Τρίτη 25 Απριλίου 2023

ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ - Covidism: Contagious Deception (Covidism: η Μετάδοση της Απάτης) – Σειρά 4 Ντοκυμανταίρ 2023

 


Το "Covidism: Contagious Deception" είναι το πιο ολοκληρωμένο ντοκυμανταίρ για τον Covid-19, αναλύοντας διεξοδικά τόσο τις επιστημονικές όσο και τις πολιτικές πτυχές της κρίσης.

Το "Covidism: Contagious Deception" γράφτηκε και παράχθηκε από τον Bonum Vincit (ψευδώνυμο) - έναν Βούλγαρο ανεξάρτητο παραγωγό ταινιών που θα ήθελε να παραμείνει ανώνυμος.


Μέρος 1 - Η εξαπάτηση της πανδημίας COVID

Το Μέρος 1 εξετάζει προσεκτικά πώς οι αρχές παγκοσμίως έχουν "μαγειρέψει" τους αριθμούς σχετικά με τα κρούσματα, τις νοσηλείες και τους θανάτους από τον υποτιθέμενο κορωνοϊό. Το μέρος 1 εξηγεί επίσης πώς οι αξιωματούχοι υγείας κατέστειλαν ενεργά ασφαλείς και αποτελεσματικές θεραπείες για τον Covid-19, ενώ χρησιμοποίησαν θανατηφόρα πρωτόκολλα για νοσοκομειακούς ασθενείς.

https://rumble.com/v2jasao-covidism-contagious-deception-part-1-2023-documentary.html (διάρκεια: 53:17)

 

Μέρος 2 - Τα lockdown COVID

Το μέρος 2 επικεντρώνεται στο συναρπαστικό χρονοδιάγραμμα των γεγονότων, τα οποία οδήγησαν στην παγκόσμια αντίδραση στον Covid-19, και διερευνά εάν η επιστήμη σχετικά με τη θνησιμότητα και τη μολυσματικότητα του Sars-Cov-2 δικαιολόγησε ή όχι αντίμετρα όπως lockdown και χρήση μάσκας.

https://rumble.com/v2jb0eq-covidism-contagious-deception-part-2-2023-documentary.html (διάρκεια 1:03:15)


Μέρος 3 - Το εμβόλιο COVID-19

Το μέρος 3 είναι μια βαθιά βουτιά στο θέμα των εμβολίων Covid-19, περιγράφοντας λεπτομερώς την πληθώρα επιστημονικών στοιχείων για την ανασφαλή και αναποτελεσματική φύση τους, ενώ εκθέτει τις παραπλανητικές τακτικές χειραγώγησης των στατιστικών.

https://rumble.com/v2jbf5k-covidism-contagious-deception-part-3-2023-documentary.html (διάρκεια: 47:51)

 

Μέρος 4 - Το σχέδιο δράσης για τη νόσο COVID-19

Το μέρος 4 βάζει όλα τα κομμάτια του παζλ μαζί, εκθέτοντας τα προμελετημένα απειλητικά πολιτικά κίνητρα πίσω από την παγκόσμια απάντηση στον Covid-19 και πώς συνδέεται περίπλοκα με μια πολύ μεγαλύτερη ατζέντα - τη Μεγάλη Επαναφορά.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://rumble.com/v2jbmn2-covidism-contagious-deception-part-4-2023-documentary.html


1 σχόλιο:

  1. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ε.α ΣΠΥΡΟΥ ΝΙΝΟΥ
    https://rumble.com/v2k5smo--24-4-2023-makeleio.gr.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!