Σάββατο 29 Απριλίου 2023

΄Έξι βοοειδή στό Τέξας, πεθαίνουν από ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΘΑΝΑΤΟ, μέ τήν γλώσσα τους νά αφαιρείται με ακρίβεια, χωρίς να προκληθεί αιμορραγία.....


Έξι βοοειδή ΠΕΘΑΝΑΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΩΣ στο Τέξας, με τη γλώσσα τους να έχει αφαιρεθεί, το δέρμα γύρω από τη μία πλευρά του στόματός τους να έχει εξαφανιστεί και να μην έχει χυθεί αίμα, ανακοίνωσαν οι αρχές αυτή την εβδομάδα.


Σύμφωνα με το NBC News (https://www.nbcnews.com/news/us-news/six-cattle-died-mysteriously-texas-tongues-removed-authorities-say-rcna80957), η αιτία θανάτου για τα έξι ζώα ήταν άγνωστη, ανέφερε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Μάντισον σε δήλωση την Τετάρτη. 

Μέχρι την Παρασκευή, δεν υπήρχαν ενημερώσεις για την υπόθεση, δήλωσε ένας αποστολέας.

Τα βοοειδή βρέθηκαν κατά μήκος της εθνικής οδού του Τέξας σε τρεις κομητείες - Madison, Brazos και Robertson - με κάθε ζώο να ανήκει σε διαφορετικό κοπάδι και σε διαφορετικό βοσκότοπο, ανέφερε το γραφείο του σερίφη.


ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://endtimeheadlines.org/2023/04/six-cattle-in-texas-die-from-unexplained-deaths-with-their-tongues-removed-with-precision-producing-no-blood/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!