Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Ο Κινέζος πρόεδρος Xi Jinping, προσλαμβάνει 87.000 αστυνομικούς της γεωργίας (!) καί έρχονται γιά τούς Κινέζους αγρότες! ( Όπως ΑΚΡΙΒΩΣ τούς τσάκισε ο Μάο, αλλά καί ο Στάλιν! Τά ξεχάσατε αυτά, έ; )

 


Ο παγκοσμιοποιημένος πόλεμος στη γεωργία έχει πάρει μια απειλητική στροφή, καθώς ο Κινέζος πρόεδρος Xi Jinping ανακοινώνει τήν δημιουργία του εγκεκριμένου από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ κλάδου της ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, για τον αυστηρό ΕΛΕΓΧΟ της προσφοράς τροφίμων.


Η κινεζική καταστολή των αγροτών είναι μια ανατριχιαστική ένδειξη για το μέλλον του κόσμου, αν επιτραπεί στο παγκοσμιοποιημένο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ να συνεχίσει να υπαγορεύει πολιτικές στις δυτικές κυβερνήσεις. 

Ο Xi Jinping είναι ένας συνεισφέρων στην ατζέντα του WEF (https://www.weforum.org/agenda/authors/xi-jinping) και ο Klaus Schwab έχει επαινέσει το κινεζικό αυταρχικό σύστημα ως πρότυπο για άλλους να ακολουθήσουν.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

2 σχόλια:

  1. Οι πιο γελοίοι στην σημερινή εποχή είναι οι ρωσόφιλοι που μας έχουν ζαλίζει τα ........... με τον Πούτιν, οτι είναι ο εχθρός των παγκοσμιοποιητών και σεσυνεργασία με την Κίνα (κυρίως) θα εξαφανίσουν την μασονία και την ΝτΠ του Σβάμπ. Τι βλέπουμε εδώ; Οτι όλοι είναι σιωνιστικά σκουπίδια ή υπηρέτες τους. Αρα είχε δίκιο. Και μη ξεχάσετε να εορτάσετε (με όλην την μεγαλοπρέπεια που της αρμόζει), την μεγαλειώδη νίκη του σιωνισμού επι της λευκής φυλής. Ζήτω η 8η Μαίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γελοιος Ρωσοφιλος30 Απριλίου 2023 στις 12:01 μ.μ.

    Επισκευαζω τακουνια για γοβες, Μανταρω σχισμενα καλσον,και ραβω χαντρες σε στριγγακια Επισης Πουλαω και ρωσικο ΞΥΔΙ για οσους χρησιμοποιουν τα παραπανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!