Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

Είναι ερώτημα! Τό ( βαθιά νεοταξικό ) 'Great Reset', δεν μπορούσε νά προχωρήσει, χωρίς τήν ΣΦΑΓΗ στά Τέμπη.....[ ΠΟΛΥ ΑΙΧΜΗΡΟ αλλά ΑΞΙΖΕΙ! ]

 


Date: 21/03/2023 Time: 11:49

ΜΑΡΙΑ ΠΟΛΥΖΩΙΔΟΥ Μαρία Πολυζωίδου – Δημοσιογράφος

Όταν το εμβληματικό Gatestone Institute, με το οποίο είχα την τιμή να συνεργαστώ για σχεδόν 5 χρόνια, έγραψε στις 06/02/23 ότι το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ «έχει “κλέψει” τη συνήθεια των Αζτέκων να κάνουν ανθρωποθυσίες για να αποτρέψουν την κακοκαιρία», δεν το έγραψε τυχαία και καθ’ υπερβολή. 


Το Ινστιτούτο φιλτράρει πολύ καλά κάθε λέξη, πριν αυτή δημοσιευθεί, ειδικά, όταν πρόκειται να τα βάλει με τους γίγαντες των πολιτικό-οικονομικών υπερδομών που διοικούν τον πλανήτη.

Η “κακοκαιρία” για το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, είναι η αντίδραση των κοινωνιών, αλλά και υγιών πολιτικών δυνάμεων, που προβάλλουν αντίσταση στα σχέδιά του. 

Οπότε, οι θυσίες είναι απαραίτητες, για να καμφθεί η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ των λαών. 

Η σφαγή στα Τέμπη, έγινε ακριβώς για να αποφευχθεί η πολιτική κακοκαιρία, που θα χτύπαγε το δοσιλογικό πολιτικό μας σύστημα, από την αντίδραση της κοινωνίας απέναντι στον ολοκληρωτισμό του και την μονοκομματική δημοκρατία του. 

Εμβόλια, κατασχέσεις κατοικιών, πληθωρισμός, ανεργία και εγκληματικότητα, έχουν δημιουργήσει ένα εκρηκτικό αντικαθεστωτικό μείγμα.

Το Great Reset δεν μπορεί να προχωρήσει, εάν η Ελλάδα, ως Έθνος και ως παγκόσμιο σύμβολο Δημοκρατίας, ελευθερίας και αντίστασης, δεν σπάσει και δεν παραδοθεί στο Ισλάμ, την Μαρξιστική Κίνα και την παγκοσμιοποίηση. 

Η ελληνική 11η Σεπτεμβρίου στα Τέμπη, πραγματώθηκε ως βίαιη υπενθύμιση στο πολιτικό προσωπικό της χώρας, να παραδώσει το Αιγαίο τάχιστα στους Τούρκους, πριν τις Αμερικανικές εκλογές του 2024. 

Πράγματι, βλέπουμε ότι διεξάγονται εν κρυπτώ μυστικές συνομιλίες με το καθεστώς Ερντογάν, έχοντας λάβει η κυβέρνηση διακομματική συναίνεση.

Ο πόλεμος, είναι παγκόσμιος και δεν υπάρχει διακριτή γραμμή του μετώπου. 

Η πατριωτική κυβέρνηση στο Ισραήλ, αντιμετωπίζει συνεχείς τρομοκρατικές επιθέσεις και μάλιστα, από εξαιρετικά εξελιγμένους βομβιστικούς μηχανισμούς, που μας βάζουν σε σκέψεις, εάν παρόμοιοι μηχανισμοί χρησιμοποιήθηκαν στα Τέμπη από τον Ισλαμικό παράγοντα. 

Ταυτόχρονα, η κυβέρνηση Νετανιάχου, δέχεται μία άνευ προηγουμένου παρέμβαση στα εσωτερικά του κράτους, από την κυβέρνηση Μπάιντεν και την ακροαριστερή φιλοϊσλαμική Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στις ΗΠΑ, ο χρηματοδοτούμενος, από τον "Τζωρτζ Σόρος", εισαγγελέας της Νέας Υόρκης, θέλει να συλλάβει τον Τραμπ, με ποινική δίωξη παρωδία, μόνο και μόνο για να μην κατέλθει ως υποψήφιος στις εκλογές του 2024, όπου και θα σαρώσει. 

Επίσης, τους 2 τελευταίους μήνες, οι συνοριακές αρχές στις ΗΠΑ, έχουν προβεί σε αριθμό – ρεκόρ συλλήψεων υπόπτων για τρομοκρατία, γεγονός που μας δείχνει ότι κάτι ευρύτερο συμβαίνει αυτή την στιγμή στον κόσμο. 

Η φρίκη, ο τρόμος και η κοινωνική αποσταθεροποίηση, που θα οδηγήσουν σε ολοκληρωτικές μορφές διακυβέρνησης και κατάλυσης συνταγματικών δικαιωμάτων, είναι μέσα στην ατζέντα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, που δείχνει να επισπεύδει τα παγκόσμια γεγονότα.

Βλέπουμε λοιπόν, ότι ο άξονας Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ, που ενίσχυσε σε τεράστιο βαθμό ο Πρόεδρος Τραμπ και τον έθεσε υπό την προστασία του, βάλλεται εκ των έσω, ώστε ο υπό κατασκευή East Med, να μην παράξει ΑΟΖ και ενοποιήσει τα τρία αυτά κράτη, θέτοντας την Τουρκία στο περιθώριο της παγκόσμιας πολιτικής, όπου θα αναμένει τη διάλυσή της στο μεσοπρόθεσμο μέλλον.

Το πολιτικό μας σύστημα, δε θα αποκαλύψει τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αίτια της ΕΚΡΗΞΕΩΣ στις αμαξοστοιχίες που εξαέρωσε ανθρώπους και μέταλλα. 

Εάν το κάνει και καταλάβει ο λαός το μέγεθος της εμπλοκής Ισλαμικών μυστικών υπηρεσιών, αλλά και εγχώριων πρακτόρων στην τραγωδία, τότε, το σύστημα, θα καταρρεύσει! 

Αυτό μας δείχνουν ακόμα και οι χαλκευμένες δημοσκοπήσεις. Την πλήρη απαξίωση των υπαρχόντων πολιτικών σχηματισμών από το εκλογικό σώμα.

Εμείς, δε θέλουμε να σκεφτούμε πονηρά και να εικάσουμε ότι το καθεστωτικό Mega του κυρίου Μαρινάκη, εγείρει εκβιαστικά ερωτήματα προς την κυβέρνηση, για την ύπαρξη καύσιμης ύλης στα βαγόνια, μόνο και μόνο για να κουκουλωθεί η υπόθεση του Noor 1.

Ούτε θέλουμε να συσχετίσουμε την καθ’ όλα περίεργη δικαστική αρωγή του ανταποκριτή του ΣΚΑΙ στην Τουρκία, Μανώλη Κωστίδη στοΝ Γιάννη Ρουμπάτη, διοικητή της ΕΥΠ επί ΣΥΡΙΖΑ, με όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα το τελευταίο διάστημα.

Απλά, τα καταγράφουμε προς το παρόν. 

Όπως καταγράφουμε και την ύποπτη σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ στην εμπλοκή των τσιγγάνων στην τραγωδία στα Τέμπη και την σχέση τους με Ισλαμικές υπηρεσίες πληροφοριών.

Τι σημαίνει η φράση του Κώστα Αχ. Καραμανλή, ότι εκείνο το βράδυ καταρρίφθηκαν όλες οι δικλείδες και όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας; 

Από ποιους και γιατί;

Ένα είναι βέβαιο. 

Το παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ και οι συνεργάτες του στην Ελλάδα, δε θα σταματήσουν να χρησιμοποιούν τους πολίτες, ως στόχους, σε φρικιαστικό λούνα παρκ βγαλμένο από τα βιβλία του Στήβεν Κινγκ. 

Το έκαναν στην 'Marfin', το έκαναν στο Μάτι, το έκαναν στη Μάνδρα και το έκαναν ξανά στα Τέμπη. 

Δεν υπάρχει φρένο, διότι δε θέλουν, διακομματικά, να υπάρξει φρένο στις σφαγές του κόσμου.

Από το Μάτι, έχουμε επιστρέψει, ως χώρα, στην εποχή των Αζτέκων και οι θυσίες, οικονομικές, πολιτικές και ανθρώπινες, θα αποκτήσουν θεσμική κανονικότητα, εάν αυτή, δεν μας έχει ήδη κατακλύσει…

https://theflagreport.com/to-great-reset-den-borouse-na-prochorisei-choris-tin-sfagi-sta-tebi/

1 σχόλιο:

  1. CrimeReport Η λίστα επιβατών του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

    https://www.youtube.com/watch?v=Zpz7a1CsaMc&t=9s

    Σήμερα αποκαλύπτω πως οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας γνωρίζουν από την πρώτη ώρα, τον ακριβή αριθμό των επιβατών από το σταθμαρχείο Λάρισας μέχρι το σημείο του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη.
    👉 Δείτε το & κοινοποιήστε υπεύθυνα

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!