Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Η General Motors συνεργάζεται με τον Μπίλλ Γκέητς, γιά νά εγκαταστήσει 'οργουελιανή' ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ, σε εκατομμύρια αυτοκίνητα!....

 

ΜΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ, ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ 
ΤΗΝ ΑΧΡΗΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ, ΜΕΣΩ
ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ,
ΑΡΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥΣ!

Καθώς η παγκόσμια 'ελίτ' στο 'Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ' ('WEF') συνεχίζει να προωθεί την ατζέντα της για μια λεγόμενη «Μεγάλη Επαναφορά», έχουν προκύψει νέες πληροφορίες σχετικά με τα σχέδιά τους να χρησιμοποιήσουν την τεχνητή νοημοσύνη (AI), ως εργαλείο για τον έλεγχο της κοινωνίας και την αφαίρεση της κυριαρχίας μας. 


Σε πρόσφατη ανακοίνωσή της, η General Motors (GM) αποκάλυψε ότι σύντομα θα εξοπλίσει τα οχήματά της με το εξαιρετικά αμφιλεγόμενο ρομποτικό σύστημα ChatGPT AI, το οποίο είναι διαβόητο για την ιδεολογία του woke και την πιθανότητα κατάχρησης. 

Αυτή η κίνηση αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης συνεργασίας με τη Microsoft του Μπίλλ Γκέητς και έχει προκαλέσει σοβαρές ανησυχίες μεταξύ των επικριτών που φοβούνται ότι ο απώτερος στόχος του WEF, είναι να δημιουργήσει ένα δυστοπικό μέλλον στο οποίο οι άνθρωποι μειώνονται σε τίποτα περισσότερο από ανόητα αυτόματα υπό τον έλεγχο της τεχνητής νοημοσύνης.

Για πολλά χρόνια, η Microsoft διατηρεί μια «μακροπρόθεσμη στρατηγική σχέση» με την GM, οπότε δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ο τεχνολογικός γίγαντας απελευθερώνει τέτοια τεχνολογία στα οχήματα της GM. 

Το 2021, η εταιρεία αυτοματοποιημένων οχημάτων Cruise της GM ένωσε τις δυνάμεις της με τη Microsoft για να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία Azure για να δημιουργήσει «αυτοοδηγούμενα» αυτοκίνητα.

Προκειμένου να ανταγωνιστεί τους ομοίους της Tesla, η οποία παράγει αυτοκίνητα ελεγχόμενης τεχνητής νοημοσύνης, «αυτοοδηγούμενα» με τις ευλογίες του Elon Musk, η GM στοχεύει να ενσωματώσει τις τελευταίες δυνατότητες κατασκοπείας και παρακολούθησης και στα οχήματά της.

Σε συνέντευξή του στο Reuters, ο αντιπρόεδρος της GM, Scott Miller, ισχυρίστηκε (https://www.breitbart.com/politics/2023/03/13/woke-ai-on-wheels-general-motors-plans-to-add-chatgpt-virtual-assistant-to-cars/) δυσοίωνα ότι «το ChatGPT θα είναι παντού». 

Αυτή η κίνηση θα έχει πολύ μεγαλύτερο πεδίο εφαρμογής από τα συστήματα φωνητικής εντολής που υπάρχουν σήμερα σε πολλά αυτοκίνητα της GM, επιτρέποντας στους οδηγούς να επικοινωνούν απευθείας με τα οχήματά τους.

Μια ειδησεογραφική έκθεση περιέγραψε αυτήν την τεχνολογία ειδικά για το αυτοκίνητο ως έναν «διακριτικό εικονικό βοηθό που είναι προσαρμοσμένος ειδικά για τα αυτοκίνητά τους, δίνοντας στους πελάτες μια πιο εμπεριστατωμένη εμπειρία». 

Ωστόσο, αυτή είναι μια ανησυχητική εξέλιξη, καθώς δείχνει ότι εταιρείες όπως η GM και η Microsoft είναι πρόθυμες να θυσιάσουν το απόρρητο και την αυτονομία των ανθρώπων για κέρδος.

Επιπλέον, η χρήση της τεχνητής νοημοσύνης στα αυτοκίνητα εγείρει σοβαρά ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια των οδηγών και των επιβατών. 

Μπορεί ένα σύστημα τεχνητής νοημοσύνης να λάβει πραγματικά τη σωστή απόφαση σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης; 

Πρόσφατα γεγονότα έδειξαν ότι τα συστήματα τεχνητής νοημοσύνης μπορεί να είναι εξαιρετικά απατηλά και οι συνέπειες των λαθών σε καταστάσεις οδήγησης μπορεί να είναι καταστροφικές.

Η ενσωμάτωση του ChatGPT σε οχήματα GM είναι μια ανησυχητική τάση που πρέπει να μας ανησυχεί όλους. 

Είναι μέρος μιας ευρύτερης ώθησης από τους παγκοσμιοποιητές να χρησιμοποιήσουν την τεχνητή νοημοσύνη για να ελέγξουν και να χειραγωγήσουν τους ανθρώπους και, τελικά, να εδραιώσουν την εξουσία και τον έλεγχο της κοινωνίας. 

Πρέπει να αντισταθούμε σε αυτήν την τάση και να απαιτήσουμε από εταιρείες, όπως η 'G.M.' και η 'Microsoft', να δώσουν προτεραιότητα στην προστασία των προσωπικών δεδομένων και την ασφάλειά μας, έναντι των κερδών τους...

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://newspunch.com/general-motors-teams-up-with-bill-gates-to-install-orwellian-ai-in-millions-of-cars/

1 σχόλιο:

  1. σημειώστε ότι στο εξωτερικό είναι ανάρπαστα τα αυτοκίνητα παλιάς τεχνολογίας. τα ζητούν για αγορά σαν τρελλοί και όσοι τα έχουν δεν τα πουλάνε για να πάρουν νεώτερης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!