Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Πέρασαν 2 χρόνια από τήν ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του δημοσιογράφου Καραϊβάζ, γιά νά ανακοινώσουν ότι συνέλαβαν δύο...τσιλιαδόρους!!!!

 Δύο ολόκληρα χρόνια πέρασαν από την δολοφονία του


 δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, για να ανακοινωθούν


 συλλήψεις για την υπόθεση που προκάλεσε 'σοκ' στην


 παγκόσμια κοινότητα... Δυο χρόνια «πιέσεων» και ανακοινώσεων από


 δημοσιογραφικούς οργανισμούς και σωματεία, αλλά και


 μια έκθεση-κόλαφος από το State Department, για να


 φτάσουμε στο σήμερα, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του


 ψηφοδελτίου Επικρατείας, όπου ο Θεοδωρικάκος έκανε


 γνωστό μέσα από ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής


 δικτύωσης, ότι δύο άτομα συνελήφθησαν για τήν δολοφονία


 του δημοσιογράφου. Όπως ανακοινώθηκε, για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, συνελήφθησαν δύο αδέρφια 40 και 48 ετών με καταγωγή από την Μάνη. 


Οι δύο άνδρες ήταν γνωστοί στις αρχές καθώς ήταν σεσημασμένοι για ληστείες και εκβιασμούς, ενώ παλαιότερα συμμετείχαν στη συμμορία του «Καράφλα» και έπειτα έγιναν μέλη στη συμμορία του «Θαμνάκια». 


Τα ερωτήματα που προκύπτουν από αυτή την ανακοίνωση, δύο χρόνια μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ είναι, αν όντως προέκυψαν νέα στοιχεία για τους δύο σεσημασμένους που είχαν μπει στο «στόχαστρο» των αρχών από την πρώτη στιγμή, ή αν πρόκειται για μια… προεκλογική αναθέρμανση της υπόθεσης, όπως με την Marfin και τον τότε υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη όπου είχα παρουσιαστεί ως εξέλιξη στην υπόθεση ένα απλό cd που ταχυδρομήθηκε από τους ίδιους ώστε να φαίνεται ότι η υπόθεση «προχωράει». 


Επίσης φέρονται να ανήκαν παλαιότερα στην ομάδα Στεφανάκου, ενώ στην συνέχεια φέρονται να είχαν επαφή με τον Μανώλη Καραγιάννη που είχαν εκτελέσει με 60 σφαίρες στο Παλαιό Φάληρο.

 

Αυτά είναι τα 2 αδέλφια που τους «χρεώνει» η ΕΛΑΣ παλιά «συμβόλαια» θανάτου και φυσική αυτουργία στην δολοφονία Καραϊβάζ.


http://ixnos.blogspot.com/2023/04/2.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!