουν πολλά περισσότερα σχετικά με τα παραπάνω...

ΜΗΝ συμμορφώνεστε.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.2ndsmartestguyintheworld.com/p/us-department-of-defense-issued-a-12a?utm_source=substack&utm_medium=email

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!