Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Ὁ δούρειος ἵππος τοῦ COVID: Ἦλθε ἡ ὥρα νά προχωρήσουμε πέρα ἀπό αὐτήν τήν διαβολική ἐξαπάτησι, γιά νά κατανοήσουμε τήν πραγματική ἀτζέντα!

 

Global Research, 24 Απριλίου 2023
 

***

Στις 19 Απριλίου 2023, ο Ρόμπερτ Κέννεντυ Τζούνιορ ανεκοίνωσε την υποψηφιότητά του για το χρίσμα των Δημοκρατικών για Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. O Κέννεντυ είπε αφού ανέβηκε στη σκηνή:

«Η αποστολή μου κατά τους επόμενους 18 μήνες αυτής της εκστρατείας, και καθ 'όλη τη διάρκεια της προεδρίας μου, θα είναι να τερματίσω τη διεφθαρμένη συγχώνευση κρατικής και εταιρικής εξουσίας που απειλεί τώρα να επιβάλει ένα νέο είδος εταιρικής φεουδαρχίας στη χώρα μας».

Για να αρχίσουμε να κατανοούμε αυτόν τον Δούρειο Ίππο του Covid, η ομιλία του Κέννεντυ στο Βερολίνο, στις 29 Αυγούστου 2020 σε πάνω από ένα εκατομμύριο ανθρώπους γίνεται ένα κρίσιμο σημείο εκκίνησης.

" Πρέπει να πω ένα ακόμη πράγμα ... δεν έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά για την προστασία της δημόσιας υγείας, αλλά έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά χρησιμοποιώντας την καραντίνα για να φέρουν το 5G σε όλες τις κοινότητές μας και να ξεκινήσουν τη διαδικασία ενός ψηφιακού νομίσματος που είναι η αρχή της δουλείας ...» «Η πανδημία είναι μια βολική κρίση για τις ελίτ που υπαγορεύουν αυτές τις πολιτικές».

Ο Ρόμπερτ Κέννεντυ Τζούνιορ έδωσε μια σημαντική ένδειξη στον κόσμο στο Βερολίνο, συνδέοντας την άνευ προηγουμένου ανάπτυξη του 5G με τη λεγόμενη ατζέντα πανδημίας Covid.

Το πρόσχημα μιας πανδημίας επέτρεψε την εφαρμογή μιας τεχνολογίας (5G) χωρίς μελέτες ασφάλειας σε όλο τον κόσμο. Το 5G μαζί με τη νανοτεχνολογία που ανακαλύπτεται τώρα στο βιολογικό όπλο εμβόλιο γίνεται το θεμελιώδες βήμα για μια μετανθρωπιστική ατζέντα.

Η πατέντα 060606 Patent WO του Bill Gate (Microsoft) που εκδόθηκε τον Μάρτιο του 2020 σκιαγραφεί την παράνοια αυτού που υπαινίχθηκε ο Κέννεντυ όταν μίλησε για «τη διεφθαρμένη συγχώνευση κρατικής και εταιρικής εξουσίας που απειλεί τώρα να επιβάλει ένα νέο είδος εταιρικής φεουδαρχίας στη χώρα μας».

Είναι δύσκολο να πούμε πότε ξεκίνησε σοβαρά αυτή η μετανθρωπιστική ατζέντα για τον έλεγχο της ανθρωπότητας.

Η αρχή των πειραμάτων ελέγχου του νου μέσω προγραμμάτων όπως το MK Ultra που έλαβαν χώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά από τη δεκαετία του 1940 έως τη δεκαετία του 1960 θα μπορούσε πράγματι να είναι ένα σημείο εκκίνησης. Το MK Ultra και άλλα προγράμματα οδήγησαν στη χρήση αυτού που έχει ονομαστεί συνθετική τηλεπάθεια - χρησιμοποιώντας τεχνολογία για την παρακολούθηση των σκέψεων των ατόμων, καθώς και για τη μετάδοση μηνυμάτων στο μυαλό των θυμάτων του. Για μια επιλεγμένη ομάδα ανθρώπων που ανέφεραν ότι άκουγαν φωνές, ήταν άθελά τους πειραματόζωα.

Οι τεχνολογικές εξελίξεις, όπως αποκαλύφθηκαν από τον Dennis M Bushnell της NASA και όλες οι φαύλες ατζέντες που προωθήθηκαν μετά την 9/11, ξεκινώντας με τον Πατριωτικό Νόμο για την αφαίρεση των δικαιωμάτων και των ελευθεριών του We The People, θα είναι το σημείο εκκίνησής μου.

Τον Ιούλιο του 2001, ένα πολύ σημαντικό έγγραφο παρουσιάστηκε από τον Dennis M Bushnell της NASA.

«Μελλοντικά στρατηγικά ζητήματα/Μελλοντικός πόλεμος [Περίπου 2025]»
 

Ο Bushnell επινόησε τον όρο: "The IT/BIO/NANO ERA"
Dennis M. Bushnell, "Future Strategic Issues/Future Warfare [Circa 2025]" (sic), NASA Langley Research Center (National Aeronautics and Space Administration), Ιούλιος 2001, 113 σελ.· PDF, 1400357 byte, MD5: c833f3fbc55d07fe891f5f4df5fb2f57. Το προαναφερθέν PDF βρέθηκε στην ιστοσελίδα του Κέντρου Τεχνικών Πληροφοριών Άμυνας (DTIC) του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, όπως αρχειοθετήθηκε από την ακόλουθη διεύθυνση URL του Internet Archive.

Θυμηθείτε, ο Ιούλιος του 2001 ήταν μόνο δύο μήνες μπροστά από την 9/11

Στις 10 Σεπτεμβρίου 2001, ο τότε υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Donald Rumsfeld αποκάλυψε ότι το τμήμα του δεν ήταν σε θέση να λογοδοτήσει για συναλλαγές αξίας περίπου 2,3 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

Στις 11 Σεπτεμβρίου 2001 όχι μόνο έπεσαν οι δύο Πύργοι Παγκόσμιου Εμπορίου, αλλά υπήρχε και ένα τρίτο κτίριο: το WTC Building 7. Σε ένα σημείο, πάνω από το 50% των Αμερικανών δεν γνώριζαν ότι υπήρχε ένα τρίτο κτίριο που έπεσε στις 9/11.

Τον Μάρτιο του 2005, ήμουν στο Σημείο Μηδέν στη Νέα Υόρκη για να αποτίσω φόρο τιμής στις ζωές που χάθηκαν στις 9/11. Εκμεταλλεύτηκα αυτή την ευκαιρία για να ζητήσω από τους Αμερικανούς γύρω μου, οι οποίοι επίσης έδειχναν σεβασμό, να μου υποδείξουν τη θέση του κτιρίου επτά. Ούτε ένα άτομο που ρώτησα δεν γνώριζε ότι ένα τρίτο κτίριο έπεσε στις 9/11.

Το 2002, μόλις ένα χρόνο αργότερα, ένα έγγραφο από το Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών των ΗΠΑ και το Υπουργείο Εμπορίου σχετικά με τις «συγκλίνουσες τεχνολογίες» μιλούσε για συγκλίνουσες εξελίξεις στη «νανοτεχνολογία, τη βιοτεχνολογία και την τεχνολογία των πληροφοριών».

Ο Klaus Schwab έχει οραματιστεί «μια συγχώνευση της φυσικής, βιολογικής και ψηφιακής μας ταυτότητας».

Ίσως η RAND Corporation το συνόψισε καλύτερα όταν μίλησε για το «διαδίκτυο των σωμάτων».

Έχει υπολογιστεί ότι η Μαύρη Τεχνολογία (η Μαύρη Τεχνολογία προέρχεται από έρευνα από ιδιωτικές πηγές και μη καταχωρημένες κυβερνητικές πηγές που είναι εκτός βιβλίων) είναι 5 έως 10 φορές μεγαλύτερη από την τεχνολογία που βρίσκει το δρόμο της στις βιβλιοθήκες. Σύμφωνα με την Catherine Austin Fitts και άλλους - αυτά τα 2,3 τρισεκατομμύρια δολλάρια που λείπουν από τον Donald Rumsfeld στις 10 Σεπτεμβρίου 2001 είναι τώρα κάπου μεταξύ 20 και 50 τρισεκατομμυρίων δολλαρίων.

Το χρηματικό ποσό που έχει δαπανηθεί σε «μια συγχώνευση της φυσικής, βιολογικής και ψηφιακής μας ταυτότητας» είναι πιθανώς μεγαλύτερο αναλογικά από το ποσό των χρημάτων που δαπανήθηκαν για το Σχέδιο Μανχάτταν που βοήθησε στη δημιουργία της πρώτης ατομικής βόμβας.

Ο τρέχων παραλληλισμός με το Manhattan Project είναι η λαμπρή διαμερισματοποίηση όλων των πτυχών της ατζέντας Trojan Covid.

Υπάρχουν τόσα πολλά αφοσιωμένα άτομα που προσπαθούν να συνδυάσουν αυτή τη διαμερισματοποίηση. Είτε πρόκειται για τον υποτιθέμενο ιό που προήλθε από ένα εργαστήριο στη Γουχάν, δεν υπάρχει ιός επειδή δεν έχει απομονωθεί ποτέ στα επιχειρήματα γύρω από τη θεωρία του εδάφους έναντι της θεωρίας των μικροβίων και πολλά άλλα. Η σύγχυση που προκλήθηκε από αυτή τη διαμερισματοποίηση ήταν αποτελεσματική.

Στο επίκεντρο αυτής της διαμερισματοποίησης είναι ότι η νανοτεχνολογία και άλλες προηγμένες τεχνολογίες είναι χρόνια μπροστά από το σημερινό επίπεδο γνώσης των σημερινών «ειδικών» σε όλα τα πράγματα covid. Θυμίζει τους αυτόχθονες που κοιτάζουν τη θάλασσα και δεν μπορούν να δουν πραγματικά ένα ιστιοφόρο επειδή δεν ήταν μέρος της πραγματικότητας ή της κατανόησής τους.

Το διαίρει και βασίλευε ήταν πάντα το modus operandi εκείνων που συνωμοτούν εναντίον της ανθρωπότητας.

Μία από τις πιο ενημερωτικές και ειλικρινείς συνεντεύξεις που έχω δει πρόσφατα που μπορεί να σας βοηθήσει να αρχίσετε να συνδυάζετε αυτή την εξαπάτηση είναι με την Ana Maria Mihalcea, MD, PhD που παίρνει συνέντευξη από τον Δρ David Hughes, PhD.

Αυτή η συνέντευξη θα βοηθήσει επίσης στην επικύρωση των αξιοσημείωτων ιδεών του Robert Kennedy Jr. όταν συνέδεσε το 5G με την πανδημία Covid στο Βερολίνο, τον Αύγουστο του 2020.

(βίντεο εντός του συνδέσμου, διάρκεια: 1:18:41)

Οι άνθρωποι στα βαθύτερα επίπεδα γνωρίζουν ότι υπάρχει κάτι πολύ λάθος, αλλά είχαν μεγάλη δυσκολία να εντοπίσουν την αιτία και το αποτέλεσμα. Εκείνοι που κινούν τους μοχλούς της εξουσίας έχουν θωρακιστεί μέχρι τώρα, αλλά το αήττητό τους τώρα υποχωρεί.

Η ποινική δίωξη που άσκησε ο Ελβετός Pascal Najadi εναντίον του Ελβετού Προέδρου, Alain Berset, καθώς και η πρώτη δικαστική διαμάχη κατά της Pfizer Inc. NY από την Ana McCarthy και τον Pascal Najadi στο Ανώτατο Δικαστήριο της Πολιτείας της Νέας Υόρκης είναι μια τέτοια περίπτωση.

Έχοντας κάποιον σαν τον Robert Kennedy Jr. που είναι πρόθυμος και αρκετά γενναίος για να μιλήσει για τα διάφορα λεγόμενα εμβόλια Covid όσον αφορά τα βιολογικά όπλα και τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και είναι υποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών για Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών μόλις άλλαξε το παιχνίδι.

Ο Δούρειος Ίππος του Covid προσπάθησε να μας κρατήσει μακριά από το κακό που βρίσκεται πίσω από μια μετανθρωπιστική ατζέντα. Μια ατζέντα που θέλει να μειώσει τον παγκόσμιο πληθυσμό με κάθε μέσο και να ελέγξει το μυαλό και την ψυχή μας. «Μια συγχώνευση της φυσικής, βιολογικής και ψηφιακής μας ταυτότητας», όπως δήλωσε ο Klaus Schwab.

Αυτή είναι η ώρα για αποκάλυψη και επιτάχυνση της συλλογικής μας απάντησης στο σκοτάδι που έχει επιβληθεί στην ανθρωπότητα.

Το σκοτάδι πάντα δίνει τη θέση του στο φως και η Θεϊκή Σπίθα που βρίσκεται μέσα στον καθένα μας δεν μπορεί ποτέ να σβήσει.


ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ


https://www.globalresearch.ca/covid-trojan-horse-time-move-beyond-this-diabolical-deception-understand-real-agenda/5816902

*

Σημείωση για τους αναγνώστες: Κάντε κλικ στο κουμπί κοινής χρήσης παραπάνω. Ακολουθήστε μας στο Instagram και το Twitter και εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Telegram. Μη διστάσετε να αναδημοσιεύσετε και να μοιραστείτε ευρέως άρθρα Global Research.

Ο Howard Bertram γεννήθηκε στο Τορόντο του Καναδά και είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Guelph. Επί του παρόντος είναι δικαστής στο Δικαστήριο Φυσικού και Κοινού Δικαίου για την Υγεία και τη Δικαιοσύνη. Επίσης δραστηριοποιείται με διάφορες ομάδες, συμπεριλαμβανομένου του Οντάριο για την ασφαλή τεχνολογία, καθώς και με την έρευνα.

Ο Howard έχει περιγραφεί ως ένας πραγματικός αναγεννησιακός άνθρωπος που έχει εργαστεί στο Parliament Hill, εφευρέτης, εκδότης, εκπρόσωπος μιας διεθνούς ασφαλιστικής εταιρείας, ιδρυτής της πρώην MUTECH - Music Technologies Inc. & True North Press, ομοσπονδιακός υποψήφιος στο νεοσύστατο Καναδικό Κόμμα Δράσης και συμμετείχε στις εκλογές του 1997 με τον Αξιότιμο Paul Hellyer, και υπηρέτησε στο τοπικό νοσοκομειακό συμβούλιο υπηρετώντας ως Πρόεδρος του Νοσοκομειακού Συμβουλίου τα τελευταία δύο χρόνια του το διοικητικό συμβούλιο.

Το πιο σημαντικό, ο Howard χάραξε τη δική του γραμμή κατά τη διάρκεια αυτής της πλανδημίας Covid και δεσμεύεται να κάνει ό, τι μπορεί για να φέρει φως στο σκοτάδι που περνάει σήμερα η ανθρωπότητα.

Η προτεινόμενη εικόνα είναι από το 21st Century Wire

Η αρχική πηγή αυτού του άρθρου είναι η Global Research
Πνευματικά δικαιώματα © Howard Bertram, Global Research, 2023

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!