Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΔΥΣΠΙΣΤΙΑ, καθώς ο «Πράσινος Βασιλιάς Κάρολος», δίνει βασιλική συγκατάθεση, γιά τήν νέα τεχνολογία αναπαραγωγής γονιδίων...

 

Ο βασιλιάς Κάρολος Γ ́ διέπραξε μια ανοιχτή πράξη προδοσίας εναντίον όλων των καλόπιστων αγροτών, και ιδιαίτερα των βιοκαλλιεργητών.


Από τον Julian Rose

Global Research, 27 Μαρτίου 2023

Σε μια από τις πιο συγκλονιστικές υποκρισίες του τρέχοντος έτους μέχρι στιγμής, ο Κάρολος Γ ', βασιλιάς της Αγγλίας – που θεωρείται ισχυρός υποστηρικτής της βιολογικής γεωργίας και των περιβαλλοντικών σκοπών – έδωσε τη βασιλική συγκατάθεσή του, για μια «καινοτομία» βιοτεχνολογίας, που θα παρέχει ένα ανοιχτό βιβλίο για τις εταιρείες του Ηνωμένου Βασιλείου, να αλλάξουν το γονιδίωμα των ζώων και των φυτών, έτσι ώστε να δημιουργήσουν νέα είδη μηχανικής και βιοτεχνολογικά «τρόφιμα»....


Κάνοντας αυτό το βήμα ο Κάρολος διέπραξε μια ανοιχτή πράξη προδοσίας όλων των καλόπιστων αγροτών, και ιδιαίτερα των βιοκαλλιεργητών.

Ο νόμος περί αναπαραγωγής ακριβείας γενετικής τεχνολογίας 2023 έλαβε το βασιλικό πράσινο φως στις 23οη Μάρτιος, 2023. [1] (https://www.legislation.gov.uk/ukpga/2023/6/pdfs/ukpga_20230006_en.pdf)

Αυτό το νομοθέτημα θα είναι, προς το παρόν, μοναδικό για το Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς τέτοιες παραμορφώσεις βιοτεχνολογίας ζώων και φυτών δεν επιτρέπονται στην ΕΕ και σε πολλές άλλες χώρες.

Μια δευτερογενής εξαπάτηση σχετίζεται με την εμπορία τέτοιων νέων πειραμάτων ανασυνδυασμένου DNA.

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου έχει δηλώσει ότι δεν θα δοθεί ξεχωριστός ορισμός στα προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί με γενετική τεχνολογία και, ως εκ τούτου, δεν θα απαιτείται ειδική επισήμανση.

Κάντε 'κλικ' παρακάτω για να αποκτήσετε πρόσβαση στο αρχείο pdf του κοινοβουλευτικού εγγράφου (https://www.legislation.gov.uk/ukpga/2023/6/pdfs/ukpga_20230006_en.pdf) 

Η σκοτεινή ειρωνεία του βασιλιά της Αγγλίας που εκτοξεύει μη επισημασμένα βιοτεχνολογικά τρόφιμα, ζώα και φυτά σε πολίτες της χώρας του, είναι δύσκολο να ξεπεραστεί.

Ο Κάρολος βρίσκεται ήδη σε σύγκρουση με το σύνταγμα της χώρας του, καθώς στέκεται στο πλευρό του Κλάους Σβαμπ για την προώθηση της «Μεγάλης Επαναφοράς» του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Ένας από τους κύριους στόχους της οποίας είναι να καταστήσει τα εθνικά κράτη παρωχημένα και να συγκεντρώσει όλη την εξουσία υπό τον έλεγχο μιας μικρής δεσποτικής ελίτ, της οποίας η δεδηλωμένη πρόθεση είναι να καταστήσει όλη την ιδιωτική ιδιοκτησία παράνομη και να επανασχεδιάσει τα ανθρώπινα όντα σε μετανθρωπιστικά cyborgs.

(βίντεο: https://youtu.be/ZgKX6vPo6Cc, διάρκεια 26:48 - Ο βασιλιάς Κάρολος και το WEF μόλις ευθυγραμμίστηκαν με την ατζέντα της Μεγάλης Επαναφοράς | Με τον Clayton Morris)

6 Μαΐου 2023 Στέψη του Βασιλιά Καρόλου

Στις 6 Μαΐου 2023, κατά τη στέψη του στο Λονδίνο, ο Κάρολος θα στεφθεί επίσημα μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου και της Κοινοπολιτείας του (αποικίες). Μια μεγάλη αυτοκρατορία.

Ως κεντρικό κομμάτι της τελετής στέψης, ο Κάρολος θα ορκιστεί τον «Όρκο της Στέψης», δεσμευόμενος ουσιαστικά για την πίστη του στον λαό της Μεγάλης Βρετανίας και στην προστασία της κυριαρχίας της χώρας και των παραδόσεών της.

Εάν ο Κάρολος δεν διακόψει τη σχέση του με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ πριν από αυτό το σημείο, θα προβεί σε πράξη προδοσίας. Οι επιπτώσεις αυτού του γεγονότος είναι βαθιές.

Μέχρι στιγμής, ο βρετανικός λαός δεν έχει ξυπνήσει για τη μοίρα του. Αν όμως αποκαλυφθεί η αλήθεια αυτής της ιδιότυπα κραυγαλέας υποκρισίας, το μέλλον της βρετανικής μοναρχίας θα είναι πράγματι σκοτεινό.

Το Ηνωμένο Βασίλειο αναγνωρίζεται επίσημα ως «συνταγματική μοναρχία». Με ένα μη επεξεργασμένο σύνταγμα κοινού δικαίου που εκτείνεται πίσω στη Μάγκνα Κάρτα του 1215, η πραγματική πολιτική εξουσία βρίσκεται στον λαό και όχι στο κοινοβούλιο. Κάτι που έχει κρυφτεί σε μεγάλο βαθμό από τη δημόσια γνώση.

Εάν πρόκειται να υπάρξει μελλοντικός βασιλιάς ή βασίλισσα, η χώρα χρειάζεται αυτό το άτομο να ασκήσει την ιεροτελεστία του για να αντισταθεί στον συνεχή κοινοβουλευτικό σφετερισμό της λαϊκής εξουσίας.

Ο λαός χρειάζεται έναν μονάρχη με κάποια κότσια, λίγη σοφία και γνήσιο σεβασμό στην αλήθεια. Κάποιος που θα χρησιμοποιήσει τις διαχρονικές συνταγματικές του εξουσίες για να εμποδίσει τη νομοθεσία κατά της ζωής, όπως ο νόμος περί αναπαραγωγής ακριβείας γενετικής τεχνολογίας του 2023. δημιουργώντας έτσι ένα σωστό προηγούμενο για τον «πρώτο μεταξύ ίσων» της Μεγάλης Βρετανίας να ενεργεί σαν πραγματικός Βασιλιάς.

*

Σημείωση για τους αναγνώστες: Κάντε 'κλικ' στα κουμπιά κοινής χρήσης παραπάνω. Ακολουθήστε μας στο Instagram και το Twitter και εγγραφείτε στο κανάλι τηλεγράφων μας. Μη διστάσετε να αναδημοσιεύσετε και να μοιραστείτε ευρέως άρθρα Global Research. 

Ο Julian Rose είναι ένας πρώιμος πρωτοπόρος της βιολογικής γεωργίας του Ηνωμένου Βασιλείου, συγγραφέας και διεθνής ακτιβιστής. Είναι συνιδρυτής της Συμμαχίας Hardwick για την Πραγματική Οικολογία https://hardwickalliance.org/ και Πρόεδρος του Διεθνούς Συνασπισμού για την Προστασία της Πολωνικής Υπαίθρου. Ο Τζούλιαν είναι ένας ισχυρός υπερασπιστής των φιλο-οικολογικών και παραδοσιακών μικρών αγροτών και ηγήθηκε με επιτυχία της «Εκστρατείας για τη Διάσωση του Αληθινού Γάλακτος» ενάντια στις προσπάθειες δύο κυβερνήσεων του Ηνωμένου Βασιλείου να το απαγορεύσουν. Για να μάθετε περισσότερα και να μάθετε για τα βιβλία του, επισκεφθείτε www.julianrose.info

Είναι τακτικός συνεργάτης της Global Research.

Σημείωση

[1] Ανατρέξτε σε αυτόν τον σύνδεσμο για την επίσημη πράξη της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου. Για σύντομη έκδοση μετακινηθείτε προς τα κάτω στο c.6, 2023 Κεφάλαιο 6 https://www.legislation.gov.uk/ukpga/2023/6/pdfs/ukpga_20230006_en.pdf

Η αρχική πηγή αυτού του άρθρου είναι η Global Research

Πνευματικά δικαιώματα © Julian Rose, Global Research, 2023

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.globalresearch.ca/disbelief-green-king-gives-royal-assent-new-gene-breeding-technology/5813577

1 σχόλιο:

  1. Ο Κάριολος έχει μετοχές στην εταιρεία που θα φτιαχνει μάσκες περιορισμού διοξειδίου του άνθρακα από την εκπνοή των αγελάδων.
    Εξαίρετος κύριος, καβάλα στο πράσινο άλογο της πράσινης ανάπτυξης μας δείχνει το σωστό δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!