Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ του 'CDC' επιβεβαιώνει, ότι πάνω από 1.1 εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν ....«πεθάνει ξαφνικά» από την κυκλοφορία του εμβολίου COVID. & περαιτέρω κυβερνητικές εκθέσεις επιβεβαιώνουν, ότι ΦΤΑΙΝΕ τά εμβόλια! ( Σώωωωωωπα! )

 


Οι ενέσεις Covid-19 προορίζονταν να μειώσουν την ξαφνική αύξηση των θανάτων που κατέγραψαν οι ΗΠΑ το 2020 λόγω της υποτιθέμενης πανδημίας Covid-19. 

Δυστυχώς, όμως, τα επίσημα στοιχεία αποδεικνύουν ότι συνέβη το αντίθετο...


Επίσημες εκθέσεις που δημοσιεύθηκαν αθόρυβα από τα Κέντρα Ελέγχου Νοσημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών (CDC) επιβεβαιώνουν ότι πάνω από 6 εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν πεθάνει από τότε που η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ χορήγησε άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης σε εμβόλιο Covid-19 τον Δεκέμβριο του 2020, με το 2021 να είναι έτος ρεκόρ θανάτων.

Αυτό δυστυχώς σημαίνει ότι τουλάχιστον 1,1 εκατομμύρια Αμερικανοί μπορεί να έχουν «πεθάνει ξαφνικά» κατά τη διάρκεια αυτού του χρονικού πλαισίου, επειδή σύμφωνα με τις εκθέσεις του CDC υπήρξαν 1.106.079 επιπλέον θάνατοι σε σύγκριση με τον πενταετή μέσο όρο 2015-2019.

Και με περαιτέρω επίσημα κυβερνητικά στοιχεία που επιβεβαιώνουν ότι τα ποσοστά θνησιμότητας ανά 100.000 είναι υψηλότερα μεταξύ του εμβολιασμένου πληθυσμού σε κάθε ηλικιακή ομάδα, φαίνεται ότι ο εμβολιασμός κατά της Covid-19 φταίει σχεδόν εξ ολοκλήρου.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!