Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΥΤΑ! Πλημ-μύ-ρη-σε ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ η Δαμασκός! - Επιτάφιος στήν φιλόχριστη Δαμασκό, μέ πλήθος κόσμου καί τον ύμνο ”Αγνή Παρθένε” Αγίου Νεκταρίου καί Σιμωνόπετρας! Κοσμοσυρροή καί στήν Λαοδίκεια! 2 ΒΙΝΤΕΟ

 

ΒΙΝΤΕΟ



Συρία Δαμασκός Επιτάφιος συγκίνηση αναρίθμητο πλήθος και η μπάντα να παιανίζει το Αγνή Παρθένε που έγραψε ο Άγιος Νεκτάριος και μελοποίησε η Σιμωνόπετρα! 
H φιλόχριστη Δαμασκός είναι στην μπούκα των κανονιών Αντίχριστης Δύσης και Ισραήλ…..λογικό. 
Κατανυκτικά Εγκώμια στην Εκκλησία Τιμίου Σταυρού στη Δαμασκό ...


Η Ορθοδοξία είναι νταλκάς δεν είναι ζηλωτισμός, τα Άγια Πάθη Του απαιτούν πάθος και όχι ξενέρωτη και στυγνή διεκπεραίωση..Ο πιστός δεν είναι υπάλληλος του Χριστού είναι αδερφός, είναι φίλος επιστήθιος ή δεν είναι…..η Ανατολή παίρνει ρυθμό κι ανασταίνεται από το καρδιοχτύπι του Ιησού αλλά κι από τους γογγυσμούς από τις σαϊτιές των μαστιγωμάτων του..Πεισμώνει κι Αντιστέκεται..

Η Συρία ενέπνευσε ως και τη Ρώσικη Άνοιξη…Η Δαμασκός έβγαλε μάρτυρες και Μεγαλομάρτυρες όταν οι άλλοι βγάζουν μαζικά προδότες…..
Κοσμοσυρροή και στη Λατάκια Λαοδίκεια για Επιτάφιο

dimpenews.com

http://ellinonea.blogspot.com/2023/04/blog-post_76.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!