Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

ΡΟΠΑΛΙΕΣ, που τούς ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ! Η χρηματοδοτούμενη από τον Μπίλλ Γκέητς οργάνωση 'Planned Parenthood', λέει στά παιδιά κάτω των 10 ετών, ότι η «εμπορική σεξουαλική εργασία» είναι μία ....«σχέση» (!!!!!!!!!!!!!!)

 


Από την Bettina di Fiore

20 Απριλίου 2023

Η International Planned Parenthood Federation (IPPF)  απασχόλησε και πάλι την κοινή γνώμη (https://www.washingtonexaminer.com/restoring-america/community-family/planned-parenthood-teaches-tots-to-respect-prostitution) με μια εργαλειοθήκη (https://www.ippf.org/resource/deliverenable-toolkit-scaling-comprehensive-sexuality-education-cse) Ολοκληρωμένης Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης (CSE) που κυκλοφόρησε το 2017, ένα μέρος της οποίας επισημάνθηκε πρόσφατα στο Twitter από τη Nicole Solas του Ανεξάρτητου Φόρουμ Γυναικών.


Ο οδηγός συμβουλεύει ότι τα παιδιά κάτω των 10 ετών θα πρέπει να διδάσκονται ότι «η σεξουαλικότητα είναι μέρος του εαυτού σας από τη στιγμή που γεννιέστε» και ότι τα παιδιά ηλικίας 10-18 ετών θα πρέπει να διδάσκονται ότι «Οι άνθρωποι είναι σεξουαλικά όντα καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής τους» και ότι «Όλοι έχουν σεξουαλικά συναισθήματα».

Αλλά ακόμη πιο ανησυχητικό, η «εμπορική σεξουαλική εργασία» αναφέρεται ως ένας από τους πολλούς «διαφορετικούς τύπους» «διαπροσωπικών σχέσεων» - συμπεριλαμβανομένων των γνωριμιών και του γάμου - για τις οποίες πρέπει να διδάσκονται παιδιά κάτω των 10 ετών.

Το IPPF, σύμφωνα με το Fox News (https://www.foxnews.com/media/gates-funded-ngo-claims-children-born-sexual-10-year-olds-should-learn-about-commercial-sex-work), αποτελείται από 120 ανεξάρτητους οργανισμούς σε περισσότερα από 146 έθνη σε όλο τον κόσμο και έχει μεγάλη επιρροή στη διεθνή σεξουαλική διαπαιδαγώγηση. 

Μεγάλο μέρος αυτού του υλικού "σεξουαλικής αγωγής" απευθύνεται σε πολύ μικρά παιδιά και περιέχει ρητό και παραστατικό σεξουαλικό περιεχόμενο (https://www.liveaction.org/news/selling-sex-children-groomed-early-sexual-activity/), όπως έχει αναφέρει προηγουμένως το Live Action News.

Επιπλέον, μεγάλο μέρος αυτού του περιεχομένου έχει σχεδιαστεί για να πουλάει άμβλωση (https://www.liveaction.org/news/planned-parenthood-abortion-children/) σε ανήλικους δυνητικά καταναλωτές (https://www.liveaction.org/news/selling-sex-schools-ed-designed-failure/). Η IPPF συνδέεται επίσης με (https://www.liveaction.org/news/selling-sex-schools-population-control-eugenics/) τον έλεγχο του πληθυσμού και τις ευγονικές προσπάθειες.

Το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates είναι σημαντικός δωρητής στην IPPF - ύψους άνω των 80 εκατομμυρίων δολλαρίων, σύμφωνα με το Fox News (https://www.foxnews.com/media/gates-funded-ngo-claims-children-born-sexual-10-year-olds-should-learn-about-commercial-sex-work). 

Όπως ανέφερε προηγουμένως το Live Action News:

Το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates είναι το μεγαλύτερο ιδιωτικό φιλανθρωπικό ίδρυμα στον κόσμο και έχει αφιερωθεί στη χρηματοδότηση του αναπαραγωγικού ελέγχου σε φτωχές χώρες όπου οι πολίτες χρειάζονται νερό, τρόφιμα και πρόσβαση σε βασική υγειονομική περίθαλψη. 

Το ίδρυμα υποστηρίζει οργανισμούς που επικεντρώνονται στην ενθάρρυνση της άμβλωσης μεταξύ μειονοτήτων και γυναικών που βρίσκονται σε μειονεκτική θέση. Ενώ η οικογένεια Γκέητς χρησιμοποιεί επίσης το ίδρυμα για την παροχή (https://www.businessinsider.com/biggest-projects-of-generous-philanthropists-bill-and-melinda-gates-2018-8) εκπαιδευτικών υποτροφιών και την καταπολέμηση της ελονοσίας, ο Μπιλ Γκέητς δεν δίστασε (https://www.lifenews.com/2018/10/31/bill-gates-pushes-population-control-on-africa-instead-of-helping-with-clean-water-or-education/) να παραδεχτεί ότι ο έλεγχος του πληθυσμού είναι ο στόχος του.

Το 2018, ο Γκέητς ανακοίνωσε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του σχεδίαζαν να δωρίσουν το εκπληκτικό ποσό των 18 εκατομμυρίων δολλαρίων (https://www.lifenews.com/2018/11/15/bill-gates-will-spend-18-million-pushing-population-control-on-africa/) σε προγράμματα οικογενειακού προγραμματισμού μέσω του Ταμείου των Ηνωμένων Εθνών για τον Πληθυσμό (UNFPA), μιας ομάδας που συνδέεται με ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ και ΑΜΒΛΩΣΕΙΣ στην Κίνα.

Το Ίδρυμα Γκέητς έχει επίσης χρηματοδοτήσει (https://www.liveaction.org/news/funded-bill-gates-abortion-pill-worldwide/) την DKT International (https://www.liveaction.org/news/selling-sex-schools-population-control-eugenics/), η οποία εμπορεύεται το χάπι άμβλωσης, καθώς και κιτ άμβλωσης χειροκίνητης αναρρόφησης κενού (MVA) και αντισυλληπτικά παγκοσμίως, με έμφαση στις αναπτυσσόμενες χώρες. 

Ο ιδρυτής της DKT International φέρεται να συνεχίζει να υποστηρίζει την εταιρεία με χρήματα που κερδίζει από την πώληση πορνογραφικού υλικού (https://www.liveaction.org/news/funds-promotes-abortions-money-selling-porn/).

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.liveaction.org/news/planned-parenthood-international-kids-commercial-sex-work/


1 σχόλιο:

  1. Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ…….ΤΕΛΟΣ

    Bill Gates

    Για το #EndPolio , πρέπει να ανοσοποιήσουμε τα πιο ευάλωτα παιδιά του κόσμου—ειδικά εκείνα που δεν έχουν εμβολιαστεί στο παρελθόν. Η προστασία των παιδιών «μηδενικής δόσης» από την παράλυση με εμβόλια κατά της πολιομυελίτιδας όπως το nOPV2 θα βοηθήσει στην έναρξη ενός πιο υγιούς μέλλοντος για όλους μας

    https://twitter.com/BillGates/status/1652035984987668480

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!