Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ! (Που ΔΕΝ μας αξίζει!) Το Γερμανικό Συμβούλιο Δεοντολογίας λέει, ότι η αιμομιξία είναι ένα ....«θεμελιώδες δικαίωμα»!!!! ΑΝΑΓΟΥΛΑ!

 


Μια γερμανική επιτροπή αποφάσισε, ότι ενώ η αιμομιξία (!) μπορεί να είναι ένα «κοινωνικό ταμπού», είναι επίσης ένα «θεμελιώδες δικαίωμα» (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) - ένα που δεν πρέπει να ρυθμίζεται από το νόμο!


«Το ποινικό δίκαιο δεν είναι το κατάλληλο μέσο για τη διατήρηση ενός κοινωνικού ταμπού», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το Γερμανικό Συμβούλιο Δεοντολογίας, μια κυβερνητική επιτροπή. 

«Το θεμελιώδες δικαίωμα των ενήλικων αδελφών στη σεξουαλική αυτοδιάθεση πρέπει να σταθμίζεται περισσότερο από την αφηρημένη ιδέα της προστασίας της οικογένειας». 

Το συμβούλιο πρόσθεσε ότι οι νόμοι που απαγορεύουν την αιμομιξία είναι μια «απαράδεκτη εισβολή» στα σεξουαλικά δικαιώματα, σύμφωνα με την Telegraph.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΥΛΑ

https://theweek.com/speedreads/445677/german-ethics-council-says-incest-fundamental-right


1 σχόλιο:

  1. Μας γυρνανε στην εποχη των πρωτοπλαστων οπου η αιμομυξια δεν ηταν αμαρτια διοτι δεν ειχαν πληθυνθει οι ανθρωποι ωστε να ειναι δυνατη η τεκνογονια απο μη συγγενεις.Οταν ειχαν πληθυνθει οι ανθρωποι και εδωθει νομος απο το Θεο επιτρεπωταν να παντρευοντε μετα τον 7 βαθμο συγγενιας.Στη σημερινη εποχη υπαρχει επιστροφη στην προ του νομου εποχη αλλα επειδη τοτε δεν υπηρχε νομος δεν υπηρχε αμαρτια ,επειδη ομως σημερα υπαρχει νομος της Αγιας Γραφης ,αυτοι ειναι παραβαται του νομου και της Καινης αλλα και της Παλιας
    Διαθηκης και ειναι ενωχοι εναντι του νομου του Θεου.Οσοι εχουν νουν Χριστου κατανοουν οτι συντελειται το μυστηριον της ανομιας στην εποχη μας πλεον και οχι στο μελλον,αρα ζουμε αποκαλυπτηκους καιρους.Ο σωζον εαυτον σωθητω,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!