Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

ΚΟΡΥΦΑΙΟ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ! Ἡ πρόβλεψις τοῦ Deagel γιά τόν πληθυσμό, γιά σχεδόν 70% λιγώτερους Ἀμερικανούς μέχρι τό 2025, ἀρχίζει νά φαίνεται προφητική!

 

Deagel population forecast of nearly 70 % fewer Americans by 2025, is starting to look prophetic!

AYTOΣ Ο "ΑΓΝΩΣΤΟΣ" ΓΙΑ ΕΜΑΣ
ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ
ΚΥΡΙΟΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΤΗΣ ΜΑΛΑΙΣΙΑΣ,
ΟΝΟΜΑΤΙ DR. MAHATHIR MOHAMAD.
AKOYΣΤΕ ΤΟΝ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ,
ΤΙ ΕΠΕΣΗΜΑΙΝΕ
ΠΡΟ 8ΕΤΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΓΙΑ
ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ
ΘΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ
ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΓΗΣ!!!!


21 Ἀπριλίου 2023

Όλες οι πολιτικές παγκοσμιοποίησης τα τελευταία τρία χρόνια οδηγούν προς ένα πράγμα, τη μαζική μείωση του πληθυσμού. 

Ναι, θέλουν να μας σκοτώσουν

Μέχρι να το καταλάβετε αυτό, δεν θα καταλάβετε ποτέ τι συμβαίνει. 

Ποτέ δεν θα το καταλάβετε.


Ξέρω ότι είναι ένα δύσκολο χάπι για να το καταπιείτε, αλλά απορρίψτε το με δική σας ευθύνη. 

Εκείνοι που ζουν στην άρνηση θα εξαπατηθούν ξανά. 

Πολλοί από αυτούς που εξαπατήθηκαν την πρώτη φορά έχασαν τη ζωή τους ή κατέληξαν με δια βίου προβλήματα υγείας. Μερικοί πρόσφεραν ακόμη και τα παιδιά τους στο σύμπλεγμα στρατιωτικών-βιοϊατρικών-ασφάλειας.

Θα ήθελα να επανέλθω στην ανάλυση που έκανε η Deagel Corp. το 2014, προβλέποντας μαζική μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού μέχρι το έτος 2025, ειδικά στις δυτικές χώρες.

Ο ιδρυτής του Deagel ήταν ένας στρατιωτικός εργολάβος που είχε πηγές καλά τοποθετημένες στο βαθύ κράτος. 

Η Deagel Corporation είναι ένα παρακλάδι της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών των ΗΠΑ, η οποία συλλέγει δεδομένα για τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων υψηλού επιπέδου και προετοιμάζει εμπιστευτικά ενημερωτικά έγγραφα για υπηρεσίες όπως η Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας, τα Ηνωμένα Έθνη και η Παγκόσμια Τράπεζα.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη του Deagel (https://nobulart.com/wordpress/wp-content/uploads/2021/08/Deagel-2025-Forecast-by-Country.pdf), ο πληθυσμός της Αμερικής θα πέσει κατακόρυφα από λίγο πάνω από 310 εκατομμύρια το 2017 σε μόλις 99 εκατομμύρια μέχρι το τέλος του 2025. 

Τα έθνη της Δυτικής Ευρώπης, ειδικά το Ηνωμένο Βασίλειο και η Γερμανία, προβλέπεται να δουν παρόμοιες δραστικές μειώσεις του πληθυσμού, όπως και ο Καναδάς και η Αυστραλία.

Εάν οι υπολογισμοί του Deagel αποδειχθούν ακόμη πιο ακριβείς, τα πιο μη ασφαλή μέρη για να ζήσει κανείς τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες, ο Καναδάς και το Ηνωμένο Βασίλειο, ακολουθούμενα από τη Γερμανία, την Αυστραλία και τα υπόλοιπα έθνη της ΕΕ. Αυτή η πρόβλεψη πληθυσμού ήταν τόσο αμφιλεγόμενη, δείχνοντας μείωση του πληθυσμού κατά 68,5% στις Ηνωμένες Πολιτείες (από τα επίπεδα του 2017) και μεταξύ 25 και 70% για σχεδόν κάθε χώρα της Δυτικής Ευρώπης, που η ΜΕΛΕΤΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ μυστηριωδώς από τον ιστότοπο της Deagel τον Μάρτιο του 2021.

Αλλά δεν θα συνεχίσουν να μειώνονται όλες οι περιοχές του κόσμου. Μερικές περιοχές θα έχουν στην πραγματικότητα μεγαλύτερους πληθυσμούς μέχρι το 2025, σύμφωνα με την πρόβλεψη του Deagel. Τα ασφαλέστερα μέρη για να ζήσει κανείς φαίνεται να είναι η Κεντρική και Νότια Αμερική, η Κίνα και η Αφρική. Είναι ενδιαφέρον ότι η Ρωσσία ήρθε ως ουδέτερη, χωρίς να κερδίσει ή να χάσει πληθυσμό.

Είναι, άρα γε, αυτός ο χάρτης πρόβλεψης Deagel μια πρόβλεψη για το ποιος θα κερδίσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο;

(χάρτης)

Μέχρι τον αντίκτυπο της «πανδημίας» του Covid και την επακόλουθη εκστρατεία μαζικού εμβολιασμού, πολλοί ερευνητές έξυναν το κεφάλι τους απορημένοι καθώς επανεξέταζαν τους υπολογισμούς του Deagel. Αλλά τώρα αρχίζει να έχει νόημα.

Προσθέστε την αυξανόμενη πιθανότητα για μια άλλη κατασκευασμένη πανδημία, έναν κατασκευασμένο παγκόσμιο λιμό υπό το πρόσχημα της καταπολέμησης της «κλιματικής αλλαγής» και τον αγώνα προς τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, και ξαφνικά η πρόβλεψη του Deagel γίνεται ακόμη πιο εύλογη.

Οι προβλέψεις του Deagel φαίνονταν τόσο τραβηγμένες το 2014 που κάποιοι κατηγόρησαν τον Deagel ότι συμμετείχε σε psy-op. Αλλά ίσως ο Deagel είχε καλές πηγές για να υποστηρίξει την ανάλυσή του. 

Εξ άλλου, το Ίδρυμα Ροκφέλλερ που αγαπά την ευγονική είχε δημοσιεύσει την ανάλυσή του «Lockstep» το 2010, εγγυώμενο ότι οι μεγάλες πανδημίες θα εξαφάνιζαν δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπους, και ο Μπιλ Γκέητς, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, είχε μπει για τα καλά στη φάση του εμβολίου του μέχρι το 2014, έχοντας μετατοπίσει την εστίασή του λίγα χρόνια νωρίτερα μακριά από τους υπολογιστές και στις πιο κερδοφόρες ενέσεις.

Είχαμε επίσης τους Georgia Guidestones για να χρησιμεύσουν ως συνεχής υπενθύμιση του σχεδίου των ελίτ να μειώσουν δραστικά τον παγκόσμιο πληθυσμό, να θανατώσουν το κοπάδι, όπως λένε.

Η πρώτη «κατευθυντήρια γραμμή» χαραγμένη στο μνημείο Georgia Guidestones (https://leohohmann.com/2017/12/23/bible-belt-mystery-divine-or-from-the-devil/) δήλωνε: «Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000 σε διαρκή ισορροπία με τη φύση», αντιπροσωπεύοντας μια μείωση άνω του 90% των ανθρώπων της γης με τυπικό μαλθουσιανό τρόπο. 

Αυτός είναι ένας στόχος που φαινόταν εξωφρενικός μέχρι που το πλήρες εύρος των δηλητηριωδών εμβολιασμών θανάτου και στη συνέχεια η προοπτική του παγκόσμιου λιμού και του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου άρχισαν να εμφανίζονται ακριβώς πέρα από τον ορίζοντα των καθημερινών πρωτοσέλιδων ειδήσεων.

Στη συνέχεια, οι Guidestones βομβαρδίστηκαν μυστηριωδώς τις πρώτες πρωινές ώρες της 6ης Ιουλίου 2022. Λίγες ώρες αργότερα, γύρω στις 6 μ.μ. στις 6 Ιουλίου, το Γραφείο Ερευνών της Γεωργίας κατέστρεψε ολοσχερώς το κατεστραμμένο μνημείο (https://leohohmann.com/2022/07/06/explosion-reported-at-georgia-guidestones-monument-to-the-devil-has-now-been-completely-demolished/). Αυτή ήταν μια εκπληκτική τροπή των γεγονότων που εκτελέστηκαν με αστραπιαία ταχύτητα και στη συνέχεια η παράξενη δράση του κράτους έπεσε γρήγορα από τον κύκλο ειδήσεων. Κανείς δεν συνελήφθη ποτέ και δεν ακούμε τίποτα για οποιαδήποτε συνεχιζόμενη έρευνα. Μήπως κατέστη αναγκαίο να απαλλαγούμε από το μνημείο γρανίτη που αποτελούσε μαρτυρία του σχεδίου των ελίτ για μαζική ερήμωση του κόσμου;

Στην πραγματικότητα, το σχέδιό τους μπορεί να είναι ήδη αρκετά προχωρημένο σε εξέλιξη που είναι αδύνατο να αντιστραφεί. Η ανθρωπότητα θανατώνεται, είτε μας αρέσει είτε όχι.

Οι παγκοσμιοποιητές πρέπει να μας σκοτώσουν για να υποδουλώσουν πλήρως όσους παραμένουν. Γιατί; Επειδή έχουν δύο βασικά μειονεκτήματα στον πόλεμό τους κατά της ανθρωπότητας. Πρώτον, είναι πολύ λιγότεροι αριθμητικά και, δεύτερον, πολλοί από εμάς εξακολουθούν να έχουν την ικανότητα να σκέφτονται κριτικά και ανεξάρτητα από αυτό που ακούμε ή βλέπουμε στα πλήρως ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης τους.

Ο Sun Tzu, ο λαμπρός Κινέζος στρατιωτικός στρατηγός για την Τέχνη του Πολέμου, είπε ότι ο έξυπνος πολεμιστής επιτίθεται στις δυνάμεις του εχθρού του στο πιο αδύναμο σημείο του.

Εάν οι παγκοσμιοποιητές ακολουθούν τη σοφία του Sun Tzu, θα θανατώσουν τον πληθυσμό και θα μειώσουν το επίπεδο στο οποίο είναι λιγότεροι αριθμητικά και θα δηλητηριάσουν όσους από εμάς παραμένουν, έτσι ώστε να είμαστε αποδυναμωμένοι και ανίκανοι να σκεφτούμε κριτικά και ανεξάρτητα, τουλάχιστον όχι στο επίπεδο που θα μπορούσαμε να οργανώσουμε οποιαδήποτε ουσιαστική αντίσταση.

Το Covid Blog (https://thecovidblog.com/2023/04/20/5-reasons-to-believe-the-global-population-is-already-one-billion-people-less-than-it-was-in-january-2020/) έχει παρουσιάσει μια ενδιαφέρουσα ανάλυση για τον παγκόσμιο πληθυσμό μετά από περισσότερα από τρία χρόνια του βιολογικού όπλου που βγήκε από τη Γουχάν και περισσότερα από δύο χρόνια του σχετικού βιολογικού όπλου που έχει εγχυθεί στην αγκαλιά των ανθρώπων.

Υπήρχαν περίπου 7.84 δισεκατομμύρια άνθρωποι στη Γη τον Ιανουάριο του 2020 (https://www.macrotrends.net/countries/WLD/world/populationόταν ξεκίνησαν όλα αυτά. Τα Ηνωμένα Έθνη ανέφεραν ότι ο παγκόσμιος πληθυσμός ξεπέρασε το όριο των 8 δισεκατομμυρίων τον Νοέμβριο του 2022 (https://www.un.org/en/global-issues/population).

Αλλά εδώ είναι που γίνεται ενδιαφέρον. Το άρθρο του Covid Blog επισημαίνει ότι υπήρξαν 40 εκατομμύρια γεννήσεις και 20 εκατομμύρια θάνατοι, για καθαρή αύξηση πληθυσμού 20 εκατομμυρίων μέχρι στιγμής το 2023. Αλλά οι πηγές αυτών των πληροφοριών είναι οι ίδιες που μας λένε να πιστεύουμε ότι οι άνδρες μπορούν να γεννήσουν, οι σόμπες αερίου μπορούν να μας σκοτώσουν και τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά.

Από τον Μάρτιο του 2023, υπάρχουν δύο διαθέσιμες θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ για κάθε άνεργο εργαζόμενο (https://numbernomics.com/unemployment-vs-job-openings-2/). Το blog συνεχίζει, προσθέτοντας:

«Δεν χρειάζεστε καν τις εκθέσεις ADP Workforce Vitality Reports (https://workforcereport.adp.com/) για να γνωρίζετε ότι οι μισθοί βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα όλων των εποχών από το 4ο τρίμηνο του 2021 (https://www.myjournalcourier.com/news/article/U-S-wage-growth-hit-an-all-time-high-according-16809008.php). Απλά κοιτάξτε γύρω από την περιοχή σας και θα δείτε McDonald's, Kum and Go, Circle K, Walmart και όλες αυτές τις πρώην θέσεις εργασίας κατώτατου μισθού που προσλαμβάνονται με 15 $ ανά ώρα και άνω. Αναγκάζονται να προσφέρουν υψηλότερους μισθούς (ή να προσλαμβάνουν παράνομους μετανάστες) για να δελεάσουν ό,τι έχει απομείνει από το εργατικό δυναμικό των ΗΠΑ».

Το Εμπορικό Επιμελητήριο των ΗΠΑ αναγνώρισε τη συνεχιζόμενη έλλειψη εργατικού δυναμικού νωρίτερα αυτό το μήνα (https://www.uschamber.com/workforce/understanding-americas-labor-shortage). Τα εταιρικά μέσα μαζικής ενημέρωσης κατηγορούν εδώ και δύο χρόνια ο,τιδήποτε άλλο εκτός από τα εμβόλια για τους ξαφνικούς θανάτους νέων, υγιών ενηλίκων, ακόμη και σούπερ γυμνασμένων αθλητών και εφήβων.

Συμπερασματικά είναι ότι εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν πεθάνει ή έχουν ακρωτηριαστεί σοβαρά από τις θανατηφόρες ενέσεις mRNA και DNA. Δεν μπορούν πλέον να εργαστούν.

Τα ποσοστά γεννήσεων στις ΗΠΑ, εν τω μεταξύ, βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση, όπως και τα παγκόσμια ποσοστά γεννήσεων. Το 2021, τα ποσοστά γεννήσεων ήταν τα χαμηλότερα από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο (https://apnews.com/article/birth-rates-science-coronavirus-pandemic-health-d51571bda4aa02eafdd42265912f1202) στις ΗΠΑ, με τη Ρωσσία, την Κίνα και όλες τις ευρωπαϊκές χώρες να αναφέρουν ομοίως έλλειψη νέων μωρών που γεννήθηκαν. Ο αριθμός των σπερματοζωαρίων στους άνδρες έχει πέσει στο χαμηλότερο επίπεδο από τότε που άρχισαν να μετριούνται τέτοια πράγματα. Δεν μπορείτε να βρείτε πουθενά μια ευθεία απάντηση ως προς το γιατί συμβαίνει αυτό.

Έτσι, το COVID Blog εκτιμά ότι ο παγκόσμιος πληθυσμός μειώθηκε από 7.8 δισεκατομμύρια τον Ιανουάριο του 2020 σε περίπου 6.8 δισεκατομμύρια σήμερα - περίπου 13% πτώση σε 28 μήνες.

«Οι δυνάμεις δεν θα αναφέρουν ποτέ την αλήθεια σχετικά με αυτό και θα κάνουν τα πάντα για να αποκρύψουν, να χειραγωγήσουν και να διαστρεβλώσουν τους πραγματικούς αριθμούς. Έτσι, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναλύσουμε όλα όσα γνωρίζουμε για να καθορίσουμε την πρόοδο του στόχου τους - 500 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν απομείνει στη Γη μέχρι το 2030 (https://thecovidblog.com/2022/07/08/friday-update-rip-dr-zelenko-dr-carrie-madej-update-flccc-hope-for-vaxx-injured-georgia-guidestones-and-12-more-sudden-and-unexpected-deaths/). 




Ο πρώην πρωθυπουργός της Μαλαισίας Mahathir Mohamad σφύριξε (https://rumble.com/embed/vrlb7f/?pub=rze3r) άφοβα την ατζέντα της μείωσης του πληθυσμού το 2015.

Το Covid Blog παρουσίασε πέντε τάσεις για να υποστηρίξει τη θεωρία του ότι ο παγκόσμιος πληθυσμός βρίσκεται ήδη σε ελεύθερη πτώση, σύμφωνα με τα δηλωμένα σχέδια των ελίτ. Εδώ είναι τα τρία πρώτα:

1. Οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο ανέφεραν αυξήσεις ρεκόρ στους υπερβάλλοντες θανάτους το 2021 και το 2022 ή/και ανέφεραν ιστορικά χαμηλά ποσοστά γεννήσεων. «Με άλλα λόγια, πολλοί άνθρωποι πεθαίνουν και λίγοι γεννιούνται».

2. Δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε ακριβώς τι συμβαίνει στις δύο πολυπληθέστερες χώρες του κόσμου, την Ινδία και ειδικά την Κίνα. «Γνωρίζουμε ότι η Κίνα είναι δυστοπική κόλαση. Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι πόσοι άνθρωποι σκοτώνονται από την κυβέρνηση και πεθαίνουν από τις ενέσεις».

Η Ινδία άρχισε να εγχέει τον πληθυσμό της τον Ιανουάριο του 2021, κυρίως με τις ενέσεις DNA ιικού φορέα Covishield/AstraZeneca. Από τον Μάρτιο του 2023, το 95% των Ινδών ηλικίας 12 ετών και άνω έχουν λάβει τουλάχιστον μία βολή (https://dashboard.cowin.gov.in/).

Το Covid Blog αναφέρει: «Μέχρι τον Απρίλιο του 2021, τα φορτία νεκρών σωμάτων που μεταφέρονταν στα νεκροτομεία ήταν τόσο γεμάτα που τα σώματα έπεφταν από τα φορτηγά στους δρόμους. Στο Δελχί, κάποιος πέθαινε κάθε πέντε λεπτά εκείνο το μήνα, σύμφωνα με μια έκθεση (https://archive.is/DtciE). Τα βίντεο μαζικής αποτέφρωσης από την Ινδία το 2021 είναι πολύ ανησυχητικά».

Τα εταιρικά κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης κατηγόρησαν προβλέψιμα τον «COVID». Ο μόνος λόγος που οι θάνατοι επιβραδύνθηκαν μετά τον Μάιο του 2021 ήταν επειδή η Ινδία άρχισε να υιοθετεί πρωτόκολλα ιβερμεκτίνης και υδροξυχλωροκίνης (https://thecovidblog.com/2021/05/16/india-turns-to-ivermectin-and-hydroxychloroquine-covid-cases-drop-significantly/).

Ούτε η Ινδία ούτε η Κίνα είναι ιδιαίτερα καλές για την καταγραφή και την αναφορά θανάτων, οδηγώντας το ιστολόγιο Covid στο συμπέρασμα ότι «με βάση τα παραπάνω, η εκπαιδευμένη εικασία μας είναι τουλάχιστον 350 εκατομμύρια επιπλέον θάνατοι στην Κίνα και την Ινδία από τον Ιανουάριο του 2020 έως τη δημοσίευση σήμερα».

3. Τα παιδιά πεθαίνουν ανώνυμα. Οι εξαπατημένοι γονείς επιτρέπουν στα παιδιά τους να κάνουν ένεση πολλές φορές ή / και ταΐζουν τα μωρά τους με μητρικό γάλα. Τα παιδιά πεθαίνουν. Οι περισσότεροι από αυτούς τους παραληρηματικούς γονείς παίζουν μαζί με την κυρίαρχη αφήγηση και κατηγορούν ο,τιδήποτε άλλο εκτός από το εμβόλιο, ενώ μόνο ένας μικρός αριθμός γονέων κάνει το σωστό και προειδοποιεί τους άλλους να μην κάνουν ένεση στα παιδιά τους.

Και φυσικά ο άλλος μεγάλος παράγοντας που πρέπει να ζυγιστεί είναι η στειρότητα που προκαλείται από το εμβόλιο. Καθώς οι άνθρωποι πεθαίνουν, δεν αντικαθίστανται με κανονικούς ρυθμούς.

Ποτέ ΜΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΕΣΘΕ. Ποτέ ΜΗΝ ΥΠΟΤΑΣΣΕΣΘΕ. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΘΗΤΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ, ΣΩΜΑΤΙΚΩΣ και ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΣ, καθώς κατευθυνόμασθε σε αχαρτογράφητα νερά.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://leohohmann.com/2023/04/21/deagel-population-forecast-of-nearly-70-percent-fewer-americans-by-2025-is-starting-to-look-prophetic/#more-13649

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!