Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ογκολόγος του Ηνωμένου Βασιλείου προειδοποιεί, ότι οι ΚΑΡΚΙΝΟΙ αναπτύσσονται ΓΡΗΓΟΡΑ, μετά τόν εμβολιασμό 'Covid'! - «Είμαι αρκετά ΕΜΠΕΙΡΟΣ γιά νά ξέρω, ότι αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ»!!!

 


Ο Δρ Angus Dalgleish, ένας διάσημος ογκολόγος που ασκεί το επάγγελμά του στο Ηνωμένο Βασίλειο, έγραψε πρόσφατα μια ανοιχτή επιστολή στον αρχισυντάκτη του ιατρικού περιοδικού The BMJ, προτρέποντας το περιοδικό, ότι οι επιβλαβείς επιπτώσεις των ενέσεων Covid, πρέπει να «προβάλλονται και να συζητούνται αμέσως», επειδή οι καρκίνοι και άλλες ασθένειες εξελίσσονται γρήγορα μεταξύ των «ενισχυμένων» (...) ανθρώπων!


Ο Δρ Dalgleish (https://www.researchgate.net/profile/Angus-Dalgleish-2) είναι Καθηγητής Ογκολογίας στο St George's του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. 

Η επιστολή του προς τον Δρ Kamran Abbasi, τον Αρχισυντάκτη του BMJ, γράφτηκε για να υποστηρίξει την έκκληση ενός συναδέλφου προς (https://vaccinationispolitical.files.wordpress.com/2022/11/health-practitioners-covid-jabs-and-valid-informed-consent-a-medical-ethics-disaster2-1.pdf) τον Δρ Abbasi ότι το BMJ καθιστά την έγκυρη ενημερωμένη συγκατάθεση για τον εμβολιασμό Covid θέμα προτεραιότητας.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ


 https://expose-news.com/2023/03/27/cancers-are-rapidly-developing-post-covid-vaccination/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!