Κυριακή 30 Απριλίου 2023

ΩΧ! ΚΑΤΑΝΤΙΑ! «Ξέπλυμα» της Αννούλας Διαμαντοπούλου από Π. Πικραμμένο!




Να που κατάντησαν τήν Ν.Δ. δυστυχώς! 

Να βγαίνει ο Παναγιώτης Πικραμμένος, του οποίου οι σχέσεις με την Ν.Δ. έγιναν γνωστές μόνο όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον όρισε επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας το 2019 και μετά τον έκανε αντιπρόεδρο… άνευ αρμοδιοτήτων της κυβέρνησής του, και να προωθεί την Αννα Διαμαντοπούλου, του σημιτικού εκσυγχρονισμού -η οποία έγινε επίτροπος στην Ε.Ε. από τον Κώστα Σημίτη και ήταν και υπουργός του Γ. Παπανδρέου- για επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Ν.Δ.!


Σε χθεσινές δηλώσεις του στο Πρώτο Πρόγραμμα, αφού αποκάλυψε ότι ο ίδιος δεν θα είναι ξανά υποψήφιος, είπε: «Δεν είμαι εγώ η προσωποποίηση της ανανέωσης, να το πω έτσι» και τάχθηκε υπέρ του να μπει επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας γυναίκα. 

Μιλώντας για το ποια έχει στο μυαλό του, είπε: «Αυτό είναι απόφαση του πρωθυπουργού, αλλά ως προσωπικότητα η κυρία Διαμαντοπούλου -δεν μιλώ για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Ν.Δ., το ξεκαθαρίζω προς αποφυγή παρεξηγήσεως- φυσικά και θα μπορούσε».

Το αν το είπε στην τύχη ή αν ξέρει κάτι θα φανεί σήμερα που θα ανακοινώσει ο κ. Μητσοτάκης τη σύνθεση του ψηφοδελτίου. 

΄Ομως, πολλές φορές στο πρόσφατο παρελθόν συζητήθηκε το όνομα της κυρίας Διαμαντοπούλου ακόμα και για συμμετοχή της στην κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη.

Η ίδια, πάντως, μόνο θετικά μιλάει για την κυβέρνηση το τελευταίο διάστημα.

 «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης άνοιξε το κόμμα της Ν.Δ.» δήλωσε στην ΕΡΤ τον Μάρτιο, ενώ πριν από λίγες ημέρες σε συνέντευξή της στη γαλλική «Le Figaro», δήλωνε πως θεωρεί επικίνδυνη μια κυβέρνηση από έναν συνασπισμό ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΜέΡΑ25...

https://www.newsbreak.gr/parapolitika/462639/xeplyma-diamantopoyloy-apo-pikrammeno/?utm_source=projectagora&utm_medium=contentdiscovery

2 σχόλια:

  1. Το σκοτεινό δοσιλογικό παρελθόν της οικογένειας Πικραμμένου και η αληθινή
    ιστορία του (μικρού) Παναγιώτη !!!

    https://www.crete-news.gr/article/to-skoteino-dosilogiko-pareloon-ths-oikogeneias-pikrammenoy-kai-h-alhoinh-istoria-toy-mikroy-panagiwth/

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ

    Ο πατέρας Σημίτης σύμβουλος επί Κατοχήςτου Γεωργίου Μερκούρη, του αρχηγού του
    Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος Ελλάδος!

    https://historia-hellas.blogspot.com/2012/06/blog-post_23.html

    Ο Γεώργιος Σημίτης με τον Άρη Βελουχιώτη στους δρόμους της Λαμίας.
    Το αρχικό καταστατικό του κόμματος που ίδρυσε ο Γεώργιος Μερκούρης.
    ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!