Τρίτη 25 Απριλίου 2023

ΑΗΔΙΑΣΑΜΕ ΞΑΝΑ! Πάμε απ' τό κακό στό χειρότερο! Θράκη: ΑΝΕΒΑΣΕ την ΕΛΛΗΝΙΚΗ σημαία καί δέχθηκε ΕΠΙΘΕΣΗ από τούς συγχωριανούς της!!!!! ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ! ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ!

 


Α π ί σ τ ε υ τ ο   περιστατικό! 

Τί συνέβη;

Μία απίστευτη καταγγελία είδε το φως της δημοσιότητας, όταν μία Ελληνίδα μουσουλμάνα δέχτηκε επίθεση, επειδή ανέβασε την ....ελληνική σημαία!!!....


Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν το 2020 και συγκεκριμένα στις 25 Μαρτίου, όταν η γυναίκα αποφάσισε να ανεβάσει την ελληνική σημαία στο σπίτι της, στο χωριό Άνω Θέρμες στη Θράκη.

Οι αντιδράσεις των συγχωριανών της ήταν ακραίες, οι οποίοι προχώρησαν σε σκίσιμο της σημαίας και στη συνέχεια της επιτέθηκαν.

Τελικά αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι της

«Δέχτηκε επίθεση από μία ομάδα συγχωριανών της, οι οποίοι πήγαν στο σπίτι της, έσκισαν την ελληνική σημαία και την προπηλάκισαν. 

Ακολούθως, κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία. Ανέβασε άλλη ελληνική σημαία, επαναλήφθηκαν τα γεγονότα και η αστυνομία για να τη συνετίσει την παρότρυνε να σταματήσει να το κάνει», είπε στο MEGA o Γιώργος Κυριακού, καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του κ. Κυριακού, η κατάσταση έγινε χειρότερη και η αστυνομία δεν κατάφερε να την προστατεύσει.

«Όταν μου διηγήθηκε όσα υπέστη ένιωσα ντροπή που κάποιος Έλληνας πολίτης δέχτηκε τέτοια συμπεριφορά», συμπλήρωσε ο κος Κυριακού.

Η γυναίκα αναγκάστηκε να φύγει από το χωριό της μετά τις ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ που δέχτηκε και πλέον μένει στη Ξάνθη...

https://www.epilekta.com/2023/04/blog-post_272.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!