Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ & ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ - Προγραμματίζοντας τόν ΦΟΒΟ! - Η ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ συνέντευξη του Gavin de Becker στόν δημοφιλή τηλ. παρουσιαστή Tucker Carlson!

 


Peter A. McCullough, MD, MPH™

Από τον JOHN LEAKE

Ο αναλυτής ασφαλείας και συγγραφέας, Gavin de Becker(άνω φωτο), μόλις έδωσε μια συναρπαστική συνέντευξη στο 'Tucker Carlson Today'

Πρέπει σίγουρα να έχει μια από τις πιο εξαιρετικές ιστορίες ζωής στην ιστορία, ξεκινώντας με μια παιδική ηλικία υψηλού, απρόβλεπτου δράματος και περιπέτειας. 




Ενώ τα περισσότερα παιδιά θα είχαν συνθλιβεί από το χάος της, στην περίπτωσή του, φαίνεται να έχει ακονίσει τις αισθήσεις του και να τον έκανε να σταθεί αστραπιαία στα πόδια του.

Το καλοκαίρι του 2007, ένας θηροφύλακας από το Κολοράντο μου είπε για το βιβλίο του κ. de Becker, Το δώρο του φόβου (https://www.amazon.com/Gift-Fear-Survival-Signals-Violence/dp/0440226198)

Ο θηφύλακας συχνά πήγαινε κρυφά για να εκτελέσει επιχειρήσεις σε παράνομους λαθροκυνηγούς, μερικοί από τους οποίους συμμετείχαν σε πολλές εγκληματικές επιχειρήσεις. 

Ως αξιωματικός του νόμου –μόνος του με ένοπλους άνδρες, και ενώ προσποιούταν ότι ήταν φίλος τους για να τους πιάσει για λαθροθηρία– έπρεπε να επαγρυπνεί συνεχώς για σημάδια ότι δεν είχαν αρχίσει να τον αντιμετωπίζουν με καχυποψία.

Μου είπε ότι είχε βρει χρήσιμο το βιβλίο του κ. de Becker γιατί του έδειχνε πόσο ευαίσθητη είναι η διαίσθησή μας για την ανίχνευση του κινδύνου. 

Αν η διαίσθησή σας σας λέει ότι βρίσκεστε στην παρουσία ενός αρπακτικού, ή εχθρικού ανθρώπου – ακόμα κι αν σας διαβεβαιώνει για τήν φιλία και τήν στοργή του – θα πρέπει πάντα να ακούτε τη διαίσθησή σας. 

Αν και δεν είναι αλάνθαστο, είναι τόσο ακριβές που το υποθέτουμε με δική μας ευθύνη.

Αυτή η αρχή ίσχυε εξ ίσου για τον θηροφύλακα και τους άνδρες που προσπαθούσε να "τσιμπήσει", οι οποίοι ήταν συχνά έξυπνοι και σε εγρήγορση για την πιθανότητα αξιωματικών του νόμου ανάμεσά τους. 

Ο φίλος μου ο θηροφύλακας εξασκήθηκε να είναι συντονισμένος με τις διαισθήσεις του και να τις εμπιστεύεται. 

Βέβαια, ασχολείτο με επικίνδυνους ανθρώπους. 

Επειδή εμείς οι άνθρωποι είμαστε κορυφαίοι θηρευτές και συχνά λυμαίνονται ο ένας τον άλλον, η φύση μας έχει ενσταλάξει την ικανότητα να αισθανόμαστε την παρουσία ενός επικίνδυνου ανθρώπου, ακόμα κι αν είναι ένας επιδέξιος υποκριτής.

Το σύστημα ανίχνευσης απειλών μας βαθμονομείται διαφορετικά για άνδρες και γυναίκες. 

Οι γυναίκες μπορεί να είναι δύο φορές πιο ευαίσθητες στον κίνδυνο επειδή συχνά προσέχουν όχι μόνο τον εαυτό τους, αλλά και τα βρέφη που φροντίζουν

Ο Δρ McCullough και εγώ έχουμε παρατηρήσει συχνά ότι οι σπουδαιότεροι στρατιώτες του κινήματος ιατρικής ελευθερίας, είναι μητέρες που γρήγορα διαπίστωσαν, ότι η άρχουσα τάξη μας είναι γεμάτη  α ρ π α κ τ ι κ ά.

Όπως επισημαίνει ο κ. de Becker στη συνέντευξή του στον Tucker Carlson, ενώ οι σύγχρονοι άνθρωποι έχουν την τάση να αμφιβάλλουν για τη διαίσθησή τους, εντούτοις είναι εύκολα προγραμματίζονται να φοβούνται αυτό που τους λένε να φοβούνται οι μορφές της εξουσίας. 

Με αυτόν τον τρόπο, το αρχαϊκό μας σύστημα ανίχνευσης απειλών μπορεί να καταληφθεί και να αξιοποιηθεί από τυράννους, οι οποίοι πάντα υποκινούσαν τον φόβο για να αυξήσουν την εξουσία τους. 

Όταν φοβόμαστε θανάσιμα, το ένστικτο επιβίωσής μας είναι να πολεμήσουμε, ή να ξεφύγουμε από την απειλή, όχι να το σκεφτούμε με κριτικό τρόπο.

Με τη συνεχή πρόκληση φόβου, οι υπηρεσίες υγείας και τα μέσα ενημέρωσης μας ώθησαν:

1). Σε υπερβολικό και αδιάκριτο φόβο του COVID-19 χωρίς να λαμβάνεται υπ΄όψη το γεγονός, ότι πρόκειται για μια σημαντικά στρωματοποιημένη ασθένεια κινδύνου.

2). Παράλογο φόβο σχετικά με τις πρώϊμες μεθόδους θεραπείας, όπως η υδροξυχλωροκίνη και η ιβερμεκτίνη, οι οποίες είναι (στην πραγματικότητα) μερικά από τα  α σ φ α λ έ σ τ ε ρ α  φάρμακα που είναι γνωστά στον άνθρωπο.

Μέσω του COVID-19 PSYOP, η κυβέρνηση και τα μέσα ενημέρωσης δημιούργησαν μια συντριπτική επιθυμία για ο,τιδήποτε θα μας απαλλάξει από τον υποτιθέμενο κίνδυνο. 

Αυτό, με τη σειρά του, μας έκανε ευάλωτους στο ψέμμα ότι τα λεγόμενα εμβόλια COVID-19 είναι ασφαλή και αποτελεσματικά. 

Το αποτέλεσμα αυτού του PSYOP ήταν μια ακραία διαστρέβλωση της πραγματικότητας που επέτρεψε στους επικυρίαρχους μας να καταλάβουν και να διαστρεβλώσουν τη φυσική μας ικανότητα για φόβο.

Έτσι γίναμε μάρτυρες του παράξενου θεάματος των εγκύων μητέρων που έλαβαν το νέο, πειραματικό εμβόλιο μεταφοράς γονιδίων, παρ' όλο που οι έγκυες γυναίκες αποκλείστηκαν από τις δοκιμές σε ανθρώπους. 

Συγκρίνετε αυτό με την υδροξυχλωροκίνη, η οποία, εδώ και δεκαετίες, είναι γνωστό ότι είναι απολύτως ασφαλής για τις έγκυες γυναίκες, με εκατοντάδες εκατομμύρια δόσεις ανεκτές από αυτήν την κοόρτη σε τροπικές χώρες όπου η ελονοσία είναι ενδημική.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι από καιρό πρότυπο για τις έγκυες γυναίκες να απέχουν από την κατανάλωση ενός μόνο ποτηριού, ή κρασιού, ή την κατανάλωση τυριού νωπού γάλακτος, αλλά πολλές από αυτές τις ίδιες γυναίκες παρατάχθηκαν για να λάβουν τα πειραματικά εμβόλια που αναπτύχθηκαν στο "Warp Speed". 

Αυτό ήταν ένα τρανταχτό παράδειγμα του «προγραμματισμού φόβου» που διευκρινίζει ο κ. de Becker στη συνέντευξή του.

Μια άλλη εκπληκτική διαστροφή του φόβου ήταν ο ψευδής ισχυρισμός ότι το COVID-19 αποτελούσε σημαντικό κίνδυνο για τους νεαρούς αθλητές, ενώ ταυτόχρονα επέμεινε ότι τα εμβόλια mRNA COVID-19 δεν παρουσιάζουν κανένα. 

Στην πραγματικότητα, συμβαίνει το αντίθετο, με τους νεαρούς αθλητές να διατρέχουν σχεδόν μηδενικό κίνδυνο σοβαρού COVID-19, αλλά ιδιαίτερα ευαίσθητοι σε μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα που προκαλείται από εμβόλιο.

Συνιστώ ανεπιφύλακτα να παρακολουθήσετε την συνέντευξη

(TUCKER CARLSON TODAY - S03E031 - «ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ» (THE GIFT OF FEAR) (03-23-2023)

https://www.bitchute.com/video/EGeAJDid85eC/) και να πάρετε ένα αντίγραφο του βιβλίου Cause Unknown (https://www.amazon.com/Cause-Epidemic-Sudden-Childrens-Defense/dp/1510776397), του Ed Dowd (https://www.amazon.com/Cause-Epidemic-Sudden-Childrens-Defense/dp/1510776397), για το οποίο ο κ. de Becker βοήθησε στην έρευνα και την ανάλυση και έγραψε τον Επίλογο.


https://petermcculloughmd.substack.com/p/programming-fear?utm_source=substack&utm_medium=email

3 σχόλια:

  1. Μαριγώ Ζαραφοπούλα27 Μαρτίου 2023 στις 1:26 π.μ.

    ζητώ συγγνώμη, παρέλειψα τον σύνδεσμο της συνέντευξης (διάρκεια: 1:02:20)

    TUCKER CARLSON TODAY - S03E031 - «ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ» (THE GIFT OF FEAR) (03-23-2023)

    https://www.bitchute.com/video/EGeAJDid85eC/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή μας Μαριγούλα, σέ ευχαριστούμε πολύ, κάλλιο αργά παρά ποτέ.
      Νά είσαι πάντα καλά μέ υγεία καί δύναμη!

      Διαγραφή
    2. σας ευχαριστώ πολύ! κι εσείς να είστε πάντοτε καλά!

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!