Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΜΑΖΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ!!! - Θυμάστε τά 'πάνελς' ΘΑΝΑΤΟΥ του Ομπάμα; Η 'Medicare' χρησιμοποιεί τώρα αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης, γιά νά αρνηθεί τήν κάλυψη σέ άτομα που θεωρούνται ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ....

 


(Natural News

Δεν είναι πλέον οι πραγματικοί ανθρώπινοι γιατροί που λαμβάνουν εξατομικευμένες αποφάσεις στη φροντίδα των ασθενών για ηλικιωμένους στη 'Medicare'. 

Αντίθετα, τα ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης (AI) αποφασίζουν ποιος ζει και ποιος πεθαίνει (https://www.statnews.com/2023/03/13/medicare-advantage-plans-denial-artificial-intelligence/).

 

Το αναπόφευκτο αποτέλεσμα των διαβόητων επιτροπών θανάτου του Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα, η ιατρική που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη γίνεται γρήγορα ο κανόνας, όχι μόνο για τους ηλικιωμένους αλλά για όλους. Εάν είστε στη Medicare, προσέξτε: τα πράγματα γίνονται πιο άσχημα μέρα με τη μέρα από την άποψη ότι είναι ένας απόλυτος οργουελιανός εφιάλτης.

Ας πάρουμε για παράδειγμα την περίπτωση της Frances Walter, μιας 85χρονης γυναίκας από το Ουισκόνσιν με σπασμένο αριστερό ώμο και αναπνευστική πάθηση, η οποία αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το γηροκομείο της εξ αιτίας ενός αλγόριθμου τεχνητής νοημοσύνης, που αποφάσισε ότι χρειαζόταν να μείνει εκεί μόνο για 16,6 ημέρες. 

Την 17η ημέρα, ο ασφαλιστής της Medicare Advantage, Security Health Plan, διέκοψε την πληρωμή για τη φροντίδα της σύμφωνα με τον αλγόριθμο, παρ' όλο που δεν είχε ακόμη θεραπευτεί.

Η κα. Walter αναγκάστηκε να επιστρέψει στο σπίτι της στο διαμέρισμά της όπου ζει μόνη της - αυτό παρά τις ιατρικές σημειώσεις που χρονολογούνται από τον Ιούνιο του 2019, που δείχνουν ότι ο πόνος της κ. Walter ήταν ακραίος και δεν μπορούσε πλέον να ντυθεί, να πάει στο μπάνιο ή ακόμα και να σπρώξει ένα 'πι' χωρίς βοήθεια.

Θα χρειαζόταν περισσότερο από ένα χρόνο για έναν ομοσπονδιακό δικαστή να διορθώσει τον εφιάλτη που έκαναν τα ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης που αποφάσισαν τη μοίρα της κ. Walter. 

Αυτός ο δικαστής έκρινε ότι η απόφαση του Security Health Plan να υπακούσει στον αλγόριθμο και να διακόψει την κάλυψη του Walter ήταν «στην καλύτερη περίπτωση, υποθετική».

Εν συντομία, διαπιστώθηκε ότι η κα. Walter χρωστούσε χιλιάδες δολλάρια περισσότερα για τη φροντίδα που έλαβε. 

Και επιδιώκοντας αντίποινα για αυτό, έπρεπε να ξοδέψει τις οικονομίες μιας ολόκληρης ζωής και να εγγραφεί στο Medicaid μόνο και μόνο για να μπορέσει να προχωρήσει στο σημείο να φορέσει τα παπούτσια της ή να βάλει το χέρι της σε νάρθηκα.

 

(Σχετικά: Δείτε την κάλυψη του 2012 (https://naturalnews.com/036100_death_panels_elderly_TIME_Magazine.html) για τα πάνελ θανάτου του Ομπάμα, τα οποία προωθούνταν από το περιοδικό TIME.)

Η ιατρική που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη θα οδηγήσει σε ΜΑΖΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ !!!!

Μια έρευνα της STAT διαπίστωσε ότι ενώ οι ασφαλιστικές εταιρείες υγείας απορρίπτουν τους ιατρικούς ισχυρισμούς από τη στιγμή που παρασκευάστηκαν για πρώτη φορά, η έλευση της ιατρικής που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη έχει στείλει αυτές τις αρνήσεις σε νέα ύψη, ιδιαίτερα στο πλαίσιο του Medicare Advantage, το οποίο χρηματοδοτείται από τους φορολογούμενους (το παραδοσιακό Medicare είναι διαφορετικό).

«Στο παρασκήνιο, οι ασφαλιστές χρησιμοποιούν ανεξέλεγκτους προγνωστικούς αλγόριθμους, υπό το πρόσχημα της επιστημονικής αυστηρότητας, για να εντοπίσουν την ακριβή στιγμή που μπορούν εύλογα να διακόψουν την πληρωμή για τη θεραπεία ενός ηλικιωμένου ασθενούς», ανέφερε η STAT. «Οι διαψεύσεις που ακολουθούν πυροδοτούν έντονες διαμάχες μεταξύ γιατρών και ασφαλιστών, καθυστερώντας συχνά τη θεραπεία σοβαρά ασθενών που δεν γνωρίζουν τους αλγόριθμους ούτε είναι σε θέση να αμφισβητήσουν τους υπολογισμούς τους».

«Οι ηλικιωμένοι που πέρασαν τη ζωή τους πληρώνοντας στο Medicare και τώρα αντιμετωπίζουν ακρωτηριασμό, ταχέως εξαπλούμενους καρκίνους και άλλες καταστροφικές διαγνώσεις, αφήνονται είτε να πληρώσουν οι ίδιοι για τη φροντίδα τους είτε να τα βγάλουν πέρα χωρίς αυτήν. 

Εάν διαφωνούν, μπορούν να υποβάλουν έφεση και να περάσουν μήνες προσπαθώντας να ανακτήσουν τα έξοδά τους, ακόμη και αν δεν αναρρώσουν από τις ασθένειές τους».

Ο ισχυρισμός εκείνων που προωθούν την ιατρική που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη είναι ότι τα ρομπότ είναι σε θέση να παρέχουν εξατομικευμένη φροντίδα και καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς από τους πραγματικούς ανθρώπους. 

Αυτό σαφώς δεν ισχύει για ανθρώπους όπως η κα. Walter και πιθανώς πολλοί άλλοι που στερούνται φροντίδας που σώζει ζωές από συστήματα υπολογιστών που δεν διαθέτουν τον πραγματικό εγκέφαλο για να παρέχουν την κατάλληλη φροντίδα.

Αυτό είναι το μέλλον της ιατρικής, παρεμπιπτόντως, γι 'αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για εσάς και την οικογένειά σας να αγκαλιάσετε ένα σχήμα διατροφής και τρόπου ζωής που είναι προληπτικό. Φροντίζοντας τον εαυτό σας τώρα, ειδικά αν είστε νεότεροι, εδώ και χρόνια, θα ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο να χρειαστείτε ποτέ ένα ρομπότ AI για να λάβει τέτοιου είδους αποφάσεις για εσάς.

Τα τελευταία νέα σχετικά με την εξαγορά του κόσμου από την τεχνητή νοημοσύνη μπορείτε να βρείτε στο Robots.news.

Οι πηγές περιλαμβάνουν:

STATNews.com

NaturalNews.com


 
ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.naturalnews.com/2023-03-20-obama-death-panels-medicare-ai-algorithms.html


1 σχόλιο:

  1. Γέροντας Εφραίμ -Σκήτη ¨Αγίου ¨Ανδρέα ¨Αγιο Όρος -- Η ψυχή μετά το θάνατο (A' Μέρος)
    - https://www.youtube.com/watch?v=NwdQEXISXuQ

    Γέροντας Εφραίμ -Σκήτη ¨Αγίου ¨Ανδρέα ¨Αγιο Όρος -- Η ψυχή μετά το θάνατο (Β' Μέρος)
    - https://www.youtube.com/watch?v=YnDH5mC6h0M

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!